Szombati foci: Fradi-Vidi!

SuperDepor
Moderátor

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.11.09. 14:04

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Ennek a barom kisvárdai Revesznek az okoskodása csak engem idegesít? Meggyőződése, hogy a magyar futball egyik forradalmi szereplője. Sok szarság van a focinkban és nagy helyet foglal el benne ez az okostojás. Volt egy riport vele (1-2 hónapja) a csakfocin, ott azt fejtegette, hogy egy edző maximum 25 %-ot tud hozzatenni az ő csapatához.

általában? szerintem annyit se. állítólag a doppingszerek 4%-ot tudnak emelni egy sportoló teljesítményén. szerintem egy edző/munkahelyi főnök is kb. ezen a szinten van :) a 10%-ot el tudom még fogadni. de a 25% Révész csapatára nézve szégyen. amúgy amit a fradi meccs kapcsán művel, az is roppant szimpatikus.

a 10% lesz a nyerő, ellenben ezt +- viszonylatban kell érteni, mert rontani is kb ugyanannyit (szerintem többet) tud egy csapaton egy kókler mint javítani egy zseni
ezzel szemben egy erőnléti edző többet tud moddolni egy kereten a munkájával, elsősorban lefelé

Na jó, de Révész úgy értette, hogy ő 75 %-ot ad ahhoz, hogy most az élmezőnyben vannak, az edző meg 25öt.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.11.09. 14:39

nyúl írta:
Cselszky írta:
Savaria1919 írta:Joan Carrillót írják

Ő lett, most van a sajttáj.

Ennek örülök. Mindig rokonszenves volt.

Nem igazán tudom megítélni, a szakmai hozzáértése feltehetően rendben van, egy csendes, visszafogott figura, úgymond rokonszenves, valóban, másfelől tényszerűen ő is Filipovics kötelékébe tartozik, egy éve nem volt munkája, azaz lehet, hogy a szép szavak ellenére kényszerből vállalta, véleményként pedig olvasok olyat, hogy elég erélytelen edző, amivel visszaélhetnek a játékosok. Szarból várat feltehetően ő sem tud, nekem a legnagyobb kérdés, hogy a posztra igazolt alkalmatlanokkal terhelten miként tervezi stabilizálni a védekezést. Csúnya, ronda 1-0-akra, kiszenvedett 2-1-ekre lenne szükség ahhoz, hogy elszakadjunk a kiesőzónától.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2021.11.09. 14:46

Cselszky írta:
nyúl írta:
Cselszky írta:Ő lett, most van a sajttáj.

Ennek örülök. Mindig rokonszenves volt.

Nem igazán tudom megítélni, a szakmai hozzáértése feltehetően rendben van, egy csendes, visszafogott figura, úgymond rokonszenves, valóban, másfelől tényszerűen ő is Filipovics kötelékébe tartozik, egy éve nem volt munkája, azaz lehet, hogy a szép szavak ellenére kényszerből vállalta, véleményként pedig olvasok olyat, hogy elég erélytelen edző, amivel visszaélhetnek a játékosok. Szarból várat feltehetően ő sem tud, nekem a legnagyobb kérdés, hogy a posztra igazolt alkalmatlanokkal terhelten miként tervezi stabilizálni a védekezést. Csúnya, ronda 1-0-akra, kiszenvedett 2-1-ekre lenne szükség ahhoz, hogy elszakadjunk a kiesőzónától.

Vagy 5-3-akra. :)
DEBRECENI VSC

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.11.09. 15:19

SuperDepor írta:Ennek a barom kisvárdai Revesznek az okoskodása csak engem idegesít? Meggyőződése, hogy a magyar futball egyik forradalmi szereplője. Sok szarság van a focinkban és nagy helyet foglal el benne ez az okostojás. Volt egy riport vele (1-2 hónapja) a csakfocin, ott azt fejtegette, hogy egy edző maximum 25 %-ot tud hozzatenni az ő csapatához.

Ha már Várda:
Kép
Itt van Pyro, a kisvárdai kabalasárkány
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.11.09. 15:50

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:általában? szerintem annyit se. állítólag a doppingszerek 4%-ot tudnak emelni egy sportoló teljesítményén. szerintem egy edző/munkahelyi főnök is kb. ezen a szinten van :) a 10%-ot el tudom még fogadni. de a 25% Révész csapatára nézve szégyen. amúgy amit a fradi meccs kapcsán művel, az is roppant szimpatikus.

a 10% lesz a nyerő, ellenben ezt +- viszonylatban kell érteni, mert rontani is kb ugyanannyit (szerintem többet) tud egy csapaton egy kókler mint javítani egy zseni
ezzel szemben egy erőnléti edző többet tud moddolni egy kereten a munkájával, elsősorban lefelé

Na jó, de Révész úgy értette, hogy ő 75 %-ot ad ahhoz, hogy most az élmezőnyben vannak, az edző meg 25öt.

az szép elmélet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.11.09. 16:39

Savaria1919 írta:

Ha már Várda:
Kép

Hiánypótló alkotás. Oldalról azt hittem hogy egy kakas szarvakkal. Mentségére szóljon, hogy ezek a lények egymást múltják alul.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.11.09. 16:46

SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:

Ha már Várda:
Kép

Hiánypótló alkotás. Oldalról azt hittem hogy egy kakas szarvakkal. Mentségére szóljon, hogy ezek a lények egymást múltják alul.

pont illik a burgundivörös gipszkartonbörtön falai közé
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.11.09. 17:19

ManBat írta:
SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:Ha már Várda:
Kép

Eccer voltam ott, olyan mintha egy sportcsarnoknak levagtak volna a tetejét

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.11.09. 17:38

SuperDepor írta:
ManBat írta:
SuperDepor írta:Hiánypótló alkotás. Oldalról azt hittem hogy egy kakas szarvakkal. Mentségére szóljon, hogy ezek a lények egymást múltják alul.

Eccer voltam ott, olyan mintha egy sportcsarnoknak levagtak volna a tetejét

brutál szűk a vendégszektor, ráadásul rendesen kiépített út sem vezet oda (legalábbis 2019 tavaszán nem volt)
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.11.09. 19:21

a nyíregyi és a várdai Révész között van rokoni kapcsolat? ki fizeti a Révészt?
ETO

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.11.09. 20:08

Adamek írta:
Savaria1919 írta:Feri marad az edző Kispesten:
"...lapunk úgy értesült, [a tulajdonosi kör] megerősítette pozíciójában a 48 esztendős trénert. A Nemzeti Sport információja szerint a futballisták „viszik el a balhét”, néhányukat az NB III-as csapathoz irányíthatnak. Mégpedig azokat, akik akkor tűntek a leglelkesebbnek, amikor minél előnyösebb feltételeket kellett kiharcolni a szerződések aláírásakor, az edzéseken és a mérkőzéseken kevésbé voltak aktívak. Kétségtelen, több labdarúgón is lehetett érzékelni, nem szakadnak meg a klubért..."

ezt nem tudom máshogy értelmezni, mint közös beleszarást, ha a főnök látja a lazásást és engedi azt akkor minimum közös balhé

jött egy hivatalos közleményecske (három bekezdés) is, amiben az ügyvezető ilyeneket mond:
"Az elmúlt napokban többször is egyeztettünk a vezetőedzővel és a játékosokkal is arról, hogy miként tudunk kijönni ebből a negatív sorozatból."
"Alkalmaztunk minden eddiginél szigorúbb szankciókat, mind a játékosok mind a stáb esetében"
"Több játékos esetében is úgy döntöttünk, hogy az első csapattal edzenek, de kikerülnek a meccskeretből."
"Rövid távon eredményeket várunk el mindenkitől!"
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.11.09. 20:21

Javier Arizmendi írta:a nyíregyi és a várdai Révész között van rokoni kapcsolat? ki fizeti a Révészt?

én is ezt hittem sokáig, de csak névrokonság
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.11.09. 22:58

SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:

Ha már Várda:
[img]kép[/img]

mi ez, a méltatlanul elfeledett szabolcsi godzilla?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.11.09. 22:59

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Feri marad az edző Kispesten:
"...lapunk úgy értesült, [a tulajdonosi kör] megerősítette pozíciójában a 48 esztendős trénert. A Nemzeti Sport információja szerint a futballisták „viszik el a balhét”, néhányukat az NB III-as csapathoz irányíthatnak. Mégpedig azokat, akik akkor tűntek a leglelkesebbnek, amikor minél előnyösebb feltételeket kellett kiharcolni a szerződések aláírásakor, az edzéseken és a mérkőzéseken kevésbé voltak aktívak. Kétségtelen, több labdarúgón is lehetett érzékelni, nem szakadnak meg a klubért..."

ezt nem tudom máshogy értelmezni, mint közös beleszarást, ha a főnök látja a lazásást és engedi azt akkor minimum közös balhé

jött egy hivatalos közleményecske (három bekezdés) is, amiben az ügyvezető ilyeneket mond:
"Az elmúlt napokban többször is egyeztettünk a vezetőedzővel és a játékosokkal is arról, hogy miként tudunk kijönni ebből a negatív sorozatból."
"Alkalmaztunk minden eddiginél szigorúbb szankciókat, mind a játékosok mind a stáb esetében"
"Több játékos esetében is úgy döntöttünk, hogy az első csapattal edzenek, de kikerülnek a meccskeretből."

fura
amúgy Eppel, Mezgrani meg valami Makacs vagy ki az aki lazázott az edzéseken

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.11.10. 06:36

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:erre a (feleslegesen hosszú) válogatott szünetre szerintem jut több váltás is, az MTK talán kukáz valakit a rémes teljesítménnyel beugró Tea helyett, Ferkó helye erősen ingatag és szerintem saját magán kívül mindenkinek kínos már amit művel, talán most Önningnek sem hagyják, hogy kiejtsen újra egy csapatot, aztán ha mi holnap leszerepelnénk Kisvárdán, amire elég nagy esélyünk van, akkor nálunk is lassan elő kell rántani a fejét a homokból a főnököknek
aztán majd a téli szünetre marad a Kaszinós-kérdés és a többi

tippelek egyet, azok úgyse szoktak bejönni
MTK: Bódog Tamás
Újpest: Mészöly Géza
Kispest-Honvéd: valami olasz (esetleg Vukó, a Legia korábbi szerb játékosa, trénere, aki nemrég nyilatkozta, hogy szívesen melózna Magyarországon)
Fradi: Máté Csaba a maradék idei meccseken

szerintem MTK: Önning, ÚFC: Horváth, Honvéd: Pinyő, FTC: Szabics, Vidi: Huszti

az MTK-nál nem szaroznak, bedobták szinte minden itthon elérhető szakember nevét a kalapba
gondolom valaki majd becsukott szemmel kihúzza a nyertest

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.11.10. 09:53

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:ezt nem tudom máshogy értelmezni, mint közös beleszarást, ha a főnök látja a lazásást és engedi azt akkor minimum közös balhé

fura
amúgy Eppel, Mezgrani meg valami Makacs vagy ki az aki lazázott az edzéseken

fura az az egész Honvéd
Feri regnálása alatt nálunk is próbálkoztak ezzel a keretből kitevéssel, az eredményeink attől nem javultak, cserébe tovább romlott az öltözői légkör
- Képes Sport 1940.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2021.11.10. 10:27

Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:
dingo írta:A Győri DAC és a Dózsa megvan még?

Dac megvan, megye 1-esek, Jakl Tóni az edző, a volt BVSC-s, MTK-s Farkasházy (nem Teddy) a mindenes, és Stanisicsról is hallottam, hogy ott van. van ez a tőlem nem távol álló összeesküvés elmélet, hogy az ő gólja miatt küldött minket Viktor a purgatoriumba, mikor bepöccent, hogy elvettük a bajnoki címet a Viditől (2011 talán). persze nem azonnal, de ahogy lehetett. :)

a Dózsa megszűnt, a tovább létező női csapatukat pont az ETO vette el/át.

Szerintem 10-ben volt, ETO-Vidi és KTE-Loki ment párhuzamosan, kiszoptunk Kecskeméten, keserédes volt az ünneplés a Széktóiban, a körülmények miatt nem igazán tudtuk élvezni, szánalmas volt az egész, emlékszem, az örömködők mellett volt egy halom mérges szurkoló is, sokan szinte feldúltan/lógó orral jöttek ki a stadionból, mintha kiestünk volna.

Én úgy emlékszem, hogy Csordáson kívül azok a gyökér kékek is igyekeztek "feldobni a hangulatot" némi könnygázzal
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.11.10. 12:05

dingo írta:
Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:Dac megvan, megye 1-esek, Jakl Tóni az edző, a volt BVSC-s, MTK-s Farkasházy (nem Teddy) a mindenes, és Stanisicsról is hallottam, hogy ott van. van ez a tőlem nem távol álló összeesküvés elmélet, hogy az ő gólja miatt küldött minket Viktor a purgatoriumba, mikor bepöccent, hogy elvettük a bajnoki címet a Viditől (2011 talán). persze nem azonnal, de ahogy lehetett. :)

a Dózsa megszűnt, a tovább létező női csapatukat pont az ETO vette el/át.

Szerintem 10-ben volt, ETO-Vidi és KTE-Loki ment párhuzamosan, kiszoptunk Kecskeméten, keserédes volt az ünneplés a Széktóiban, a körülmények miatt nem igazán tudtuk élvezni, szánalmas volt az egész, emlékszem, az örömködők mellett volt egy halom mérges szurkoló is, sokan szinte feldúltan/lógó orral jöttek ki a stadionból, mintha kiestünk volna.

Én úgy emlékszem, hogy Csordáson kívül azok a gyökér kékek is igyekeztek "feldobni a hangulatot" némi könnygázzal

Elképzelhető. Arra emlékszem, hogy a vendégszektor 2/3-a benyomult a pályára ünnepelni, mi a helyünkön maradtunk, nem sok kedvünk volt az ujjongáshoz a gyalázatos teljesítmény és Stanisic kegyelemkenyere után.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2021.11.10. 18:17

Mégis volt az a pénz, hogy mehet Zsánejró :lol:
Adná magát Pintér Kisvárdára. Révésszel kioltanák egymást.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2021.11.10. 19:49

alehndr írta:Mégis volt az a pénz, hogy mehet Zsánejró :lol:
Adná magát Pintér Kisvárdára. Révésszel kioltanák egymást.

Üljön le Révész. Ja, akkor kiderülne, hogy egy kókler.
DEBRECENI VSC

Vissza: “www.nb1.hu”