Fültövön talpalta a fradistát, azonnal pirosat kapott - videó

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.08.11. 22:07

Eleinte viszont nem értette, miért állították ki.

nick2005
Sztár

Re: Fültövön talpalta a fradistát, azonnal pirosat kapott - videó

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.08.12. 11:52

Lassítva visszanézve nem volt szép jelenet, de sárga lap bőven elég lett volna. Nem volt benn szándékosság, nem is akart szabálytalankodni a játékos, egyszerűen a labdát szerette volna megjátszani, a sportban előfordulnak ilyen esetek. Utána egyből segíteni próbált és nézte, hogy nincs-e nagyobb probléma. Eléggé meglepődött mindenki a piros lapon, talán még a Fradi játékosai is. Addig le sem ment a pályáról, amíg nem bizonyosodott meg, ha a Fradi játékosa nem sérült meg és tudja folytatni.
Ezek után kíváncsi leszek az MLSZ-re, mennyit ér ez náluk? Nálam csak egy meccs lenne.
########################
HAJRÁ HALI!

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2018.08.12. 12:01

nick2005 írta:Lassítva visszanézve nem volt szép jelenet, de sárga lap bőven elég lett volna. Nem volt benn szándékosság, nem is akart szabálytalankodni a játékos, egyszerűen a labdát szerette volna megjátszani, a sportban előfordulnak ilyen esetek. Utána egyből segíteni próbált és nézte, hogy nincs-e nagyobb probléma. Eléggé meglepődött mindenki a piros lapon, talán még a Fradi játékosai is. Addig le sem ment a pályáról, amíg nem bizonyosodott meg, ha a Fradi játékosa nem sérült meg és tudja folytatni.
Ezek után kíváncsi leszek az MLSZ-re, mennyit ér ez náluk? Nálam csak egy meccs lenne.

Ne viccelj, ez sima piros. Nem csak a szandekot lehet buntetni.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.08.12. 12:04

RAUL7 írta:
nick2005 írta:Lassítva visszanézve nem volt szép jelenet, de sárga lap bőven elég lett volna. Nem volt benn szándékosság, nem is akart szabálytalankodni a játékos, egyszerűen a labdát szerette volna megjátszani, a sportban előfordulnak ilyen esetek. Utána egyből segíteni próbált és nézte, hogy nincs-e nagyobb probléma. Eléggé meglepődött mindenki a piros lapon, talán még a Fradi játékosai is. Addig le sem ment a pályáról, amíg nem bizonyosodott meg, ha a Fradi játékosa nem sérült meg és tudja folytatni.

Nálam sárga lett volna, de én nem vagyok bíró, tehát szubjektív a véleményem. A közvetítés során a riporter is erősen meglepődött, hogy a piros lap került elő.
########################
HAJRÁ HALI!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.08.12. 13:00

nick2005 írta:
RAUL7 írta:

Nálam sárga lett volna, de én nem vagyok bíró, tehát szubjektív a véleményem. A közvetítés során a riporter is erősen meglepődött, hogy a piros lap került elő.

Az biztos, hogy nem veszélyes játéknak minősítette, mivel itt fizikai kontaktus is történt. Különben is veszélyes játéknál közvetett szabadrúgás jött volna, itt erről nem volt szó. Ennyit tudtam IQ-ból, a többinek utánanéztem a szabályzatban. A szankció szempontjából az a lehetőség marad szerintem, hogy úgynevezett súlyos szabálytalanságnak ítélte: ugyan a labda megszerzése a játékos célja, de túlzott erőbevetést/brutalitást alkalmaz, mellyel az ellenfelet veszélyezteti. Ezért pedig piros lap jár.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”