Kegyetlen túrák várnak az újoncra

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.07.25. 15:07

Nem foghatnak mindent a pirosra.

A Kisvárda Master Good lejátszotta fennállása első élvonalbeli bajnokiját, ám a történelmi meccsben nem sok ünnepelni való volt, hiszen 4–0-s vereséget szenvedett a Mol Vidi FC vendégeként. Hozzá kell tenni persze, hogy a szabolcsiak a 12. perctől emberhátrányban futballoztak, és csak a piros lapot követően kaptak gólt. Habár nem ilyen kezdésre számítottak Várdán, Lucas Bertucci igyekezett pozitívan értékelni a találkozót - írta a haon.hu.

– Már a mérkőzés alatt is úgy éreztem, és a felvételt visszanézve is azon a véleményen vagyok, hogy az első tíz perccel nem volt gond – emlékezett vissza a múlt hétvégi összecsapásra Lucas. – A kiállításig nem volt igazán nagy helyzete a Vidinek, a piros lap aztán nagyban befolyásolta a végeredményt. Utána sokkal többet kellett futnunk, amikor labdát szereztünk, nem tudtuk folytatni a támadást. Nehéz volt így futballozni. Nem lehet persze mindent a kiállításra fogni, de a meccs elején tényleg úgy éreztem, hogy lehet keresnivalónk.

– Úgy léptünk pályára, hogy a saját játékunkat akarjuk játszani – folytatta a brazil csapatkapitány. – Az volt a terv, hogy koncentráltan védekezünk, ha hozzánk kerül a labda, akkor lendületes támadásokat vezetünk. A kiállításig sokat volt nálunk a labda, jól építettünk akciókat.

Lucas látta a hibákat is csapata játékában, ettől függetlenül bizakodó a jövőt illetően.

– A meccsen történtekből tanulnunk kell – mondta a középpályás. – Többet várok a csapattól, és noha jól éreztem magam a pályán, magammal szemben is magasabbak az elvárásaim. Ez a hajó elúszott, már nem érdemes visszafelé tekintgetni, a következő feladatra kell koncentrálnunk. Igen nehéz a sorsolásunk, hiszen idegenbe megyünk a Honvédhoz, majd az Újpesthez, de ilyen az NB I, itt nem vár ránk könnyű meccs. Menni kell előre, bízom benne, hogy a következő mérkőzés jobban alakul.

A Kisvárda a bajnokság második fordulójában vasárnap 18 órakor lép pályára Budapesten, a Bozsik József-stadionban.

Lobanovszkij
Tartalék

Re: Kegyetlen túrák várnak az újoncra

HozzászólásSzerző: Lobanovszkij » 2018.07.25. 20:52

Szurkolok nekik. Őszintén. Remélem nem nulla ponttal esnek ki.
Gyõri ETO FC
Everybody do you, ingem rövi-do-you

Adamek
Flegma

Re: Kegyetlen túrák várnak az újoncra

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.25. 21:32

az nb1 kegyetlen túráinak mítosza tehát valóság
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”