Haladás-Diósgyőr: Horváth Ferenc reakciója

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.12.01. 19:53

Elmondta a játékosainak, miért vannak a Haliban.

Nem bírt egymással a Haladás és a Diósgyőr a kiesési rangadón, 1-1 lett a találkozó végeredménye. A mérkőzés után Horváth Ferenc, a vasiak szakvezetője a következőket mondta:

„Egy nagyon nehéz első félidőn voltunk túl, hiszen nagyon görcsösen, önbizalom nélkül játszott a csapat. Ez nem nagy meglepetés, hónapok óta az utolsó helyen álló csapat, nem is várható, hogy a fülükön táncoltassák a labdát a játékosok. Gyenge teljesítményt láthattunk, keveset vállaltunk, keveset passzoltunk, elrugdostuk a labdát, a DVTK viszont jól játszott az első játékrészben. A félidőben azt kértem, hogy futballozzanak, hiszen azért lettek a Haladás játékosai, mert jó futballisták. Ezt követően az első 10 perc jól nézett ki, de el kell ismerni, a diósgyőri kontrák veszélyesek voltak. Ekkor már megteremtettük azokat a lehetőségeket, amiből gólt lőhettünk volna, megvoltak a területek, ahol be szerettünk volna menni a DVTK mögé, azonban nem voltunk eredményesek, mert nem volt meg a kellő minőség.  A mérkőzés előtt azt mondtam volna, hogy egy pont csalódás, az első félidő után örültem volna az egy pontnak, most nehéz eldönteni, de azt gondolom, a két félidő alapján igazságos döntetlen született. Minden pontot meg kell becsülnünk.”

Gólok története, összeállításokkal, videókkal, tabellával a linkre kattintva érhető el.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Haladás-Diósgyőr: Horváth Ferenc reakciója

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.12.01. 19:54

Legyünk pozitívak: akár ki is kaphattunk volna
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.12.01. 20:02

Ha 1-0-nál Ricsike nem kezd el cselezni olyan ugraiasan a Haladás tizenhatosán belül hanem lepasszolja, akkor meg lehetett volna a győzelem. Az benne volt, h kapunk gólt, biztosra vettem, h egy nullra nem fogunk nyerni. Régen láttam ennyi eladott labdát 90 perc alatt, ennek ellenére hajszálnyival jobbak voltunk, mint a hazaiak. Az jó, h kikapott a Felcsút, így legalább négy csapat szakad le és harcol egymással.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.12.01. 21:06

SuperDepor írta:Ha 1-0-nál Ricsike nem kezd el cselezni olyan ugraiasan a Haladás tizenhatosán belül hanem lepasszolja, akkor meg lehetett volna a győzelem. Az benne volt, h kapunk gólt, biztosra vettem, h egy nullra nem fogunk nyerni. Régen láttam ennyi eladott labdát 90 perc alatt, ennek ellenére hajszálnyival jobbak voltunk, mint a hazaiak. Az jó, h kikapott a Felcsút, így legalább négy csapat szakad le és harcol egymással.

Igen, az kibaszott idegesítő volt
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Apuka
Profi

HozzászólásSzerző: Apuka » 2018.12.01. 21:06

Két halálosan gyenge csapat küszködését láttam. Egyik csapat sem érdemelt három pontot, de még egyet sem.
Ha kikap a Hali akkor jelentősen leszakadunk, Ha nyer a csapat akkor elhiszik a tulajdonosok, hogy nincs is nagy baj, tehát lehet, hogy ez volt a legjobb eredmény.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.12.02. 11:18

Persze, hogy minden pont fontos, jobb a döntetlen, mint a vereség. De a hazai meccseket hozni kellene, ha akarunk még valamit, főleg igaz ez a közvetlen riválisok elleni meccsekre. Mert szép dolog, hogy megvertük a Fradit, de mások ellen nem kellene visszaadni az ott megszerzett pontokat.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”