Adamek írta:nyúl írta:Ez az Olmo gyógymióka, de kurva jó futballista.
Hogy a brébe nézte be a Barca annak idején? Mi a túrót keresett a Dinamo Zagrebben? Michelangelo kerítést festett.
szerintem haza fogják vinni akár már most a nyáron ha egyáltalán igazolhatnak mostanában, mert arrafelé ez sose tiszta ügy
nem egyedi az eset, ott van a csodálatos Fabregas sztori, azon is jót röhögött a fél világ és a tök tudja hány ilyen volt már, ebben az esetben ami extra az a horvát parkolópálya és hát a RB sem egy olyan csapat ami minden lüke kölök álma U12-ben
nem ismerem a zágrábi korszakát de simán el tudom képzelni, hogy nagy tudorok anno úgy ítélték meg, hogy sose lesz elég az alkata egy topligához vagy esetleg lehetett valami ifista sérülés vagy akármi hasonló a kórlapján, akár még valami horvát rokoni szál is
Nem hallottam rokoni szálról. Úgy tudom, kb. 5 évet töltött ott, megszerette az országot, és lazán nyilatkozik horvátul az ottani médiának.
Óhatatlanul beugrik a régi lemez, hogy Rossi 10+ év után egy magyar tőmondatra sem hajlandó, igaz, a Himnuszt elvileg bemagolta. Nekem fordítva szimpatikusabb lenne, nem tartok igényt arra, hogy egy olasz ember a Himnuszunkat énekelje (de azzal sincs bajom, ha megteszi), viszont a nyelvünkön való megszólalást díjaznám, persze nem vagyok Rossi-imádó mélymagyar, csak egy bugris paréj. Tudom, nem ezért van itt, mellékszál, csak már nem egyszer oktatta ki magyarságból a szurkolókat/nézőket.