null
null
ManBat írta:Kalmárt meg honnan az anyámból húzta elő?
HattoriHanzo írta:ManBat írta:Kalmárt meg honnan az anyámból húzta elő?
Honnan...szerintem látta eleget játszani Dunaszerdahelyen.
ManBat írta:HattoriHanzo írta:ManBat írta:Kalmárt meg honnan az anyámból húzta elő?
Kiskokót érte kirakni erősnek érzem.
banok írta:Hát erre az Orbán Vilire nagyon kiváncsi leszek.
ManBat írta:HattoriHanzo írta:ManBat írta:Kalmárt meg honnan az anyámból húzta elő?
Libritor írta:ManBat írta:HattoriHanzo írta:Honnan...szerintem látta eleget játszani Dunaszerdahelyen.
A DAC egyik legjobbja, amennyire tudom.
Libritor írta:ManBat írta:HattoriHanzo írta:Honnan...szerintem látta eleget játszani Dunaszerdahelyen.
HattoriHanzo írta:Libritor írta:ManBat írta:Kiskokót érte kirakni erősnek érzem.
Jaja, 11 forduló alatt 10-szer játszott, 3 gól, meg nem tudom mennyi gólpassz. Nem érzem feltétlenül rosszabbnak így a kezdőt.
Sanyeey írta:Libritor írta:ManBat írta:Kiskokót érte kirakni erősnek érzem.
Csak az összefoglalókra hagyatkozhatok, de Vida K. is nagyon jó formában van, őt is érdemes lenne behívni a későbbiekben.
Libritor írta:HattoriHanzo írta:Libritor írta:A DAC egyik legjobbja, amennyire tudom.
Jaja, 11 forduló alatt 10-szer játszott, 3 gól, meg nem tudom mennyi gólpassz. Nem érzem feltétlenül rosszabbnak így a kezdőt.
Plusz most volt egy cikk, hogy az instat alapján 6. legjobb a komplett szlovák bajnokságban. És talán fizikálisan erősebb egy kicsit.
Maradonapoli írta:banok írta:Hát erre az Orbán Vilire nagyon kiváncsi leszek.
Aztán remélem Daus Vilit is behívjuk
Majd a Dzsuvás KállóbúlCselszky írta:Maradonapoli írta:banok írta:Hát erre az Orbán Vilire nagyon kiváncsi leszek.
Aztán remélem Daus Vilit is behívjuk
Ha már Csukás Viliről lemaradtunk.
HattoriHanzo írta:Libritor írta:HattoriHanzo írta:Jaja, 11 forduló alatt 10-szer játszott, 3 gól, meg nem tudom mennyi gólpassz. Nem érzem feltétlenül rosszabbnak így a kezdőt.
Plusz most volt egy cikk, hogy az instat alapján 6. legjobb a komplett szlovák bajnokságban. És talán fizikálisan erősebb egy kicsit.
inreallife erősen lájkolná ezt a kommentet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég