Mech írta:nyúl írta:Adamek írta:végül is a keretben elfér, gondolom több vizet amúgy se zavar majd mint az előző buliban Molnár
a statisztikáival nem vagyok naprakész, csak a szemeim által befogott dolgaival, ott a játék mellett a fischer-alkat maradt csak meg
Igen, bár megtévesztő az alkata. Én eskü alatt vallottam volna, hogy kicsi. De 179 centi. Ami ma már persze nem magas, de nem is törpe. S nem is kövér ő, nem Bácsi Sanyi, akit az úszógumija fenntartott volna örvényben a Dunán, hanem robusztus, illetve annyi nyaka van, mint Hannichnak, hozzá nagy feje, s ettől kelt olyan fura alkati benyomást.
Én játéktudásra nem látom reménytelen futballistának. Elég harcos, a beadásokra jól érkezik, az első érintése rendben, lövése van, nem is lassú. Persze nem egy penge cselgép.
Ugyanígy gondolom. Epizodista lesz, talán be se állítja Tunya.
két brusztolós, nb1-es színvonalú meccs lesz, oda verekedni jó lesz előre Bárány (sokkal inkább illik ehhez, mint Gruber vagy Lukács)
Szerintem ez egyik meccsen kap majd 15-20 percet, kb. ezt várom. Az kissé meglepne, ha mindkettőt a padon ülné végig, az pedig nagyon, ha bármelyiken kezdene.