Dzsudzsákról mondott őszinte véleményt Sallai Roland

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.09.25. 19:15

Hiába riválisok, megvan a tisztelet.

Sallai Roland a görögök elleni győztes találkozón betalált, és remeklése a Bundesligában is folytatódott, hiszen a Freiburgban kulcsszerepet játszott a hétvégi sikerekben.

A nemzeti együttesben Sallai remekül pótolta Dzsudzsák Balázst, de mivel utóbbi csapatot talált magának, hamarosan egymással is megküzdhetnek a válogatottban a csapatba kerülésért. Hiába a várható vetélkedés Sallai elismerően beszélt Dzsudzsákról.

"Az ő helyén játszottam a nemzeti csapatban, de akkor is azt mondom, hogy Dzsudzsák Balázsra nagy szüksége van a magyar válogatottnak, akár a bal szélen játszik, akár a jobb oldalon. Bízom benne, hogy vele együtt is futballozhatok majd" - fejtette ki véleményét Sallai "riválisáról" az nso.hu-nak. 

extex
Aranylabdás

Re: Dzsudzsákról mondott őszinte véleményt Sallai Roland

HozzászólásSzerző: extex » 2018.09.25. 20:49

Semmi szükség rá, ha ilyen ligákban játszik. Szerintem legalábbis -ha valóban olyan gyenge a bajnokságuk mint hallani- a nem megfelelő edzés-, és meccsterhelés miatt nincs helye a nemzeti csapatban.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.09.25. 21:08

nyugi, pár év és együtt játszhatsz vele, valahol Ománban vagy Bahreinben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.09.25. 21:35

extex írta:Semmi szükség rá, ha ilyen ligákban játszik. Szerintem legalábbis -ha valóban olyan gyenge a bajnokságuk mint hallani- a nem megfelelő edzés-, és meccsterhelés miatt nincs helye a nemzeti csapatban.

Túlzás nélkül mondom, hogy nem erősebb az nb2-nél az a bajnokság. Mazochista módon megnéztem pár meccset a tavalyi szezonban...
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.09.26. 07:05

HattoriHanzo írta:
extex írta:Semmi szükség rá, ha ilyen ligákban játszik. Szerintem legalábbis -ha valóban olyan gyenge a bajnokságuk mint hallani- a nem megfelelő edzés-, és meccsterhelés miatt nincs helye a nemzeti csapatban.

Túlzás nélkül mondom, hogy nem erősebb az nb2-nél az a bajnokság. Mazochista módon megnéztem pár meccset a tavalyi szezonban...

Persze, h nem, streamon én is néztem már, sőt az NB2-ben még a nézőszám is nagyobb. Szerencsére van egy szövetségi kapitányunk aki jobban ért a futballhoz, mint Sallai. Nem azért nem kell Dzsudzsák, mert Európa helyett visszament az arabokhoz, hanem azért, mert ma már nem fér be. Egy ilyen gyenge bajnokságból nem kerülhet senki be a válogatottba. Feltéve, h az a válogatott valami sikert el szeretne érni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.09.26. 09:27

SuperDepor írta:
HattoriHanzo írta:

Persze, h nem, streamon én is néztem már, sőt az NB2-ben még a nézőszám is nagyobb. Szerencsére van egy szövetségi kapitányunk aki jobban ért a futballhoz, mint Sallai. Nem azért nem kell Dzsudzsák, mert Európa helyett visszament az arabokhoz, hanem azért, mert ma már nem fér be. Egy ilyen gyenge bajnokságból nem kerülhet senki be a válogatottba. Feltéve, h az a válogatott valami sikert el szeretne érni.

a válogatott szempontjából az lett volna a legjobb, ha összejön a MOL-szerződés, ott kiderül, hogy házon belül van már 2 jobb nála és már az NB1 is sok neki, talán akkor mindenki elengedné a sztorit mert így most papíron van egy valamilyen mértékrendszerben élvonalinak számító csapata ahol kiemelkedik felfelé és ezt úgy értelmezik a döntéshozók ahogy akarják
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.09.26. 10:02

hat nemtom, en olvastam a felhivasat, kozlemenyet, tokmindegy minek nevezzuk, de egyaltalan nem gyozott meg, engem, mint kocaszurkolot. ketlem, hogy az mlszben nalam tobb sikert ert volna el. ezt a dontest megint o hozta meg. van aki a kezet is levagna, mintsem alairjon egy ilyen papirt, de vannak, akik szo nelkul beleugranak barmibe. dzsb7 kifejezett a teljesen primitiv focista megtestesulese. egeszen biztos vagyok benne, hogy joszivu, es erzelemvezerelte srac, de a managere bizony vastagon visszael vele, hogy esz helyett tehetseget kapott. o pedig egyszeru, mint a bot, egy nyirlugosi srac, nem tudja megvedeni magat a szirenhangoktol...

ellenben ezzel, szerintem az mlsznek mindenkeppen akadt volna tennivaloja az ugyben. ahogy a jatekoshonositassal is foglalkoznak, ugy a valogatott jatekosokkal szemben is van felelosseguk. bezony el kellett volna magyarazni dzsbnek, ha kell tobbszor is, hogy megertse, hogyha valaha szeretne meg a valogatottban jatszani, akkor europaba kell igazolnia. ez lathatoan nem ment at, az mlsz megint csak beszelosszevissza, de kurvara nincs a helyzet magaslatan...
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”