Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.10.15. 20:35

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Nagyszerű döntés volt Kuznyecov Szergejtől, h 2024-ben elküldte Lukácsot Diósgyőrből. Idióta.

Az nyilván egy faszság volt. Ezzel együtt elég furcsa figura, alapjáraton egy NB-s tucatjátékosnak tűnik, akinek közel a 30-hoz kb. 2 kiugró szezonja volt, azok is az NB2-ben. Rossi bevállalta, a srácot pedig érezhetően feldobta a sansz, úgyhogy jó döntésnek tűnik.

Igen, ellentmondásos a pályája. Az nb2-ben (2023/24) magasan kiemelkedett, '24 őszén a feljutás után nehezen talált magára, de egy jó edzőnek látnia kell, h kiben van potenciál, kiből lehet kihozni a legjobbat. Szerjózsa lófaszt se látott.
Feldobja a sansz...nem tudom, szerintem ettől több kell ahhoz, h a második válogatott meccsén sorsdöntő gólt lőjön, majd a világ egyik legerősebb válogatottja ellen beszállva hülyére vegye a Lazio balbekkjét és gólpasszt adjon a 91 percben. Úgy vélem, ha idejében kerül egy jó edzőhöz akkor ma nem 3szoros válogatott, hanem sokkal több.

Kispesti szurkolói blog írt erről a jelenségről egy posztot, náluk nevelkedett a srác, de sem ott, sem Újpesten nem kapott igazán lehetőséget a bizonyításra. Nekünk mindenesetre gólt rúgott.
https://csak.taccs.hu/2025/10/12/lukacs ... -a-honved/
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.10.15. 20:39

Amúgy tetszett a tegnapi, a tavaly őszi és idén tavaszi/nyári gyengélkedés után életjeleket mutattunk, és megérdemelten szereztünk pontot egy kifejezetten jó erőkből álló válogatottal szemben. Bosszankodtam az írek elleni idegenbelin elhullajtott két ponton és a portugálok elleni hazai vereségen, mert amúgy már azon a két meccsen is csináltunk szép dolgokat.
Valahogy kéne nyerni az örményeknél, aztán jöhet a pótselejtező. Életemben másodjára.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.10.15. 20:43

Off! A win media player miért kutyulja össze az időszalagot, amikor húzom a csúszkát és próbálom beállítani egy számnak a kb. közepét, hogy onnan induljon??? Amikor alapból beállítok valami, az elejétől hallgatva és megnézve, hogy X másodperctől kezdődjön, amikor visszaviszem a csúszkát, vagy eleve onnan indítanám totál random máshonnan indul... WTF?!?!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.15. 20:54

Savaria1919 írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Az nyilván egy faszság volt. Ezzel együtt elég furcsa figura, alapjáraton egy NB-s tucatjátékosnak tűnik, akinek közel a 30-hoz kb. 2 kiugró szezonja volt, azok is az NB2-ben. Rossi bevállalta, a srácot pedig érezhetően feldobta a sansz, úgyhogy jó döntésnek tűnik.

Igen, ellentmondásos a pályája. Az nb2-ben (2023/24) magasan kiemelkedett, '24 őszén a feljutás után nehezen talált magára, de egy jó edzőnek látnia kell, h kiben van potenciál, kiből lehet kihozni a legjobbat. Szerjózsa lófaszt se látott.
Feldobja a sansz...nem tudom, szerintem ettől több kell ahhoz, h a második válogatott meccsén sorsdöntő gólt lőjön, majd a világ egyik legerősebb válogatottja ellen beszállva hülyére vegye a Lazio balbekkjét és gólpasszt adjon a 91 percben. Úgy vélem, ha idejében kerül egy jó edzőhöz akkor ma nem 3szoros válogatott, hanem sokkal több.

Kispesti szurkolói blog írt erről a jelenségről egy posztot, náluk nevelkedett a srác, de sem ott, sem Újpesten nem kapott igazán lehetőséget a bizonyításra. Nekünk mindenesetre gólt rúgott.

Ezek az edzők Rossin kívül..... Én Lukácsot - ahogy írtam - 2023/24-ben láttam Diósgyőrben, akkor sokat otthon voltam, szinte minden meccset élőben néztem, annyit tudok mondani, h Kulcsár Sanyi és Luque után az egyik legjobb futballista volt Miskolcon.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2025.10.15. 21:03

zaggar írta:
sznot írta:
zaggar írta:Eddig az összes selejtező meccsen rúgtunk legalább 2 gólt, ez szép.
(és a magam részéről külön örülök Szalainak, lehet h sose lesz egy világklasszis, de hogy minden meccsen hajt az tuti, ráférne már a karrierjére egy felfelé ívelő tendencia, megérdemelné.)

Karrierje csúcspontja volt ez a meccs, most kellene visszavonulnia. Mindenkinek jobb lenne.

Meglehet. Valószínűleg hasznossági szempontból igazad is van. De nekem személy szerint szimpatikusabbak az ilyen típusú játékosok, akik brusztolnak, küzdenek, h a tudásukat ki tudják hozni magukból(még ha az nemzetközi szinten nem is túl magas), mint a körülrajongott sztártehetségek, akikkel idővel mindig elszáll a ló. Lehet h 11 Szalaival minden meccset elvesztenék 11 Rinyaldó ellen, de a 11 Szalai sokkal inkább rokonszenvesebb lenne, mint a 11 celebfocista. (meg kicsit sajnáltam is a srácot, h a németországi kalandja után nagyon kapta az ívet --mondjuk nem véletlenül, azt is hozzáteszem)

De ne küzdjön, hanem tanuljon meg helyezkedni, és legföképp passzolni. Mert azt nem tud, a hosszú passzai még csak közelébe se mennek a játékostársainak.
Nem véletlen nem vált be, neki a bundes középmezőny is igen messze van.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.15. 21:31

Savaria1919 írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Az nyilván egy faszság volt. Ezzel együtt elég furcsa figura, alapjáraton egy NB-s tucatjátékosnak tűnik, akinek közel a 30-hoz kb. 2 kiugró szezonja volt, azok is az NB2-ben. Rossi bevállalta, a srácot pedig érezhetően feldobta a sansz, úgyhogy jó döntésnek tűnik.

a kiskutya véreres pöcsét nevelkedett náluk
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.15. 21:44

SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:
SuperDepor írta:Igen, ellentmondásos a pályája. Az nb2-ben (2023/24) magasan kiemelkedett, '24 őszén a feljutás után nehezen talált magára, de egy jó edzőnek látnia kell, h kiben van potenciál, kiből lehet kihozni a legjobbat. Szerjózsa lófaszt se látott.

Ezek az edzők Rossin kívül..... Én Lukácsot - ahogy írtam - 2023/24-ben láttam Diósgyőrben, akkor sokat otthon voltam, szinte minden meccset élőben néztem, annyit tudok mondani, h Kulcsár Sanyi és Luque után az egyik legjobb futballista volt Miskolcon.

jó mozgású, fürgelábú és ügyes srác, de nem véletlenül lett belőle csak harminchoz közel stabil nb1-s spíler és ilyen későn válogatott
ifista edzője sokat mesélt róla, röviden annyit, hogy haverok, buli, flaska
nem egyszer akarta már tizenévesen is abbahagyni a focit
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.10.15. 21:44

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
SuperDepor írta:Igen, ellentmondásos a pályája. Az nb2-ben (2023/24) magasan kiemelkedett, '24 őszén a feljutás után nehezen talált magára, de egy jó edzőnek látnia kell, h kiben van potenciál, kiből lehet kihozni a legjobbat. Szerjózsa lófaszt se látott.

való igaz, magam nem voltam elég figyelmes, hozzájuk már továbbképzésre ment, természetesen a futballt Rákospalotán tanulta meg
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.15. 21:52

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Kispesti szurkolói blog írt erről a jelenségről egy posztot, náluk nevelkedett a srác, de sem ott, sem Újpesten nem kapott igazán lehetőséget a bizonyításra. Nekünk mindenesetre gólt rúgott.

való igaz, magam nem voltam elég figyelmes, hozzájuk már továbbképzésre ment, természetesen a futballt Rákospalotán tanulta meg

szoszo, oda is csak 14+ évesen érkezett
bár ő REAC nevelésnek tartja magát, RTK, Rojik, meg még pár rákosborzasztói kis klubnál focizgatott kölyökként

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.10.15. 21:54

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:Kispesti szurkolói blog írt erről a jelenségről egy posztot, náluk nevelkedett a srác, de sem ott, sem Újpesten nem kapott igazán lehetőséget a bizonyításra. Nekünk mindenesetre gólt rúgott.

jó mozgású, fürgelábú és ügyes srác, de nem véletlenül lett belőle csak harminchoz közel stabil nb1-s spíler és ilyen későn válogatott

SD véleményét respektálva, sejtettem, hogy nem csak idióta edzők sora áll a sztori mögött, hanem van ott hozott probléma is. Így nekem reálisabbnak tűnik a kép.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.10.15. 21:58

Maradonapoli írta:Off! A win media player miért kutyulja össze az időszalagot, amikor húzom a csúszkát és próbálom beállítani egy számnak a kb. közepét, hogy onnan induljon??? Amikor alapból beállítok valami, az elejétől hallgatva és megnézve, hogy X másodperctől kezdődjön, amikor visszaviszem a csúszkát, vagy eleve onnan indítanám totál random máshonnan indul... WTF?!?!

Elvtárs, ne csüggedj, a gondokon csússz át,
Pártunkkal szívedben húzzad a csúszkát!
Meglásd, a gép gazsulál, nem tehet mást,
Nem a csúszka csóválja az élmunkást!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.10.15. 22:45

nyúl írta:
Maradonapoli írta:Off! A win media player miért kutyulja össze az időszalagot, amikor húzom a csúszkát és próbálom beállítani egy számnak a kb. közepét, hogy onnan induljon??? Amikor alapból beállítok valami, az elejétől hallgatva és megnézve, hogy X másodperctől kezdődjön, amikor visszaviszem a csúszkát, vagy eleve onnan indítanám totál random máshonnan indul... WTF?!?!

Elvtárs, ne csüggedj, a gondokon csússz át,
Pártunkkal szívedben húzzad a csúszkát!
Meglásd, a gép gazsulál, nem tehet mást,
Nem a csúszka csóválja az élmunkást!

a kib*szott kölyköknek csinálom a műsort, hogy megünnepeljék az ellenforradalmat elvtárs! de velem nem basznak ki! egy video szerkesztőbe applikálom be, másodpercről, másodpercre az eseményeket, egész jó, csak fizetős, szóval lementeni nem tudom, ,úgyhogy legalább egy hétig nem kapcsolom ki a céges gépet
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.16. 11:59

Cselszky írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Ezek az edzők Rossin kívül..... Én Lukácsot - ahogy írtam - 2023/24-ben láttam Diósgyőrben, akkor sokat otthon voltam, szinte minden meccset élőben néztem, annyit tudok mondani, h Kulcsár Sanyi és Luque után az egyik legjobb futballista volt Miskolcon.

SD véleményét respektálva, sejtettem, hogy nem csak idióta edzők sora áll a sztori mögött, hanem van ott hozott probléma is. Így nekem reálisabbnak tűnik a kép.

Igen, így lehet teljes. El akart menni fodrásznak, azon beröhögtem, a kétezertízes évek derekán nb2-ben is ötször annyit lehetett futballal keresni mint hajvágással. De még az NB3 ban is.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.16. 14:30

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:jó mozgású, fürgelábú és ügyes srác, de nem véletlenül lett belőle csak harminchoz közel stabil nb1-s spíler és ilyen későn válogatott

Igen, így lehet teljes. El akart menni fodrásznak, azon beröhögtem, a kétezertízes évek derekán nb2-ben is ötször annyit lehetett futballal keresni mint hajvágással. De még az NB3 ban is.

azért az őszintén meglepne ha valamikor is ötször többet lehetett volna keresni az nb3- ban mint fodrászként
talán még egy börtönfodrászra se lenne ez igaz

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.10.16. 20:03

Adamek írta:a három rendezőn kívül 3 tuti meg egy interpótos válogatott érkezhet a CONCACAF szövetségtől a VB-re
féltávnál Curacao (egy nemlétező ország csapata egy 150 ezres mikroszigetről), Suriname és a Föld talán legszegényebb országa Haiti állnak kijutásra
remélem mindhárom behúzza az első helyet és legalább az egyikkel találkozunk kint

Mostanra történt valamennyi változás.
Nekem az tetszik, hogy az Emírségek oda-vissza agyonverte Katart a csoportban, de addig játszották, amíg végre Katar nyert.
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.16. 20:23

Értem én, h világbajnokság és akkor a világ minden részéről, de valami erősorrendnek meg kellene előznie a földrajzot. Üzbegisztán, Jordánia, Új Zéland....

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.10.16. 20:38

SuperDepor írta:Értem én, h világbajnokság és akkor a világ minden részéről, de valami erősorrendnek meg kellene előznie a földrajzot. Üzbegisztán, Jordánia, Új Zéland....

az üzbégek régóta ott vannak a vb-k kapujába, nekik már "kijárt", h kijussanak, Új-Zéland a második legjobb a saját régiójában, arról nem tehet,h a többi még gyengébb, ők azért érdekes fekete lovak lesznek. Jordánia..hát, kőne ennyi arab a faxomnak, de már mindenhol ott vannak, olyanok, mint a kínaiak, nyugaton már nem is lehet elképzelni abroszék nélkül semmit se..
de amúgy tökmindegy, kb mindenki részt vehetne rajta, a végén úgyis spanyol-argentin-brazil-teuton négyes befutó lesz, max más sorrendben.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.10.16. 20:39

Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:
sznot írta:
Karrierje csúcspontja volt ez a meccs, most kellene visszavonulnia. Mindenkinek jobb lenne.

Meglehet. Valószínűleg hasznossági szempontból igazad is van. De nekem személy szerint szimpatikusabbak az ilyen típusú játékosok, akik brusztolnak, küzdenek, h a tudásukat ki tudják hozni magukból(még ha az nemzetközi szinten nem is túl magas), mint a körülrajongott sztártehetségek, akikkel idővel mindig elszáll a ló. Lehet h 11 Szalaival minden meccset elvesztenék 11 Rinyaldó ellen, de a 11 Szalai sokkal inkább rokonszenvesebb lenne, mint a 11 celebfocista. (meg kicsit sajnáltam is a srácot, h a németországi kalandja után nagyon kapta az ívet --mondjuk nem véletlenül, azt is hozzáteszem)

Szerintem korrekt például, hogy a török tutit otthagyta, és megpróbálta a bundast.

szerintem is, bár nem jött be neki, legalább megpróbálta
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.10.16. 20:42

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:jó mozgású, fürgelábú és ügyes srác, de nem véletlenül lett belőle csak harminchoz közel stabil nb1-s spíler és ilyen későn válogatott

30 éve nem járok fodrászhoz (nincs miért..), de épp a minap panaszolta az egyik szomszédom (70 körüli nő), h sima hajvágásért - azaz nulla dajer meg izé, csak géppel levágták neki rövidre - fizetett 4500 ft-ot Szigetváron. Kb 5 perc alatt végeztek vele. Nem keresnek olyan rosszul a Gedeon bácsik.
Újpest-Munkás

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.10.16. 21:44

zaggar írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:SD véleményét respektálva, sejtettem, hogy nem csak idióta edzők sora áll a sztori mögött, hanem van ott hozott probléma is. Így nekem reálisabbnak tűnik a kép.

30 éve nem járok fodrászhoz (nincs miért..), de épp a minap panaszolta az egyik szomszédom (70 körüli nő), h sima hajvágásért - azaz nulla dajer meg izé, csak géppel levágták neki rövidre - fizetett 4500 ft-ot Szigetváron. Kb 5 perc alatt végeztek vele. Nem keresnek olyan rosszul a Gedeon bácsik.

Pesten pláne nem, főleg a belvárosban, kb. minden sarokra jut egy Barber Shop.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”