SuperDepor írta:Remélem tévedek, de úgy hiszem, hogy ma Szolnokon meglesz az első veresegünk. Titkon bíztam benne, hogy végig dominálva fogunk feljutni - mindegy, hogy 1 vagy 2 helyen -, de ettől nagyon messze vagyunk.
Sikerült borzasztó meccsen 1:0-ra legyőzni a másodosztály legkisebb értékű csapatát a Csákvárt, úgy, hogy simán egyenlítettek volna. Értékelhetetlen játék volt.
A Vasas meccs már eseménydúsabblnak tűnt, annak ellenére, hogy nem forogtak folyamatosan veszélybe a kapuk lehetett volna 3:3, 1:4, 3:0 stb. Olyan büntetőt kaptunk amilyet nagyon régen adtak meg nekünk. Nem tudtam hova tenni azt a mérkőzést. Majd a Kecskemét meccs után sikerült elhelyeznem a Vasas ellenit is, egyszerűen gyengék vagyunk és rossz nézni a játékunkat. A Kecskemét tavaly nb3-as volt.
Feljuthatunk persze, nincs kizárva, de egy lettünk abból a 7-8 csapatból amelyik a Vasas mellett feljuthat. Nem tudom, hogy mi kell egyébként a feljutáshoz azon kívül ami rendelkezésre áll. Nyugat európai körülmények, kiváló fizetések, és játékosokat is igazolhattunk.
Ha feljutunk, akkor ugyanolyan lesz a feljutásunk, mint az elmúlt években a bent maradásunk volt. Az utolsó fordulóban több eseménynek kell jól alakulnia.
Annyira nincs bivaly keretetek, hogy masírozást várjatok el. Nincsenek Dzsudzsákok, Bódik, Korhutok, Varga Józsik, Bárányok a csapatban (és még így is majdnem elbasztuk). Ki ott akkora ász? Könyves még jó lehet, de már leszálló ág, Molnár teljesen indiszponált jó ideje, a többieket nem érzem extrának. Az ifjú, berobbanó tehetségeket sem látom, még a Jurek srácot éreztem ügyesnek, nálunk Bárány mellett ott volt pl. a 17-19 év közötti Baráth, Bényei, Pintér, és nem csak töltelékek voltak, hanem érdemben segítettek a feljutásban; ezt a vonalat nálatok vékonynak látom.
Kondástól meg egyébként sem várható a jó játék. Az idei mezőny is sűrűbbnek tűnik a tavalyitól, egyébként meg ősszel az lenne a lényeg, hogy hozzatok egy stabil eredménysort, egyelőre azt illúziónak érzem, hogy majd 8-10 pont előnyötök legyen télre a 3. helyezetthez képest. Szenvedés, kurva szar meccsek várhatók, ha ez kikínlódott győzelmekkel párosul, már rendben van. De én azt látom eddig, hogy pl. a Vasas is szenved megint, hiába van Radó, Berecz, Pekár, ritka a sima meccs.
(Amúgy még mindig a szomszéd topik lenne a konszenzusosnak tűnő nb2-es, na de mindegy, ti elitisták nem adjátok alább. Az egyik az élvonalhoz, a másik a topikhoz ragaszkodik, már feladtam. :))