Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Adamek
Flegma

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.08. 09:19

RAUL7 írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Most nagyon nincsenek ott fejben, Nagelsmann is kikelt a hozzáállásukra, most 5 embert ki is cserélt, de így eladott labdák, Gnabry totál elengedi az emberét a gólnál.
Kaptuk volna inkább őket, mint a formában lévő purtugálokat.

majd megkapjuk őket a pótselejtezőn miután túlmentünk a digókon

baszki, azt hittem csak sima selejtező van a másodikak között, de ez ennél jóval trükkösebb. Pedig néztem is, hogy elég sok makkalsó második lesz a csoportkörben, grúzok/törökök, osztrákok, szlotákok, stb stb.
Amúgy a portugálokkal az a baj, mint a spanyolokkal, hogy jelenleg a mezőnyhöz képest egy másik dimenzióban játszanak. Szurkolok CR-nek, hogy meglegyen a hőn áhított 1000 gól, megérdemelné, csak ne ellenünk hozza össze.

ellenünk most nem mert nem jött el
de a többi alszövetség is együtt selejtez velünk, nem? Venezuela, ázsiai lepattanók meg Afrikából páran

durva, hogy Nigéria pont most hasal el amikor fél Afrika kijut
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2025.09.08. 09:27

Adamek írta:
RAUL7 írta:
Adamek írta:majd megkapjuk őket a pótselejtezőn miután túlmentünk a digókon

baszki, azt hittem csak sima selejtező van a másodikak között, de ez ennél jóval trükkösebb. Pedig néztem is, hogy elég sok makkalsó második lesz a csoportkörben, grúzok/törökök, osztrákok, szlotákok, stb stb.
Amúgy a portugálokkal az a baj, mint a spanyolokkal, hogy jelenleg a mezőnyhöz képest egy másik dimenzióban játszanak. Szurkolok CR-nek, hogy meglegyen a hőn áhított 1000 gól, megérdemelné, csak ne ellenünk hozza össze.

ellenünk most nem mert nem jött el
de a többi alszövetség is együtt selejtez velünk, nem? Venezuela, ázsiai lepattanók meg Afrikából páran

durva, hogy Nigéria pont most hasal el amikor fél Afrika kijut

lesz interkontinentális selejtező is, de oda mindenki megy, aki nem UEFA. Az UEFA-nak külön ága van:
https://en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA ... lification

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.08. 10:34

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Bár csak szőrén-szálán (sem) kapcsolódik gondolatmenetedhez, de védelmünket látva eszembe jutott, hogy a pármai cigó gyerek is, hogy eltűnt... Az is vagy valamit pofázott edző bá'-éknak vagy az ismert cigány munkamorál jött ki rajta, mert úgy felejtették el a kezdőt illetően, mintha sosem játszott volna ott előtte... most viszi el talán az egyik török újonc...

hát ja, pedig nagyon jól jönne a védelembe egy stabil szériás
Vili megy kifelé az erdőből, a védő Palkó nagyon langyos, Szala harmadosztályú, Jakabos Vilmos meg örök ígéret

Pont tegnap néztem, Jákob Vili eddig 3 forduló alatt kapott 3 percet... a tesója viszont kezdő, őt meg lehetne versenyeztetni Tóth-tal legalább bari meccseken, hogy ne letolt gatyával álljunk,ha Tibusz formán kívül vagy sérülten van. Na, ja a Dárdai família még aktív tagjai is erősen le vannak gatyásodva, anyaklubjuk meg szépen megindult a regionálliga felé, lassan ideje Pali ötödik eljövetelének a szájtáti berlini népek közé, aztán összetrombitálhatná megint a kölyköket és javíthatna a játékukon.

meg is van, Kocaellősport az új csapata Baloghnak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.09.08. 11:09

RAUL7 írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Most nagyon nincsenek ott fejben, Nagelsmann is kikelt a hozzáállásukra, most 5 embert ki is cserélt, de így eladott labdák, Gnabry totál elengedi az emberét a gólnál.
Kaptuk volna inkább őket, mint a formában lévő purtugálokat.

majd megkapjuk őket a pótselejtezőn miután túlmentünk a digókon

talán már a hétvégi bajnokijukra koncentrálnak a portugál játékosok és beérik egy unalmas 0-2-vel
gondolom eldöntik az első félidőben, aztán rotál az edzőbá

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.09.08. 11:11

Javier Arizmendi írta:Nekem sem tetszett az írek rugbyja, de ezért nem jelentenem ki, hogs az énekesnőik rondák a Corrsban mondjuk. Vagy Dolores,Sinead hajjal vagy Enya. A férfi szineszeikre meg egyenesen asszondjak, hogy jokepuek (Brosnan,Farrell, Day Lewis). Favágó egy futballt játszanak, ennyi telik, most nincs olyan jó korosztalyuk, mint a jó Róbert idején. Hogy miért ilyen suttyók? 800 évig uralkodott rajtuk a szomszéd sziget népe, elvett tőlük mindent, az ország egyhatodat még most is, még a nyelvüket is. Lehet ezért.

Sallai pirosat vitatom, nem igazán találta el a gyökeret. Bolla Szobo haverja, azert játszik, nem?

ja ez egy slepp, Szobo, Csoboth, Bolla, Szabó Levente, mind főnixes Szobo fater nevelés

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.09.08. 12:23

Nekem nincs nagy bajom az efféle klikkekkel, ha ettől a legjobb játékos jobban játszik. A Dunántúl elég erős most, Dibusszal, Scahferrel, Nagy Zsolttal, remélhetőleg később Gruber és Pécsi is hozzá tud majd tenni. Persze a többség Fejér megyei, el kell ismernem.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.09.08. 12:54

Adamek írta:ragadjon össze a spori az ír szerencse manókkal ahogy a kutyák szoktak párzás idején

az az egy vigasztal, hogy ezeknek a szarházi íreknek ugyanúgy semmi közük sem lesz a vb-hez, mint nekünk

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.09.08. 18:28

Most nézem, hogy az olaszok ma Debrecenben játszanak :O El is felejtettem, hogy az izraeliek itt játszanak, amíg megy otthon a népirtás.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.09.08. 18:37

Szarka írta:Most nézem, hogy az olaszok ma Debrecenben játszanak :O El is felejtettem, hogy az izraeliek itt játszanak, amíg megy otthon a népirtás.

Én ki is megyek haverommal.
DEBRECENI VSC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.08. 18:40

Sanyeey írta:
Szarka írta:Most nézem, hogy az olaszok ma Debrecenben játszanak :O El is felejtettem, hogy az izraeliek itt játszanak, amíg megy otthon a népirtás.

azt hittem csak digó okmányokkal vagy horgolt ormányokkal lehet
mennyit kérnek egy jegyért?

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.09.08. 18:57

Adamek írta:
Sanyeey írta:

azt hittem csak digó okmányokkal vagy horgolt ormányokkal lehet
mennyit kérnek egy jegyért?

Előbbivel rendelkezem, itt keleten bármelyik állomáson kiállítanak egyet sziauramék.
20 euró amúgy
DEBRECENI VSC

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.09.08. 21:39

Fehérorosz válogatott is Zegen játssza az összes hazaiját a selejtezőben

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.08. 21:50

a svédek a mai játéknap hülyéi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.09.08. 22:07

Nápolyi gól a nagyerdei hálóban, irigylem a lokista kollégákat, hogy ilyen történelmi pillanatokat élhetnek át saját stadionjukban...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.08. 22:38

jó lehet ez a zsidó - digó derbi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.09.08. 22:40

Maradonapoli írta:Nápolyi gól a nagyerdei hálóban, irigylem a lokista kollégákat, hogy ilyen történelmi pillanatokat élhetnek át saját stadionjukban...

4-5, mi a fasz van ott. :) Amúgy kilométerekről is hallom az üvöltést, ha gól van. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.09.08. 22:50

Adamek írta:a svédek a mai játéknap hülyéi

Olaszország majdnem tolt egy fogdmegasörömet.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.09.09. 06:51

Szobó azt nyilatkozta, azonnal aláírná a döntetlent.
Értem, hogy van egy realitása az erőviszonyoknak, azt is, hogy nincs Sallai, a kraut kiosztott még 5 sárgát Dublinban, soha nem is nyertünk a portugálok ellen, szóval a helyzet nem ígéretes, de a csapatkapitány szerintem ne mondjon ilyet hazai meccs előtt.
Persze, azt se mondja, hogy szétcsapjuk őket, de egy ilyen egyébként realista üzenet sugall valami kishitűséget, s legalább neki nem ezt kellene kifelé képviselnie lélektanilag. Még akkor se, ha minden várakozás szerint felraknak a szopórollerre.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.09.09. 07:34

nyúl írta:Szobó azt nyilatkozta, azonnal aláírná a döntetlent.
Értem, hogy van egy realitása az erőviszonyoknak, azt is, hogy nincs Sallai, a kraut kiosztott még 5 sárgát Dublinban, soha nem is nyertünk a portugálok ellen, szóval a helyzet nem ígéretes, de a csapatkapitány szerintem ne mondjon ilyet hazai meccs előtt.
Persze, azt se mondja, hogy szétcsapjuk őket, de egy ilyen egyébként realista üzenet sugall valami kishitűséget, s legalább neki nem ezt kellene kifelé képviselnie lélektanilag. Még akkor se, ha minden várakozás szerint felraknak a szopórollerre.

őszinte volt legalább, nem ez lenne a lényeg?
hárman tudnak focizni ebből a csapatból, max 4-en kis túlzással, Sallai ebből most off, ő is tudja, hogy max egy döntetlen a legtöbb ami ebben benne van, de az is csak akkor jön össze, ha a portugáloknak is megfelel a döntetlen
könnyen lehet, hogy a leendő világbajnokkal játszunk ma

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.09.09. 08:05

Mech írta:
nyúl írta:Szobó azt nyilatkozta, azonnal aláírná a döntetlent.

őszinte volt legalább, nem ez lenne a lényeg?
hárman tudnak focizni ebből a csapatból, max 4-en kis túlzással, Sallai ebből most off, ő is tudja, hogy max egy döntetlen a legtöbb ami ebben benne van, de az is csak akkor jön össze, ha a portugáloknak is megfelel a döntetlen
könnyen lehet, hogy a leendő világbajnokkal játszunk ma
Szerintem Portugália sose lesz világbajnok. Még az EB aranyhoz is elég sajátos körülmények kellettek.
Igen, őszinte volt. De ha ilyen a leosztás, szerintem nem szabad az eredményről beszélni. Elég "a minden tőlünk telhetőt megteszünk" közhelye.
Ugyanis mit gondol ezt olvasva egy portugál futballista, aki eleve objektíven esélyes? A legjobb magyar, az angol bajnok is azt mondja, előre aláírná az ikszet. Nincs jó üzenete egy teltházas hazai meccs előtt, pláne miután 2 pontot elvesztettünk előtte. Ennyi csak, amit felvetek.

Amit a képességekről írsz, az teljesen igaz.

Vissza: “www.nb1.hu”