HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.01.10. 13:04
inreallife írta:Adamek írta:hacsak nem a kezdőnkből visznek valakit akkor ott tuti NB2 lesz a taccsvonalon kívüliekkel
de mondjuk Cserniknek vagy Fingónak még a másodosztály is zúzós lehet
Es ha Bodere palyaznak? Megvenni nem tudjak, de ha a fradiban kegyvesztett lett, akkor siman lehet, hogy tavaszra kolcsonvennek. Egyebkent nem is lenne roszz a Bode-Priskin paros az nb1-ben, ha van olyan edzo, aki fel tud epiteni mogejuk egy jatekot. Szerintem Feri megoldana. Es ne feledjuk, Bodeben is ott lenne a bizonyitasi kenyszer, sose volt jo csatar szerintem, de siman barmelyik nb1-es csapatban megallja ahelyet ott is.
még az ősszel írtam itt valamelyik halistának, hogy szerintem a tavaszt náluk fogja tölteni Böde, lehet, hogy a végén összejön
de
Priskin helyett és nem mellette, Sálas Ferkó ennél lényegesen egyszerűbb dolgokat sem képes megoldani és az, hogy Böde sose volt jó csatár egy baromság, kényszercsatárként is jobb és eredményesebb mint bárki aki azóta vagy akár ebben az évezredben itt lebzselt
remélem marad és ha perceket kap is bizonyít ennek a pótruszkinak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi