Ez nem igaz. Én pl. régóta azt mondom,hogy a magyar focinál már csak a játékvezetők szarabbak.SuperDepor írta:a magyar játékvezetők hozzáhülyültek a magyar futballhoz, ilyen gyenge jv-i kar régen volt
MindigÚjpest írta:Ez nem igaz. Én pl. régóta azt mondom,hogy a magyar focinál már csak a játékvezetők szarabbak.SuperDepor írta:a magyar játékvezetők hozzáhülyültek a magyar futballhoz, ilyen gyenge jv-i kar régen volt
Az se volt kiállítás. Testtel lökés volt,viszont Rados jól beleszállt. De ezt mát leírtam az aktuális topicban is.SuperDepor írta:MindigÚjpest írta:Ez nem igaz. Én pl. régóta azt mondom,hogy a magyar focinál már csak a játékvezetők szarabbak.SuperDepor írta:a magyar játékvezetők hozzáhülyültek a magyar futballhoz, ilyen gyenge jv-i kar régen volt
nézd meg Lipták kiállítását a DVTK - Paks meccsen
inreallife írta:ha videobiro lett volna ebben a szezonban, akkor mar meglenne a 3. csillag. iden kurva sokat tevedtek a karunkra.
a meccsre visszaterve, egy malacgollal vezettunk, es egy koca11-essel egyenlitett a honved. nem szegyen az x ellenuk, nem veletlenul allnak a dobogon, nekunk a vasas es a vidi elleni meccset kellett volna nyerni...
mindenesetre fordulorol fordulora meccset befolyasolo dontesek vannak. egyetlen kerdes maradt, miert vannak tobbmilliardos koltsegvetesu klubok, ha a birok par szazezerert felrevezetik a meccsek joreszet? es miert nincs videobiro? keves a botrany, vagy mi?
.png)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég