sznot írta:Amúgy nem tudom mire volt a nagy hype, kb ez a szintünk, a harmadik hely a realitás, talán egy kis szerencsével meglehet a második.
Apropó a harmadik helyezett is mehet a VB-re, vagy ez a megsajnálás csak az EB-n van?
Valaki mondja már meg Szalainak, hogy ne adjon hosszú labdákat. Mert egész egyszerűen nem tud. Bármikor egy hosszút indítana, az biztos, hogy az ellenfélhez kerül. Két hete voltam Isztambulban, és amikor megtudták, hogy magyar vagyok rögtön Szalaival jöttek, meg mutogatták a közös fotókat vele, meg hogy mekkora spíler. Oké nem láttam egy Fenerbahce meccset sem, de a válogatottban én nem látom ezt a védőfenomént benne.
Szoboszlai felszopását is lassan be lehet fejezni, amikor szabadot kaptunk már előre sajnálta Hajdúbé a kapust. Aztán úgy fölékúrta hogy csak na.
Gyorsan felejtsük el ezt a meccset, koncentráljunk a következőkre, onnan még lehet pontokat hozni.
azok után, hogy a Sousa alatt látványosan szar lengyelek egészen megszorongatták őket, némi reményünk lehetett - sajnos az EB előtti, és az EB utáni angolok más kávéház
harmadik nem pótselejtez, viszont ha az osztrákok elcsípnék a második helyet, amit most Izrael bitorol, akkor második legjobb, nem selejtezős NL-csoportgyőztesként (az első ugye a közös csoportba került cseh-walesi kettős egyike lesz) pont elkapnánk az utolsó pótselejtezős helyet - más kérdés, hogy a legutóbbi ilyen számolgatásra utaltságnál a 9 lehetséges kimenetelből pont az az egy jött be a lett-kazah, török-izlandi meccsekből, amivel mi maradtunk hoppon
Szoboszlainak nem találta Tunya a helyét tegnap, kb. ő volt az egyetlen, akinél nem sírt a labda, ehhez képest Bolla elfutásait erőltette, aki szerintem egyszer nem volt képes Shaw-n túljutni