null
null
raab írta:Azt esetleg tudja valaki, hogy egyenlő pontnál mi dönt?
Mert azt számolgattam, hogy ha a gólarány akkor jó lenne ma egy finn-görög 1-0 és akkor valószínűleg 3 darab 12 pontos csapat lesz a végén.
Milito írta:raab írta:Azt esetleg tudja valaki, hogy egyenlő pontnál mi dönt?
Mert azt számolgattam, hogy ha a gólarány akkor jó lenne ma egy finn-görög 1-0 és akkor valószínűleg 3 darab 12 pontos csapat lesz a végén.
Ja, hogy itt lazán bekönyvelted nekünk a maradék 3 meccsre a 9 pontot?
Miért te nem?Milito írta:raab írta:Azt esetleg tudja valaki, hogy egyenlő pontnál mi dönt?
MindigÚjpest írta:Miért te nem?Milito írta:raab írta:Azt esetleg tudja valaki, hogy egyenlő pontnál mi dönt?
Észtek oda vissza,finnek itthon szerintem nem egy teljesíthetetlen feladat. Ha ez sem megy akkor Rossival sem léptünk előrébb.Milito írta:MindigÚjpest írta:Miért te nem?Milito írta:Ja, hogy itt lazán bekönyvelted nekünk a maradék 3 meccsre a 9 pontot?
Nyilvánvalóan nem.
MindigÚjpest írta:Észtek oda vissza,finnek itthon szerintem nem egy teljesíthetetlen feladat. Ha ez sem megy akkor Rossival sem léptünk előrébb.Milito írta:MindigÚjpest írta: Miért te nem?
Nyilvánvalóan nem.
MindigÚjpest írta:Észtek oda vissza,finnek itthon szerintem nem egy teljesíthetetlen feladat. Ha ez sem megy akkor Rossival sem léptünk előrébb.Milito írta:MindigÚjpest írta: Miért te nem?
Nyilvánvalóan nem.
Milito írta:MindigÚjpest írta:Észtek oda vissza,finnek itthon szerintem nem egy teljesíthetetlen feladat. Ha ez sem megy akkor Rossival sem léptünk előrébb.Milito írta:Nyilvánvalóan nem.
Nem mondom, hogy teljsíthetetlen. Én is bízom benne, hogy mindhármat.megnyerjük valahogy.
Csak hát kikaptunk Andorrától, kikaptunk Luxemburgtól, kikaptunk Kazahsztántól - én már képtelen vagyok, akár csak valószínűsíthető 3 ponttal számolni.
BSTH írta:Milito írta:MindigÚjpest írta:Észtek oda vissza,finnek itthon szerintem nem egy teljesíthetetlen feladat. Ha ez sem megy akkor Rossival sem léptünk előrébb.
Nem mondom, hogy teljsíthetetlen. Én is bízom benne, hogy mindhármat.megnyerjük valahogy.
Csak hát kikaptunk Andorrától, kikaptunk Luxemburgtól, kikaptunk Kazahsztántól - én már képtelen vagyok, akár csak valószínűsíthető 3 ponttal számolni.
Szar a focink osztán kész. Ennyi.
Milito írta:BSTH írta:Milito írta:Nem mondom, hogy teljsíthetetlen. Én is bízom benne, hogy mindhármat.megnyerjük valahogy.
Szar a focink osztán kész. Ennyi.
Az.
Milito írta:raab írta:Azt esetleg tudja valaki, hogy egyenlő pontnál mi dönt?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég