Attól még, hogy kokainozol, simán játszhatsz a vb-n

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.31. 17:44

Moszkva - Mert ha nem, rengeteg hátrány ér!

Paulo Guerrero, a perui labdarúgó-válogatott csapatkapitánya mégis részt vehet az oroszországi világbajnokságon, mivel egy svájci bíróság átmenetileg felfüggesztette a doppingvétség miatt rá kiszabott büntetést.

A testület csütörtöki közlése szerint a 34 éves támadó eltiltását amiatt függesztették fel, mert "rengeteg hátrány érné amiatt, ha nem léphetne pályára a vb-n", miután mind a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), mind a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) annak ellenére marasztalta el, hogy megállapította: nem szándékosan követett el doppingvétséget.

Guerrero szervezetében egy múlt október, Argentína elleni világbajnoki selejtező után találtak kokainszármazékot. Az eset miatt a FIFA először egy évre függesztette fel a játékjogát, de később megfelezte a büntetést, amely így május 3-án lejárt.

null

null

Ezt követően a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) súlyosbításért, míg a 84-szeres válogatott játékos felmentésért fellebbezett a CAS-nál. Ügyvédei azzal érveltek, hogy Guerrero véletlenül szennyezett teát fogyasztott, másrészt a stimuláns nem volt teljesítménynövelő hatású. A CAS május közepén 14 hónapra súlyosbította a csatár eltiltását, így januárig nem futballozhatott volna.

Múlt kedden a perui labdarúgó-válogatott világbajnoki csoportellenfeleinek (Franciaország, Dánia, Ausztrália) csapatkapitányai nyílt levélben szólították fel a FIFA-t, találja meg a módját, hogy az eltiltott játékos pályára léphessen az oroszországi tornán.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Attól még, hogy kokainozol, simán játszhatsz a vb-n

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.05.31. 17:52

Engem különben nem zavarna, ha akár bekokainozva is játszana, tekintve nagyságrendekkel effektívebb cuccokkal tömik a labdarúgókat, de ez a "véletlen" duma... látogatóban volt a mamánál valamelyik kis falucskában az Andokban, oszt nála ivott valami csunnyát?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BEARGRYLLS
Sztár

Re: Attól még, hogy kokainozol, simán játszhatsz a vb-n

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.05.31. 19:37

Ez elég ócska próbálkozás volt.Vamos Peru!
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Vissza: “www.nb1.hu”