Mesterhármas: mutatjuk Szoboszlai bombáit - videó

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.10. 07:26

Elképesztő találatok!

Szoboszlai Dominik vezérletével az FC Liefering 4–1-re legyőzte az Innsbruck második csapatát az osztrák másodosztályú bajnokság 14. fordulójában. A 18 éves magyar középpályás az első gólját tizenegyesből szerezte, majd 18 méteres átlövésből és szabadrúgásból is varázsolt. A magyar tehetség először szerzett mesterhármast ebben az osztályban, eddig 8 meccsen 6 gólt szerzett. Csapata már a hatodik.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Mesterhármas: mutatjuk Szoboszlai bombáit - videó

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.11.10. 07:36

Szép gólok, bár a tizenegyes az nem téma, de a levesben elment.

Kár, hogy "amatőr" szinten kell bohóckodnia, ez talmi fejlődés.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.11.10. 07:53

Reginald McFreez írta:Szép gólok, bár a tizenegyes az nem téma, de a levesben elment.

Nem hiszem, szerintem tervszerűen fejlesztik. A Salzburg legutóbbi bajnokiján ott volt, be is cserélték. Valószínűleg egyre több lehetőséget fog kapni. Csak pár hete lett nagykorú, teljesen rendben van eddig a pályafutása. Ha így tolja a továbbiakban is, szerintem jövő nyártól már nem az osztrák 2-ben kell játszania, de az sem kizárt, hogy most télen felviszik az A-ba.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.11.10. 08:20

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:Szép gólok, bár a tizenegyes az nem téma, de a levesben elment.

Nem hiszem, szerintem tervszerűen fejlesztik. A Salzburg legutóbbi bajnokiján ott volt, be is cserélték. Valószínűleg egyre több lehetőséget fog kapni. Csak pár hete lett nagykorú, teljesen rendben van eddig a pályafutása. Ha így tolja a továbbiakban is, szerintem jövő nyártól már nem az osztrák 2-ben kell játszania, de az sem kizárt, hogy most télen felviszik az A-ba.

Hát... így legyen.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”