Szabálytalan gólt lőttek tegnap a spanyolok?

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.26. 11:26

Nem volt les, elismerik a marokkóiak, de...

Hervé Renard, a marokkóiak francia szövetségi kapitánya nem vitatta a videobírós segítséggel megítélt második spanyol gól jogosságát, ugyanakkor szerinte előtte nem arról az oldalról végezték el a szögletet, amelyiken a labda elhagyta a játékteret, amit „hatalmas bírói hibának” nevezett.

„Nem volt les, láttuk a videót, ezen nincs mit vitatni. Egyszerűen csak azt kérdezem, elvégezhet-e egy játékos egy szögletet a másik oldalról, nem arról, ahol a labda kiment. Odamentem a mérkőzés után a bírók szobájához, az ajtó zárva maradt” – mondta, elismerve ugyanakkor, hogy „nehéz foglalkozás a bíráskodás”.

null

null

„Természetesen győzni szerettünk volna a spanyolok ellen, ezért jöttünk. Szenvedtünk velük szemben, mint minden csapat. Ha megnézzük, ez a Barca és a Real Madrid vegyes csapata, gratuláció jár az összes játékosomnak ezért és az egész világbajnoki teljesítményért” – vélekedett.

A tréner szerint némi tapasztalat hiányzott, de csapata a portugálok és a spanyolok – „a legjobbak közül való válogatottak” – ellen bizonyította, hogy már ezen a szinten van.

„Emelt, magasra emelt fejjel, büszkén térünk haza” – tette hozzá.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Szabálytalan gólt lőttek tegnap a spanyolok?

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.06.26. 11:59

Kissé mintha le lenne maradva szabályügyileg a csóka...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.26. 12:22

Ez a marokkói válogatott amúgy abszolút nem rossz csapat, attól függetlenül hogy egy ponttal kipottyantak szerintem bennük azért több van. Iránt pl simán verniük kellett volna, és Portugália ellen is kis szerencsével másképp alakul a meccsük. Ezen a spanyol meccsen is meg volt a lehetőségük a győzelemre, attól szerintem nem kell tartaniuk hogy megint 20 évet kell várniuk a következő VB szereplésükre.
Go Gunners Hajrá Videoton

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.06.26. 12:29

Gunners írta:Ez a marokkói válogatott amúgy abszolút nem rossz csapat, attól függetlenül hogy egy ponttal kipottyantak szerintem bennük azért több van. Iránt pl simán verniük kellett volna, és Portugália ellen is kis szerencsével másképp alakul a meccsük. Ezen a spanyol meccsen is meg volt a lehetőségük a győzelemre, attól szerintem nem kell tartaniuk hogy megint 20 évet kell várniuk a következő VB szereplésükre.

Afrikából lutri a kijutás annyira el van cseszve a selejtező
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.26. 12:40

Adamek írta:
Gunners írta:Ez a marokkói válogatott amúgy abszolút nem rossz csapat, attól függetlenül hogy egy ponttal kipottyantak szerintem bennük azért több van. Iránt pl simán verniük kellett volna, és Portugália ellen is kis szerencsével másképp alakul a meccsük. Ezen a spanyol meccsen is meg volt a lehetőségük a győzelemre, attól szerintem nem kell tartaniuk hogy megint 20 évet kell várniuk a következő VB szereplésükre.

Miért az ? Nem vagyok annyira képben az ottani selejtezős rendszerrel.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.06.26. 13:04

Gunners írta:
Adamek írta:

minden VB-re más-más
most az volt, hogy a mezőny gyengébbik fele előselejtez, ez egy kupameccs jellegű egyszeri párharc oda-visszavágóval, a továbbjutók a kiemeltekkel megint letolnak egy kört, aztán csoportmeccsek 5*4-es csoportokban, ahol a csoportok győztesei kijutnak
4 éve volt egy oda-visszavágós előselejtező, aztán csoportkör, aztán a csoportok győztesei oda-visszavágós rendszerben mint az európai pótselejtezőn ráhúztak még egy kört
2010-ben volt a legdurvább, előselejtező, 1. csoportkör, 2. csoportkör
de 2006-ban például egyben selejtezték a VB-re és az ANK-ra a csapatokat 5db nyolcas megacsoportban, az volt az igazi lutri
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.26. 14:49

Adamek írta:
Gunners írta:
Adamek írta:Afrikából lutri a kijutás annyira el van cseszve a selejtező

minden VB-re más-más
most az volt, hogy a mezőny gyengébbik fele előselejtez, ez egy kupameccs jellegű egyszeri párharc oda-visszavágóval, a továbbjutók a kiemeltekkel megint letolnak egy kört, aztán csoportmeccsek 5*4-es csoportokban, ahol a csoportok győztesei kijutnak
4 éve volt egy oda-visszavágós előselejtező, aztán csoportkör, aztán a csoportok győztesei oda-visszavágós rendszerben mint az európai pótselejtezőn ráhúztak még egy kört
2010-ben volt a legdurvább, előselejtező, 1. csoportkör, 2. csoportkör
de 2006-ban például egyben selejtezték a VB-re és az ANK-ra a csapatokat 5db nyolcas megacsoportban, az volt az igazi lutri

Uhh! Akkor a CAF sem nagyon tudja mit kezdjen magával. :D

Vissza: “www.nb1.hu”