Adamek írta:Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Ennek a barom kisvárdai Revesznek az okoskodása csak engem idegesít? Meggyőződése, hogy a magyar futball egyik forradalmi szereplője. Sok szarság van a focinkban és nagy helyet foglal el benne ez az okostojás. Volt egy riport vele (1-2 hónapja) a csakfocin, ott azt fejtegette, hogy egy edző maximum 25 %-ot tud hozzatenni az ő csapatához.
általában? szerintem annyit se. állítólag a doppingszerek 4%-ot tudnak emelni egy sportoló teljesítményén. szerintem egy edző/munkahelyi főnök is kb. ezen a szinten van :) a 10%-ot el tudom még fogadni. de a 25% Révész csapatára nézve szégyen. amúgy amit a fradi meccs kapcsán művel, az is roppant szimpatikus.
a 10% lesz a nyerő, ellenben ezt +- viszonylatban kell érteni, mert rontani is kb ugyanannyit (szerintem többet) tud egy csapaton egy kókler mint javítani egy zseni
ezzel szemben egy erőnléti edző többet tud moddolni egy kereten a munkájával, elsősorban lefelé
Na jó, de Révész úgy értette, hogy ő 75 %-ot ad ahhoz, hogy most az élmezőnyben vannak, az edző meg 25öt.