RC írta:Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Ők azért a vb-kre kijutogatnak, ha kell Lisszabonban győzve
Mi meg EB-re.
VB-re azért nehezebb, ott nincs meg a Nemzetek Ligája-mankó.
de, bele van most már építve az NL helyezés a vb-playoffba is
RC írta:Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Ők azért a vb-kre kijutogatnak, ha kell Lisszabonban győzve
Mi meg EB-re.
VB-re azért nehezebb, ott nincs meg a Nemzetek Ligája-mankó.
Szerencsére csak az összefoglalót láttam.Adamek írta:ez ja meccs ó reklám volt a labdarúgásnak
nyúl írta:Szerencsére csak az összefoglalót láttam.Adamek írta:ez ja meccs ó reklám volt a labdarúgásnak
Nagyon visszaestünk.
SuperDepor írta:napi 3-4 cikk jön ki, h Kerkez Liverpoolba szerződik, ilyenkor szokott másképp történni
Savaria1919 írta:Lemondott Probierz, jöhet vissza Lewandowski.
Klasszik nyomásgyakorlás volt sztár módra.Savaria1919 írta:Lemondott Probierz, jöhet vissza Lewandowski.
nyúl írta:Klasszik nyomásgyakorlás volt sztár módra.Savaria1919 írta:Lemondott Probierz, jöhet vissza Lewandowski.
nyúl írta:Klasszik nyomásgyakorlás volt sztár módra.Savaria1919 írta:Lemondott Probierz, jöhet vissza Lewandowski.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Lemondott Probierz, jöhet vissza Lewandowski.
talán 1-2 éve van még
Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Lemondott Probierz, jöhet vissza Lewandowski.
talán 1-2 éve van még
Lengyel válogatott szinten 5 év is lesz az
Szarka írta:Nem értem, hogy miért pont Gattusot találták meg a válogatott élére. Azt vágom, hogy játékos-legenda, de edzőként igazi zuhanórepülésben volt a karrierje a Milan után. Milan - Napoli után Valencia - Marseille be se fejezte a szezont, majd Hajduknál köt ki. Ilyen alapon még Rossi is jobb pedigrével bír. Ahogy rémlik, eddig minden klubjánál összeveszett a vezetőséggel.
Szarka írta:Nem értem, hogy miért pont Gattusot találták meg a válogatott élére. Azt vágom, hogy játékos-legenda, de edzőként igazi zuhanórepülésben volt a karrierje a Milan után. Milan - Napoli után Valencia - Marseille be se fejezte a szezont, majd Hajduknál köt ki. Ilyen alapon még Rossi is jobb pedigrével bír. Ahogy rémlik, eddig minden klubjánál összeveszett a vezetőséggel.
nyúl írta:Szarka írta:Nem értem, hogy miért pont Gattusot találták meg a válogatott élére. Azt vágom, hogy játékos-legenda, de edzőként igazi zuhanórepülésben volt a karrierje a Milan után. Milan - Napoli után Valencia - Marseille be se fejezte a szezont, majd Hajduknál köt ki. Ilyen alapon még Rossi is jobb pedigrével bír. Ahogy rémlik, eddig minden klubjánál összeveszett a vezetőséggel.
Én azt se értem, mitől játékos-legenda. Nem azért volt a pályán, hogy megjátssza a labdát, hanem hogy kiharapja, s közben hagyjon fognyomot az ellenen is.
Két helyen találkoztam hozzá hasonlatos ábrázattal. 1) Cesare Lombroso koponyaalkati tipológiáját illusztráló képeken. 2) Az őskorról szóló könyvek rajzaiban.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég