Görög élvonalból igazolt a Paks

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.06. 12:05

Hivatalos bejelentés.

Íme, a klub bejelentése:

"Örömmel tudatjuk szurkolóinkkal, hogy klubunk két éves szerződést kötött Windecker Józseffel. A 26 éves játékos a görög első osztályú Levadiakos csapatától érkezik Paksra. A rutinos középpályás légiós kitérője előtt sokszor bizonyított már az NBI-ben, összesen 137 meccsen 11 gólt és 13 gólpasszt jegyez. 

Windecker először a Győri ETO csapatánál mutatkozott be a profik között 2011. május 21-én. Az egészen biztos, hogy nem lesz ismeretlen számára csapatunk meze, hiszen a 2012/13-as Siófokon töltött szezont követően a 2013/14-es évadban paksi játékosként 22 mérkőzésen 1654 percet töltött zöld-fehér szerelésünkben a pályán. Ezt követően Újpestre igazolt, ahol 71 meccset kapott, amelyek során 7 gól mellett 6 gólpasszt adott társainak. 2018 nyarán Görögországba szerződött, ahonnan most hazatér. 

Új játékosunk rendszeresen meghívást kapott a korosztályos válogatott csapatokba, így 2011-től 2014-ig magára ölthette az U19-es, az U20-as és az U21-es címeres mezt is. 

„A mai nap egy olyan labdarúgó érkezett a klubhoz, akit nagyon szeretünk és tisztelünk. Örömmel vettük, hogy bennünket választott. Reméljük, hogy az elmúlt fél év kihagyása után hamar visszarázódik. Abban viszont biztos vagyok, nagy segítsége lesz a csapatnak” - nyilatkozta a transzferről Haraszti Zsolt ügyvezetőnk. 

„Alig várom, hogy belekezdjek a közös munkába. Sajnos egy ideje nem tudtam tétmeccset játszani, de úgy érzem, nagyon jó állapotban vagyok. Szeretnék mihamarabb bemutatkozni. Az öltözőbe belépve szinte nincs is olyan arc, akit ne ismernék” - nyilatkozta a kötelező papírok aláírását követően Windecker József, akinek természetesen megannyi paksi sikerben gazdag szezonokat kívánunk."

sznot
Admin

Re: Görög élvonalból igazolt a Paks

HozzászólásSzerző: sznot » 2019.02.06. 12:37

Ezek szerint a Paks több mint 2 millió nettót fizet havonta?
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Adamek
Flegma

Re: Görög élvonalból igazolt a Paks

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.02.06. 14:11

remélem azon az egyetlen görög tétmeccsén voltak jó passzai
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”