Szanaszét büntették a fejbe dobott Gyurcsó klubját

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.04. 18:53

Ennyi fáklyát, füstbombát és rakétát használtak az ultrák.

Súlyos büntetést szabott ki a Hajduk Splitre a Horvát Labdarúgó-szövetség: a szombati, Dinamo Zagreb elleni nézőtéri rendbontás miatt (amelynek során a hazaiak magyar válogatott játékosát, Gyurcsó Ádámot is fejbe dobták) a soron következő négy bajnokit zárt kapuk mögött kell megrendeznie a Puljudban - vette észre az nso.hu.

„Az NK Hajduk következő négy bajnokiját vagy kupamérkőzését zárt kapuk mögött kell játszani” – döntött a fegyelmi bizottság. Indoklásában kiemelte, hogy a mérkőzést többször is meg kellett szakítani, és a szurkolók 45 fáklyát, 9 füstbombát és 17 rakétát is használtak, és Gyurcsó is megsérült, ápolás után le is kellett cserélni.

A csapat a kupában legközelebb október 31-én, Sibenikben lép pályára, azaz jelen állás szerint négy bajnokira zárják be a Puljudot: október 7-én az Eszék, október 28-án a Rijeka, november 10-én az Inter Zapresic, november 24-én pedig a Slaven Belupo ellen nem mehetnek be nézők a létesítménybe.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szanaszét büntették a fejbe dobott Gyurcsó klubját

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.10.04. 19:06

hoppácska itt valami nem oké, az Eszék ellen árulják a jegyeket:
Kép

De nem csak ez az egy furcsaság van ebben az átvett cikkben: a csapat neve HNK Hajduk Split, és nem NK (a HNK Hrvatski Nogomenti Klubot, azaz Horvát Labdarúgó Klubot jelent, míg az NK csak Nogomenti Klubot, azaz Labdarúgó Klubot. fontos különbség!)
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”