Maradonapoli írta:Reginald McFreez írta:Maradonapoli írta:pontagyú biztonsági beengedi, még aznap kirúgják, maximálisan korrektek voltak Dömével, ha valóban felhívták a klub illetékes elvtársát az ügy érdekében
Nem rémlik, hogy írtam volna egy szóval is, hogy be kellett volna engedniük. A maximális korrektségbe meg még beletartozik ez+az. Gondolom te sem voltál ott, hogy pontosan le tudd írni a szituációt.
akkor sorry, úgy tűnt
Á nem, csak biztos vagyok benne, hogy lehetett volna úgy kezelni a szitulációt, hogy ne alakuljon így. Nyilván nem várom el egy szekuricsitől, hogy cihológusként is megállja a helyét, ahogy azt is el tudom képzelni, hogy Détárinál azonnal elgurult a gyógyszer, de azt valószínűsíthetem, hogy inkább viselkedtek vele úgy, mint akármelyik drukkerrel egy szombati meccsen, sem mint egy klubikonnal. Még épeszű ikonok is lehet zokon vennék, nem hogy egy ilyen zavart elméjű fazon.
"Elnézést, biztos valami félreértés történt, azonnal utána nézünk, addig kérjük foglaljon helyet"' - na, ehhez szerintem nem kell magas tudományos fokozat, csak némi klubismeret és szolgáltatói szemlélet.