Továbbra is kérdéses Kádár Tamás sorsa

SuperDepor
Moderátor

Re: Továbbra is kérdéses Kádár Tamás sorsa

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.01.13. 13:40

nem lesz ebből előrelépés
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Seth
Sztár

HozzászólásSzerző: Seth » 2017.01.13. 14:55

Nehezen értem miért nem vevők Kádárra a klubok. 2 millió euró, nem egy kifizethetetlen összeg. Sajnálom, szerintem az egyik legjobb játékosunk, azért remélem összejön valami erőlepés neki.
DVTK - FC BARCELONA

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.13. 14:58

Seth írta:Nehezen értem miért nem vevők Kádárra a klubok. 2 millió euró, nem egy kifizethetetlen összeg. Sajnálom, szerintem az egyik legjobb játékosunk, azért remélem összejön valami erőlepés neki.

Szerintem is jó kis spíler, simán elférne egy topliga középcsapatánál. Az, hogy magyar, nyilván "beárazza" valamilyen szinten.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.13. 16:22

BlancoAgilon38 írta:
Seth írta:Nehezen értem miért nem vevők Kádárra a klubok. 2 millió euró, nem egy kifizethetetlen összeg. Sajnálom, szerintem az egyik legjobb játékosunk, azért remélem összejön valami erőlepés neki.

Szerintem is jó kis spíler, simán elférne egy topliga középcsapatánál. Az, hogy magyar, nyilván "beárazza" valamilyen szinten.

Én simán el tudnám képzelni Dortmundban is, jelenleg van egy egészséges középhátvéd és kifújt.
kanoczrobert.hu

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.01.13. 16:27

az elég nagy hülyeség, h az ukránok nem tudnak kifizetni 2 millió eurot, ez nyilván azt jelenti, h mennyire tartják fontosnak Kádárt, pedig valóban a legjobb játékosunk - Naggyal egyetemben - Bundesliga, LaLiga, Serie A középcsapatban is megállná a helyét, nagyon sajnálom, h nem jön neki össze semmi
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

S.O.A.D.
Sztár

HozzászólásSzerző: S.O.A.D. » 2017.01.14. 11:34

Szaknyelven ezt Juhász Roli szindrómának nevezik. Az Anderlecht-es évei alatt őt is rendszeresen majdnem megvette a Bayern.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.14. 11:55

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:

Én simán el tudnám képzelni Dortmundban is, jelenleg van egy egészséges középhátvéd és kifújt.

Tomi balon tolja, nem?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.01.14. 12:38

Ilyenkor szokott az lenni, hogy az anyagi gondokkal küszködő ukrán bajnok leigazol egy négert 8-10 millió euróért az angol vagy francia bajnokságból.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.14. 13:23

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Szerintem is jó kis spíler, simán elférne egy topliga középcsapatánál. Az, hogy magyar, nyilván "beárazza" valamilyen szinten.

Tomi balon tolja, nem?

Eredetileg ő középhátvéd, lengyeleknél is ott tolta, aztán elkezdték kirakni a baloldalra, az idei szezonban meg már szinte csak ott játszott. Univerzális játékos, ezért sem értem, hogy miért nem kell egyik komolyabb csapatnak sem...
kanoczrobert.hu

Vissza: “www.nb1.hu”