Cselszky írta:Adamek írta:elég kemény az U19 válogatottunk, 16. percben hárommal mennek a sógik
durván szép jövő előtt állunk
Túl negatív vagy: "negyedórás rövidzárlat" - nso, akkor az utána jövő 75 percben vélhetően pariban voltunk. :)
Oghenetejiri Adejenughure-vel nem bírtunk, van ilyen.
és akkor megint egy rövidzárlat
Tunya egy 12 perces rövidzárlatban látja a buktát a tegnapin
jelentem megvan az alapprobléma feltárása, már csak a megoldást kell szállítani, kell egy jó villanyszerelő a szövetségbe vagy a válogatottak stábjába
véletlen se akarja senki látni az igazi problémát, hogy Tunya betegesen ragaszkodik a régi nagy hőseihez, ez egy liebling motorú válogatás amit ő csinál
Fityula jelenleg az NB1 alsóház szintjén mozog, ott is csak elvétve kap már szerepet, a válogatottban nemcsak a kerettagsághoz elég ez neki hanem egyenesen kirobbanthatatlan kezdő (és végző) topligás ifjoncok rovására
a régi Honvédos mag sem tud teljesen kikopni, valaki mindig elfér még a keretben, bónuszként még be is jöhet valaki közülük a 93. percben, azt csodálom, hogy Gróf nem lett még reaktiválva
az elvárások miatt szarrá fényezett és előre tolt berényi tuskóra, Zsoleszra lassan nem lehet mit mondani, ha kell a keret egyik legjobbjának a játékát is kioltja a kopasz de valahova be kell gyűrni a kezdőbe, ha nincs a agyrázkódás gyanúja tuti le se hozza pedig már az első félidőben megtehette volna, nagyot alkotott a gól előtt is a mesés balszárny
Séfi akart és darált, látszott rajta, hogy ki akar törni a szarból, de lefogadtam volna a meccs előtt, hogy kipontozza magát és az is látszott, hogy max egy félidőre van hitelesítve a kevés játékperce miatt, amikor Kálmán és Palika kidőlt azonnal kellett volna Nagynak egy meghívó (aki a közhiedelmekkel ellentétben játszik a felépülése óta) mert ez a Katinka-Vécsei vészmegoldás nem megnyugtató, a már alapember Nikita is úgy passzolt folyamatosan az ellenfélnek ahogy az ezen a poszton öngyilok
kiesik a támadósorunkból a 3 legfontosabb láncszem egyike, Tunya meg a pótlására berak egy balbunkóból kinevezett enbéegyes élmunkást, mert a nagyok fentről ezt várják el kimondatlanul vagy kimondottan, ez mesteri húzás
Kispali is megér egy sort, nem értem az ő érintethetetlen státuszát sem, megint csak azt tudom mondani, hogy külsős elvárások teljesítése, mondjuk a második gólt nem egyedül mozizta végig, az igazi csapatmunka volt minimum 4-5 fős brigád adta elő
és a legnagyobb poén az időhúzó kettős csere a 93. percben kettő gyufás égésnél, ezt már csak a meccspénzre tudom visszavezetni mert nincs rá más magyarázat
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi