Holland élvonalbeli klub szerződtette az angyalföldi tehetséget

Avatar
RC
Moderátor
Hozzászólások: 36500
Csatlakozott: 2005.07.28. 00:16
Tartózkodási hely: Savaria

Holland élvonalbeli klub szerződtette az angyalföldi tehetséget

HozzászólásSzerző: RC » 2019.08.07. 08:58

A Vasas Kuba Akadémia közleményét változtatás nélkül közöljük:


"A mai napon a Vasas Kubala Akadémia U17-es korosztályának korábbi tagja, Varga Donát szerződést írt alá a holland élvonalbeli SC Heerenveen együttesénél.


A 2003-as születésű játékos 2016-ban érkezett Angyalföldre. A Vasas Kubala Akadémián eltöltött évei alatt rendszeresen egy évvel idősebb korosztályban szerepelt, az idei évben bajnokcsapat lett az U17-es kerettel, bemutatkozott majd folyamatosan részt vett a Vasas FC felnőtt csapatának eseményein, de akadémistaként vált korosztályos válogatott labdarúgóvá is.


Büszkék vagyunk arra, hogy ismételten kineveltünk egy olyan játékost, aki megállja helyét a nemzetközi, nívós futballban. Donát mindvégig tagja volt az Akadémia kiemelt tehetségek fejlődéséért életre hívott programunknak, rendszeresen szerepelt a hazai média különböző felületein, szakembereink tudatosan készítették fel őt a profi futball világára. Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy játékosunk a Vasas felnőtt csapatának tagjává váljon, ám a fiatal labdarúgó - a nemzetközi futball irányába - a nyár folyamán szabadon igazolhatóvá vált, így a mai nappal távozott klubunktól. Sok sikert kívánunk Donát további pályafutásához - fejtette ki véleményét az átigazolással kapcsolatban Nagy Miklós tulajdonos-ügyvezető igazgató."
SABARIA 1877

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 104 vendég