Horvátország lesz Franciaország ellenfele az oroszországi labdarúgó-világbajnokság vasárnapi fináléjában, miután a szerdai elődöntőben a moszkvai Luzsnyiki Stadionban hosszabbítás után 2-1-re legyőzte Angliát.

Horvátország lesz Franciaország ellenfele az oroszországi labdarúgó-világbajnokság vasárnapi fináléjában, miután a szerdai elődöntőben a moszkvai Luzsnyiki Stadionban hosszabbítás után 2-1-re legyőzte Angliát.
beroka írta:Le a kalappal a horvátok előtt!
MTKfan írta:beroka írta:Le a kalappal a horvátok előtt!
Elképesztő, hogy ilyen kis országként össze tudnak hozni egy ilyen kaliberű csapatot. Mi meg a stadionokkal, állami háttérrel, csudijó akadémiákkal, néhány meccsenként leváltott kapitányokkal meg mindenféle faszom sokoldalas tervezettel szenvedünk Andorra ellen... hát bassza meg az összes, akinek ehhez köze van. Itt a példa, hogyan lehet viszonylag kevés alapból kiváló focit csinálni. Irigykedtem rendesen, amikor mutatták az ünneplő horvát szurkolókat a meccs után.
BEARGRYLLS írta:Le a kalappal, ez már csoda kategória.Persze nem maga a döntő hanem az, hogy egy ilyen kicsi ország odaért a csúcsra a világ legnépszerűbb sportágában.Mi keressük továbbra is a kifogásokat.
nyúl írta:MTKfan írta:beroka írta:Le a kalappal a horvátok előtt!
Elképesztő, hogy ilyen kis országként össze tudnak hozni egy ilyen kaliberű csapatot. Mi meg a stadionokkal, állami háttérrel, csudijó akadémiákkal, néhány meccsenként leváltott kapitányokkal meg mindenféle faszom sokoldalas tervezettel szenvedünk Andorra ellen... hát bassza meg az összes, akinek ehhez köze van. Itt a példa, hogyan lehet viszonylag kevés alapból kiváló focit csinálni. Irigykedtem rendesen, amikor mutatták az ünneplő horvát szurkolókat a meccs után.
A forgalommal szemben haladunk. Sajnos a bonszai fűrer nem látja és nincs aki szóljon neki. Elboltolgatnak a strómanok, épülnek a pusztában a stadionok.
Nem vagyok irigy a horvátokra, szívből gratulálok nekik, sőt a franciák ellen velük vagyok. Csak a mi focinkat szégyellem. Azt nagyon.
Sanyeey írta:Van most valami jó horvát edző a piacon? Hagyni kéne a faszba Rossit, meg az egész utánpótlást is. Ki kell ragadni valakit és odatenni.
Sanyeey írta:Van most valami jó horvát edző a piacon? Hagyni kéne a faszba Rossit, meg az egész utánpótlást is. Ki kell ragadni valakit és odatenni.
Adamek írta:szépen átaludtak egy félidőt, aztán az angolok is bóbiskoltak egyet amiből nem volt ébredés
egyik csapat sem jobb mint a belga volt (de még a nehezebb ág másik két kiesett negyeddöntősénél sem), ők az igazi ezüstérmesek szerintem
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég