Király a Barca ellen védett, nem a Haliból vonul vissza?

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.01.06. 18:22

Érdekes fejlemény látott napvilágot.

A minap a berlini Traditionsmasters elnevezésű teremtornán védett a Hertha színeiben Király Gábor. A versengést 8 ezer ember előtt a Bayer Leverkusen nyerte, a fináléban a Dortmundot verve.

A csoportkörben a Hertha egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárt, a Barcelonát verte, Királlyal a kapuban. Egy, a találkozót követő interjúban a kapust a Berliner Zeitung megkérdezte, jelenlegi klubjából, a Haladásból vonul-e vissza, mire azt felelte: "Ez egyelőre még nem biztos". 

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Király a Barca ellen védett, nem a Haliból vonul vissza?

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2019.01.06. 19:24

Persze, mert igazi hithű Haladás-futballista, tehát a pályafutása végén az osztrák regionális bajnokságban még játszik pár szezont.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2019.01.06. 19:30

Savaria1919 írta:Persze, mert igazi hithű Haladás-futballista, tehát a pályafutása végén az osztrák regionális bajnokságban még játszik pár szezont.

Lehet, hogy azt tervezi, hogy a saját csapatában a jelenleg megyei I. osztályú Király SZE-ben fog majd még védeni.
########################
HAJRÁ HALI!

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2019.01.06. 19:56

nick2005 írta:
Savaria1919 írta:Persze, mert igazi hithű Haladás-futballista, tehát a pályafutása végén az osztrák regionális bajnokságban még játszik pár szezont.

Lehet, hogy azt tervezi, hogy a saját csapatában a jelenleg megyei I. osztályú Király SZE-ben fog majd még védeni.

Egyébként elolvastam az eredeti cikket németül és szerintem nem azt kérdezték, amit itt írnak és Király sem azt válaszolja. Ez az eredeti szöveg:

"Kiralys Vertrag läuft im Juni aus. Ob er dann seine Karriere endgültig beendet? „Das ist im Moment noch offen“, sagte Kiraly"

Szerintem ez annyit jelent, hogy "Király szerződése júniusban lejár. Ez a karrierje végleges befejezését jelenti? "Ez jelenleg még nyitott", mondta Király"

Nincs felsőfokú nyelvvizsgám németből (csak alap), de ebben olyan sokat nem lehet tévedni.
########################
HAJRÁ HALI!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2019.01.06. 20:50

nick2005 írta:
nick2005 írta:

Egyébként elolvastam az eredeti cikket németül és szerintem nem azt kérdezték, amit itt írnak és Király sem azt válaszolja. Ez az eredeti szöveg:

"Kiralys Vertrag läuft im Juni aus. Ob er dann seine Karriere endgültig beendet? „Das ist im Moment noch offen“, sagte Kiraly"

Szerintem ez annyit jelent, hogy "Király szerződése júniusban lejár. Ez a karrierje végleges befejezését jelenti? "Ez jelenleg még nyitott", mondta Király"

Nincs felsőfokú nyelvvizsgám németből (csak alap), de ebben olyan sokat nem lehet tévedni.

Du hast recht.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”