Foci-vb: Hazard nagyon odaszúrt az angoloknak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.08. 18:22

Belgium - Bizakodva várja a világbajnokságot a Chelsea klasszisa.

Eden Hazard, a világbajnokságra készülő belga labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint az angolok aranygenerációja nem tudott élni a lehetőséggel, ők viszont megérettek a sikerre.

"Az angoloknak tíz-tizenöt évvel ezelőtt volt egy aranygenerációjuk, de nem nyertek semmit. Azt gondolom, most nálunk is egy ilyen generáció van, a szurkolók, az újságírók, az egész ország azt akarja, hogy nyerjünk valamit" - mondta a Chelsea futballistája, aki a 2000-es évek elejének angol nemzeti csapatára, a David Beckhammel, Steven Gerrarddal és Michael Owennel felálló háromoroszlánosokra utalt.

A belgáknál most egy hasonlóan erős keret jött össze, hiszen Hazard mellett többek között ott van a válogatottban Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne és Romelu Lukaku is, és gyakorlatilag minden poszton topbajnokságban meghatározó szerepet betöltő futballista játszik.

A belgák a G csoportban éppen az angolokkal, valamint a panamaiakkal és a tunéziaiakkal találkoznak.

BSTH

Re: Foci-vb: Hazard nagyon odaszúrt az angoloknak

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.12. 08:44

Szerintem a kilencvenes angolok jobbak voltak. Barnes, Gascoigne, Waddle, Platt, Linkeker...

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.06.12. 12:21

BSTH írta:Szerintem a kilencvenes angolok jobbak voltak. Barnes, Gascoigne, Waddle, Platt, Linkeker...
Ott is voltak Olaszországban a dobogón.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.12. 12:41

MindigÚjpest írta:
BSTH írta:Szerintem a kilencvenes angolok jobbak voltak. Barnes, Gascoigne, Waddle, Platt, Linkeker...

Kikaptak a bronzmeccsen, ami talán már nincs is.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.06.12. 12:51

BSTH írta:
MindigÚjpest írta:

Kikaptak a bronzmeccsen, ami talán már nincs is.
Van tudtommal,legalább is 2010-ben volt. A német-uruguay meccs jobb volt,mint a döntő. Az angolok meg sajnos tényleg kikaptak a bronzmeccsen.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.06.12. 12:52

Az angolok pont leszarják a belga bolhát.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.06.12. 14:06

MindigÚjpest írta:Az angolok pont leszarják a belga bolhát.

Főleg,hogy oda sem szúrt nekik.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.12. 14:12

John McClane írta:
MindigÚjpest írta:Az angolok pont leszarják a belga bolhát.

Főleg,hogy oda sem szúrt nekik.

Ja. Minden angol beszart, Hazard meg majd pont odacsinál, ahonnan a nagy fizetést kapja.

Vissza: “www.nb1.hu”