Rekordot hozott a magyar középpályás munkabírása
- S.O.A.D.
- Sztár
Re: Rekordot hozott a magyar középpályás munkabírása
Gratulálok a sikeres atlétikai eredményekhez, és a foci, hogy megy?
-
Gunners
- Aranylabdás
Nagy kár Komanért! Mekkora tehetség volt, élmény volt nézni régen a játékát. Az UP Vb-n tanárian irányította a csapatot. Nagyon sajnálom hogy ennyire lószar karrierje lett.
Go Gunners Hajrá Videoton
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Gunners írta:Nagy kár Komanért! Mekkora tehetség volt, élmény volt nézni régen a játékát. Az UP Vb-n tanárian irányította a csapatot. Nagyon sajnálom hogy ennyire lószar karrierje lett.
és még így is ő vitte a legtöbbre a vb-sek közül, talán csak Németh előzi be, hogy kiküzdötte magát az EB-re
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:Gunners írta:Nagy kár Komanért! Mekkora tehetség volt, élmény volt nézni régen a játékát. Az UP Vb-n tanárian irányította a csapatot. Nagyon sajnálom hogy ennyire lószar karrierje lett.
és még így is ő vitte a legtöbbre a vb-sek közül, talán csak Németh előzi be, hogy kiküzdötte magát az EB-re
Azért Gula is hozott egy közepesen jó karriert, de én Megyerit is Voli elé rakom összességében.
kanoczrobert.hu
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szpari4Life írta:Maradonapoli írta:Gunners írta:Nagy kár Komanért! Mekkora tehetség volt, élmény volt nézni régen a játékát. Az UP Vb-n tanárian irányította a csapatot. Nagyon sajnálom hogy ennyire lószar karrierje lett.
Azért Gula is hozott egy közepesen jó karriert, de én Megyerit is Voli elé rakom összességében.
jogos, Guláról el is feledkeztem... ja és Megyeri is... na mindegy, a szar az, hogy még így is a jobb karrierek közé tartozik, csak leesett neki 46 Serie A-meccs, ami az akkori keret többségének örök álom maradt
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
ez kellett volna 18-20 évesen, folyamatosan. most már késő.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
Life is life, death is death.
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:Szpari4Life írta:Maradonapoli írta:és még így is ő vitte a legtöbbre a vb-sek közül, talán csak Németh előzi be, hogy kiküzdötte magát az EB-re
jogos, Guláról el is feledkeztem... ja és Megyeri is... na mindegy, a szar az, hogy még így is a jobb karrierek közé tartozik, csak leesett neki 46 Serie A-meccs, ami az akkori keret többségének örök álom maradt
Egyértelmű. Viszont ha a tehetségéhez mérjük az elért eredményeket és azt, hogy most hol áll, akkor ő a legnagyobb lúzer abból pakkból.
kanoczrobert.hu
kár, hogy ez a futball nevű sportág és nem futóverseny.