Hazatértek Nikolicsék

nb1.hu12
Toborzórajáró

Hazatértek Nikolicsék

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.12.23. 18:52

Németh Juve-meccsen volt, megvan, mikor mennek vissza.

Hazatértek Nikolicsék

Az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS) szereplő Nikolics Nemanja, Sallói Dániel és Németh Krisztián is hazatért az ünnepekre - jelezte a Blikk. 

Számukra ez különösen fontos időszak, hisz a szezon végeztével ilyenkor nyílik lehetőségük hosszabb időt Magyarországon tölteni. A márciusi szezonrajt, egyben a januári visszatérés előtt így van, aki a családjával, van, aki kirándulással, és van, aki Juve-meccsel tölti az időt.

"A karácsonyt mindig nagyon várjuk, a gyerekek különösen, szülőként a legjobb érzés az izgatottságot látni az arcukon. Ilyenkor összejön a család Kaposváron, a szilvesztert pedig Szerbiában töltjük a szüleimnél" - mondta Nikolics. Sallói Angliában is járt. "Ilyenkor szeretek mozizni, kilátogatni a karácsonyi vásárba Budapesten vagy Bécsben. Nemrég nagy vágyam is valóra vált, eljutni egy angol bajnokira: gimnáziumi barátaimmal hoztuk össze a londoni túrát, a Wembley-ben néztük meg a Tottenham–Burnley meccset."

Némethnek kellemes, és kellemetlen percei is akadnak. "A hazatérés után nem sokkal sportsérvműtéten estem át, így nekem az itthon töltött első néhány hét a gyógyulással telt. Örülök, hogy túl vagyok rajta. A szünetet természetesen a családdal, barátokkal töltöm. Szombaton Torinóban kint voltunk a Juventus–AS Roma olasz bajnoki rangadón, és persze szilveszterre is vannak megvalósítandó tervek" - fogalmazott.

Vissza: “www.nb1.hu”