A DVSC vezetősége megállapodott Ferenczi Jánossal, aki 2022-ig írt alá. A saját nevelésű futballista 2011-ben csatlakozott a debreceni gárda első keretéhez. A Loki honlapja így számol be az egyezségről:
"Klubunk hosszabbított Ferenczi Jánossal, aki 2022. június 30-ig írt alá. A középpálya és a védelem bal oldalán is bevethető saját nevelésű játékos 2011 nyarán csatlakozott az első kerethez. Rögtön az első bajnoki meccsen, a Vasas ellen debütált az élvonalban. Sajnos egy héttel később egy edzőmeccsen részleges szalagszakadást szenvedett, így hosszabb kihagyás következett.
Idővel visszaverekedte magát a csapatba, és alapemberré vált. Eddig 115 mérkőzést játszott az élvonalban, és 8 gólt szerzett."
Loki: bejelentést tettek a válogatott keretébe bekerülő játékosról
-
SuperDepor
- Moderátor
Loki: bejelentést tettek a válogatott keretébe bekerülő játékosról
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Re: Loki: bejelentést tettek a válogatott keretébe bekerülő játékosról
Kár, hogy védőt csinált belőle az élet. Így csak annyira képes, mint Misztik, amikor szép. De még így is egy mérfölddel több jött ki a karrieréből ezzel a kerettagsággal (ami egyébként valószínűleg meg sem lett volna, ha nem csinálnak belőle védőt), mint amire számítani lehetett azután, hogy testileg őt sem sikerült focistává nevelni, így feszt sérült volt eleinte.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke