Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.10.17. 21:35

Mech írta:
zaggar írta:Hoppá, a magyar u21 verte a belgákat idegenben egy olyan meccsen, ami csak az ellenfélnek volt fontos. Ez azért szép eredmény.

kb. 10 góllal kellett volna nyerni a belgáknak, szóval reális esélyük nekik sem volt

egyébként így is elkeserítő volt a mieink teljesítménye a csoportban, a 16 pontunkból 12-t Málta és Kazahsztán ellen szereztünk, spanyolok ellen 0, skótok ellen 1, belgák ellen 3 pont

borzalmas volt ez a generáció összességében

az összkép tényleg elég gyászos, de legalább ezt a meccset sikerült hozni a végén, jobb, mint a semmi (bár nem sok értéke van)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.10.18. 09:12

zaggar írta:
Mech írta:
zaggar írta:Hoppá, a magyar u21 verte a belgákat idegenben egy olyan meccsen, ami csak az ellenfélnek volt fontos. Ez azért szép eredmény.

kb. 10 góllal kellett volna nyerni a belgáknak, szóval reális esélyük nekik sem volt

egyébként így is elkeserítő volt a mieink teljesítménye a csoportban, a 16 pontunkból 12-t Málta és Kazahsztán ellen szereztünk, spanyolok ellen 0, skótok ellen 1, belgák ellen 3 pont

borzalmas volt ez a generáció összességében

az összkép tényleg elég gyászos, de legalább ezt a meccset sikerült hozni a végén, jobb, mint a semmi (bár nem sok értéke van)

Nekem nem az a lényeg, hogy mennyi pontot gyűjtöttek, a felnőttek se hoznának sokkal többet a fentiek ellen, ha nem kvázi ugyanezt hoznák le.

A lényeg hogy ez az évfolyam termeljen ki legalább 3-4 kerettagot a válogatottnak.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.18. 13:13

Ha jól számolom még top10-esek vagyunk, de lassan rá kellene kapcsolni már ismét!

https://www.youtube.com/watch?v=MYX8xlvpQ9g
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.10.18. 13:49

Maradonapoli írta:Ha jól számolom még top10-esek vagyunk, de lassan rá kellene kapcsolni már ismét!

Belgák 18-ra, azok nem érnek be egy ideig, a svédeknek is kéne 7, az necces csupán.
Jól termeltünk az elején, hogy ilyen sok kihagyás után is ott vagyunk.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.18. 14:43

Szarka írta:
Maradonapoli írta:Ha jól számolom még top10-esek vagyunk, de lassan rá kellene kapcsolni már ismét!

Belgák 18-ra, azok nem érnek be egy ideig, a svédeknek is kéne 7, az necces csupán.

Ősapáink megtették a magukét, az már szentigaz!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.18. 16:00

Szarka írta:

Uruguay meg a hollandok nem rég előztek meg minket,de talan az angolok is 2000 után.
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.10.18. 21:00

Az a baj, hogy aki 10 éves volt, amikor vb-döntőt játszottunk, ma 80. Aki akkor volt 10, amikor vb-csoportból utoljára továbbjutottunk, ma 68.
Én 8 éves voltam, amikor utoljára szerepeltünk a tornán. S alulról nyaldosom az ötvenet.

Eleven emlékezet nélkül, megszakadt kontinuitással a múlt csak panoptikum. Oda is szednek jegyet, csak nagyon más élmény.

Inkább lennénk Mexikó, akik mindig ott vannak. Összességében jobb, mint 70 és 86 évvel ezelőtti ezüstökkel hallgatni halottak visszaemlékezését archív felvételeken.

Talán most van valami esély, de az én nemzedékemnek senki nem adhat vissza 40 évet. Másként vagyunk lelkileg összerakva. Elfogadom, ha valaki szemet huny vagy felülemelkedik. Én nem tudok megbocsátani.
A top10-ünkhöz semmi közünk már. Az magyar futball volt. A mai focink a globális futball magyar útlevelű hármas tanulóié.

A legtámadhatóbb véleményemet is vállalom. Illéséket is jobban kedveltem. Ők mi voltunk egy rokkant korban. S bennük torz karikatúraként ott volt még a múlt. A mai magyar válogatottban semmi nincs a magyar futballból. A tribünön se látom azokat az embereket, akik gyerek- és fiatalkoromban meccsre jártak.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.18. 22:48

nyúl írta:

Az a baj, hogy aki 10 éves volt, amikor vb-döntőt játszottunk, ma 80. Aki akkor volt 10, amikor vb-csoportból utoljára továbbjutottunk, ma 68.
Én 8 éves voltam, amikor utoljára szerepeltünk a tornán. S alulról nyaldosom az ötvenet.

Eleven emlékezet nélkül, megszakadt kontinuitással a múlt csak panoptikum. Oda is szednek jegyet, csak nagyon más élmény.

Inkább lennénk Mexikó, akik mindig ott vannak. Összességében jobb, mint 70 és 86 évvel ezelőtti ezüstökkel hallgatni halottak visszaemlékezését archív felvételeken.

Talán most van valami esély, de az én nemzedékemnek senki nem adhat vissza 40 évet. Másként vagyunk lelkileg összerakva. Elfogadom, ha valaki szemet huny vagy felülemelkedik. Én nem tudok megbocsátani.
A top10-ünkhöz semmi közünk már. Az magyar futball volt. A mai focink a globális futball magyar útlevelű hármas tanulóié.

A legtámadhatóbb véleményemet is vállalom. Illéséket is jobban kedveltem. Ők mi voltunk egy rokkant korban. S bennük torz karikatúraként ott volt még a múlt. A mai magyar válogatottban semmi nincs a magyar futballból. A tribünön se látom azokat az embereket, akik gyerek- és fiatalkoromban meccsre jártak.

Nincs az 40 év Nyúl elvtárs! Csak 30! Az aktát természetesen a Párt belső utasításai szerint megsemmisítjük! Soha nem történt meg ez az időszak!

Kép

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.10.19. 09:50

Maradonapoli írta:
Szarka írta:

Ősapáink megtették a magukét, az már szentigaz!

Hát igen, volt 8,9,10 is. Az egy vb-n lőtt gólok számát tekintve még mindig mi vagyunk a rekorderek
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.19. 12:03

Egyetértek Nyúl bajtárssal.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.19. 12:07

Javier Arizmendi írta:Egyetértek Nyúl bajtárssal.

Egy brancs maguk, ne is tagadja!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.19. 20:25

Maradonapoli írta:
Javier Arizmendi írta:Egyetértek Nyúl bajtárssal.

Egy brancs maguk, ne is tagadja!

Felvállalom
ETO

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.10.19. 20:35

Kerkez 90 perc, Dárdai 90 perc, Balogh 90 perc...és Nego sincs beírva még csak kérdéses státuszba sem holnap...érdekes ez :)
Hajrá Vegyész!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.10.19. 21:14

ZotyeszKB írta:Kerkez 90 perc, Dárdai 90 perc, Balogh 90 perc...és Nego sincs beírva még csak kérdéses státuszba sem holnap...érdekes ez :)

ilyen a Gula-kór, hirtelen támad de gyorsan gyógyul
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.19. 21:18

Adamek írta:
ZotyeszKB írta:Kerkez 90 perc, Dárdai 90 perc, Balogh 90 perc...és Nego sincs beírva még csak kérdéses státuszba sem holnap...érdekes ez :)

amúgy nagyjából minden válogatottnál ez a cigánykodás ment, kurva sok értelme van ennek az nl sorozatnak...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.10.19. 21:37

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

amúgy nagyjából minden válogatottnál ez a cigánykodás ment, kurva sok értelme van ennek az nl sorozatnak...

én visszasírom Illéséket, ők sose csináltak volna ilyet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.10.20. 03:31

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:ilyen a Gula-kór, hirtelen támad de gyorsan gyógyul

... Ő csak 33 évesen vonult vissza a válogatottól.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.10.20. 08:10

banok írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:amúgy nagyjából minden válogatottnál ez a cigánykodás ment, kurva sok értelme van ennek az nl sorozatnak...

Rajtam élcelődik, nem komolyba' tolja.
Az ő szívéhez közelebb áll ez a kiherélt műdigó antifutball 15%-os labdabirtoklással, szériahibás robotokkal. Tény, hogy eredményesebb. Csak hát "magyart" nyomokban sem tartalmaz.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.20. 08:49

nyúl írta:
banok írta:
Adamek írta:én visszasírom Illéséket, ők sose csináltak volna ilyet

Az ő szívéhez közelebb áll ez a kiherélt műdigó antifutball 15%-os labdabirtoklással, szériahibás robotokkal. Tény, hogy eredményesebb. Csak hát "magyart" nyomokban sem tartalmaz.

Az én elméletemet sem hiszi ez a trockista elhajló, már hogy vannak csapatok, akik nem léphetnek fel a dobogóra a nersevik bajnokságban.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.10.20. 10:04

nyúl írta:
banok írta:
Adamek írta:én visszasírom Illéséket, ők sose csináltak volna ilyet

Illésék se tartalmaztak "magyart", vagy ha igen akkor Deákék, Puskásék, Alberték nem és ők is kiherélt idegenek voltak
Béláék a Törőék által csúcsra járatott "kádáriak" voltak, már a harmadik generációsak ebből a fajból és amennyivel későbbi klónok annyival bénábbak is, talán még többet csaltak edzésen (ha azt lehetett még fokozni) és már nem loptak a közértben de ugyanaz a tróger nemzedék volt, elhitték és vallották, hogy semmi más nem számít csak a labdaérzék
véghül is ha a munkacsalást "magyarnak" tekintjük akkor igazad van Béláékkal, de akkor megint vissza kell kanyarodni a hatvanasig, ők más miatt voltak "magyar" (vagy nem voltak azok)

Vissza: “www.nb1.hu”