Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
Én nem szeretem ezt a vörhenyes bojlert. Nem verem rá, bár egyetlen helyre fejelte, ahova nem szabad. De mit akarunk tőle? Egy ajtóban kéne állnia, ráütni a vízipóknyomdát részeg csajok kézfejére.
nyúl írta:Én nem szeretem ezt a vörhenyes bojlert. Nem verem rá, bár egyetlen helyre fejelte, ahova nem szabad. De mit akarunk tőle? Egy ajtóban kéne állnia, ráütni a vízipóknyomdát részeg csajok kézfejére.
Hát ez az, hogy hol az alternatíva? Varga, az elsőszámú csatárunk is egy későn érő, majdnem elveszett tehetség. Sehol egy kinevelt kész csatár. Ugyanez majdnem minden poszton.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
Nem értettem a bosnyákokat. Akár be is húzhatták volna, de szinte semmit nem tettek érte.Szarka írta:Semmire nem jó meccs volt ez erőfelmérés tekintetében. Előre továbbra is impotensek vagyunk, de ez volt a "csúcsunkon" is. Hátul pedig meg se dolgoztatták a védelmünket.
A következő meccsünk 1-4 körüli gyufa lesz.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Kíváncsi leszek a kopasz tartja-e, amire utalt, mert ma délután már olvastam tőle olyat, is, hogy nem mindig az edző tehet róla vagy mi :D
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Adamek
- Flegma
Szarka írta:nyúl írta:Én nem szeretem ezt a vörhenyes bojlert. Nem verem rá, bár egyetlen helyre fejelte, ahova nem szabad. De mit akarunk tőle? Egy ajtóban kéne állnia, ráütni a vízipóknyomdát részeg csajok kézfejére.
Hát ez az, hogy hol az alternatíva? Varga, az elsőszámú csatárunk is egy későn érő, majdnem elveszett tehetség. Sehol egy kinevelt kész csatár. Ugyanez majdnem minden poszton.
az egész támadó mechanika dadog
plusz a belső középpálya is kezd rohadni
ez a két meccs szerintem erősen rámutatott sok spíler valódi értékére
az ominózus fejes amúgy egy beszari, alibi megoldás volt, becsukta a szemét és célzás nélkül rábízta a dolgot a szerencsére
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
nyúl írta:Nem értettem a bosnyákokat. Akár be is húzhatták volna, de szinte semmit nem tettek érte.Szarka írta:Semmire nem jó meccs volt ez erőfelmérés tekintetében. Előre továbbra is impotensek vagyunk, de ez volt a "csúcsunkon" is. Hátul pedig meg se dolgoztatták a védelmünket.
A következő meccsünk 1-4 körüli gyufa lesz.
Mert nem tudtak. Ők nálunk is gyengébbek.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Tessék választani!
- Horváth sálas Feri
- Tóth Bálint
- Héber Gyuri
- Várhidi Boborján
- Bozsik Petya
- Szergej Kuznyecov
- Tornyi Barna
- Bernd Storck
- László Csabi
- Lótár Mateusz
- Bölöni Laci
- Peter Stöger
- gatyás Bobby Davison
- Henk Ten Cate
- Tomiszláv Szivics
- Nejbosa Vignjevics
- José szrí penáltíz Gomes
- Marko Nikolics
- Szerdán Bagolyevics
- Paulo Sousa
- Horváth sálas Feri
- Tóth Bálint
- Héber Gyuri
- Várhidi Boborján
- Bozsik Petya
- Szergej Kuznyecov
- Tornyi Barna
- Bernd Storck
- László Csabi
- Lótár Mateusz
- Bölöni Laci
- Peter Stöger
- gatyás Bobby Davison
- Henk Ten Cate
- Tomiszláv Szivics
- Nejbosa Vignjevics
- Marko Nikolics
- Szerdán Bagolyevics
- Paulo Sousa
Twitterről egy válasz, ami nagyon találó:
Grúzia megnyerte a második meccsét:
- Hogy mondják grúzul azt, hogy "mindenkit megbaszunk?"
- Nem mondják. Teszik.
Grúzia megnyerte a második meccsét:
- Hogy mondják grúzul azt, hogy "mindenkit megbaszunk?"
- Nem mondják. Teszik.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Végre ilyen őszinte magyar nyilatkozatokat akarok egy válogatott meccs után (is), nem semmitmondó felszopó álpozitív nyáladzást!
https://www.youtube.com/watch?v=Vf2B_q4F8UI
https://www.youtube.com/watch?v=Vf2B_q4F8UI
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:Tessék választani!
- Horváth sálas Feri
- Tóth Bálint
- Héber Gyuri
- Várhidi Boborján
- Bozsik Petya
- Szergej Kuznyecov
- Tornyi Barna
- Bernd Storck
- László Csabi
- Lótár Mateusz
- Bölöni Laci
- Peter Stöger
- gatyás Bobby Davison
- Henk Ten Cate
- Tomiszláv Szivics
- Nejbosa Vignjevics
- Marko Nikolics
- Szerdán Bagolyevics
- Paulo Sousa
Majd reaktiváljuk Jürgen Kloppot!
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Tessék választani!
- Horváth sálas Feri
- Tóth Bálint
- Héber Gyuri
- Várhidi Boborján
- Bozsik Petya
- Szergej Kuznyecov
- Tornyi Barna
- Bernd Storck
- László Csabi
- Lótár Mateusz
- Bölöni Laci
- Peter Stöger
- gatyás Bobby Davison
- Henk Ten Cate
- Tomiszláv Szivics
- Nejbosa Vignjevics
- Marko Nikolics
- Szerdán Bagolyevics
- Paulo Sousa
hiányolom az étlapról Félvér Mongúzt és hű ágyasát Karate Kid Jennert, a Kabát-Kondás tandemet, Bognár Gyurit a piros hetes járatról, Dömét a kispesti Torkos Borz presszóból, Sztankovics Dezsőt a felsőpolcost, Révész edzőbuktató-elhárítót, Dunántúli Aurélt, Benczés pártfőtitkárúrt, Hornyákot a csúti vályogvetőt, Q-man Ervint akivel garantált a hollandi X, az öreg Palkót, Kázónit és Vérkoboldot párban csakúgy mint a Hiszti-Szabics duót, de én nem mondanék le Pajkos Janiról és Kis Károlyról sem csak azért mert nem nyomulnak egyetlen valóságsóban sem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Nagy Zsolt hozza azt mint a szerb fiú
azt amit a válogatottban hoz a rácponty te is hoznád nemcsak a lovasberényi csúcsakadémista
Beállós voltam vagy centerhalf, de lehet hoznám így 50 felett is.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Tessék választani!
- Horváth sálas Feri
- Tóth Bálint
- Héber Gyuri
- Várhidi Boborján
- Bozsik Petya
- Szergej Kuznyecov
- Tornyi Barna
- Bernd Storck
- László Csabi
- Lótár Mateusz
- Bölöni Laci
- Peter Stöger
- gatyás Bobby Davison
- Henk Ten Cate
- Tomiszláv Szivics
- Nejbosa Vignjevics
- Marko Nikolics
- Szerdán Bagolyevics
- Paulo Sousa
hiányolom az étlapról Félvér Mongúzt és hű ágyasát Karate Kid Jennert, a Kabát-Kondás tandemet, Bognár Gyurit a piros hetes járatról, Dömét a kispesti Torkos Borz presszóból, Sztankovics Dezsőt a felsőpolcost, Révész edzőbuktató-elhárítót, Dunántúli Aurélt, Benczés pártfőtitkárúrt, Hornyákot a csúti vályogvetőt, Q-man Ervint akivel garantált a hollandi X, az öreg Palkót, Kázónit és Vérkoboldot párban csakúgy mint a Hiszti-Szabics duót, de én nem mondanék le Pajkos Janiról és Kis Károlyról sem csak azért mert nem nyomulnak egyetlen valóságsóban sem
20-at felraktam a térképre, de nem fogom az egész melót megcsinálni helyettetek
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Nagy Zsolt hozza azt mint a szerb fiú
azt amit a válogatottban hoz a rácponty te is hoznád nemcsak a lovasberényi csúcsakadémista
Beállós voltam vagy centerhalf, de lehet hoznám így 50 felett is.
így messziről még ipari tanulónak tűnsz Isti!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
banok írta:Maradonapoli írta:Tessék választani!
- Horváth sálas Feri
- Tóth Bálint
- Héber Gyuri
- Várhidi Boborján
- Bozsik Petya
- Szergej Kuznyecov
- Tornyi Barna
- Bernd Storck
- László Csabi
- Lótár Mateusz
- Bölöni Laci
- Peter Stöger
- gatyás Bobby Davison
- Henk Ten Cate
- Tomiszláv Szivics
- Nejbosa Vignjevics
- Marko Nikolics
- Szerdán Bagolyevics
- Paulo Sousa
Majd reaktiváljuk Jürgen Kloppot!
No name figurákkal nem kísérletezünk a válogatottnál, csak akik már tettek le valamit az asztalra a honi fociért. A válogatott érték és mindenek előtt szent ügy. Ha majd feljuttatott - benntartott mondjuk pl. egy BVSC-t, REAC-ot stb. beszélhetünk róla.
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Kőbaltás Fradi medálos tolódás mester nélkül semmilyen lista nem lehet teljes, végre befejezhetné, amit Nyugat Skócia ellen elkezdett.
Amúgy a macskaevő mindenkit berakott, akit a közönség hiányolt, ennyit tudunk. Tiszta szerencse, hogy Kolesinac nem játszott odaát.
Amúgy a macskaevő mindenkit berakott, akit a közönség hiányolt, ennyit tudunk. Tiszta szerencse, hogy Kolesinac nem játszott odaát.
ETO
- Adamek
- Flegma
egyet aludtam és metróztam a sokkra, így visszanyertem az agy kapacitásom fél ezrelékét, ezzel már lehet indulat mentesen értékelni
szóval engem ez a tegnapi sokkal jobban a földhöz vert mint a düsseldorfi ötös fogat, ellenfél híján most a saját játékunkra koncentrálhattunk
hát sajnos úgy néz ki ez a saját játékunk, kiherélt megúszós labdagyömöszölés
sokan rágerjednek a topligás kérdéskörre és ebből próbálnak levezetni bármit is, szerintem ez téves megközelítés
szerintem Schäfer, Sallai (Balogh, Kerkez, Négó dettó) csupán topligás statiszták, perememberek közepesnél is fosabb topligás csapatokban, ligáik átlaga alatt ingáznak pad-lelátó-egy félidő játék közt
és van még ezalatt is bőven, ott van a Jakabosvili-Lisztes-Szalai topliga kabarévonal, van akik szerint az is topliga, szerintem meg no-comment
ez nem topliga, ezeknél a topligát csak az összefoglalókban látott, totál bukó karriert befutott Varga több topligás vért, gént satöbbit birtokol mint az S-betűs bundesliga túlélők együtt
Tunya kommentelős haverjai kiénekelték Nagy Rekordtörő Ádámot a csapatból (nem minden alap nélkül) érdemes megnézni a középpálya közepét ezen a két meccsen, jó lenne egy olyan adat, hogy 100 jó passzból középen mennyi jut Nagyra és mennyi Séfire
és persze jöhet egyből az, hogy de csak hátra meg oldalra, de könyörgöm mi a jobb? pontos passzok csapattárshoz pár méterre vagy egy raklapnyi átgondolatlanul eladott labda a védőharmadban? Séfi olyan pontatlan mint egy albinókatica, két meccsen annyi labdát temetett el ami ezen a poszton egy szezonra megengedett és aki szerint ez barokkos túlzás az vagy vak vagy semmit nem ért ebből a játékból, a három éve még Makón botladozó Nikotin vagy ki simán lejátszotta őt, ennyit a topligákról
össze és vissza van 3db valóban topligás spílerünk, a fejlődésben megrekedt Szotyolai meg az erdőből kifelé tartó Gúla és Wilmos
szóval összegezve, szart se ér a topligás játékosok száma ha nincs mögötte folytonos szereplés lehetőleg focit játszó és nem lubickoló vagy menekülő csapatban, inkább legyen még 30 ligaszinten kiemelkedő játékosunk a holland-portugál-török vonalon mint még 10 bundásban alibiző időhúzó csere
centerek kérdésköre
Varga lehetetlen helyzetekből hoz ki pontosnak tekinthető megoldásokat, megfejel olyan beadásokat amiket csípőtorzulás nélkül nem lehet elérni, ezzel szemben Rőtszakáll három lépésről védő nélkül a 95%-ban üres kapus szituációt nem képes nemhogy sarokra de még irányított fejessel se lezárni
sajnos ő nem alternatíva oda, ennél még az is jobb megoldás volt amikor Torgyán Doki a Fradiban felküldette Mátyust centerbe ha égett a ház
ez egy olyan poszt, amit nagyon kevesen éreznek a világon nemhogy nálunk, ha itt cserélni kell akkor szerkezetet kell váltanunk mert ez 1/1 nem működik
ja és könyörgöm, ne égessük már tovább magunkat a Palkók hazahozatalával, ilyeneket bármelyik NB1-s csapatból tudnánk virítani és még a magasztos kamu háttérsztorit se kell lenyomni a nép torkán miszerint ez egy választásos helyzet volt nekik
szóval engem ez a tegnapi sokkal jobban a földhöz vert mint a düsseldorfi ötös fogat, ellenfél híján most a saját játékunkra koncentrálhattunk
hát sajnos úgy néz ki ez a saját játékunk, kiherélt megúszós labdagyömöszölés
sokan rágerjednek a topligás kérdéskörre és ebből próbálnak levezetni bármit is, szerintem ez téves megközelítés
szerintem Schäfer, Sallai (Balogh, Kerkez, Négó dettó) csupán topligás statiszták, perememberek közepesnél is fosabb topligás csapatokban, ligáik átlaga alatt ingáznak pad-lelátó-egy félidő játék közt
és van még ezalatt is bőven, ott van a Jakabosvili-Lisztes-Szalai topliga kabarévonal, van akik szerint az is topliga, szerintem meg no-comment
ez nem topliga, ezeknél a topligát csak az összefoglalókban látott, totál bukó karriert befutott Varga több topligás vért, gént satöbbit birtokol mint az S-betűs bundesliga túlélők együtt
Tunya kommentelős haverjai kiénekelték Nagy Rekordtörő Ádámot a csapatból (nem minden alap nélkül) érdemes megnézni a középpálya közepét ezen a két meccsen, jó lenne egy olyan adat, hogy 100 jó passzból középen mennyi jut Nagyra és mennyi Séfire
és persze jöhet egyből az, hogy de csak hátra meg oldalra, de könyörgöm mi a jobb? pontos passzok csapattárshoz pár méterre vagy egy raklapnyi átgondolatlanul eladott labda a védőharmadban? Séfi olyan pontatlan mint egy albinókatica, két meccsen annyi labdát temetett el ami ezen a poszton egy szezonra megengedett és aki szerint ez barokkos túlzás az vagy vak vagy semmit nem ért ebből a játékból, a három éve még Makón botladozó Nikotin vagy ki simán lejátszotta őt, ennyit a topligákról
össze és vissza van 3db valóban topligás spílerünk, a fejlődésben megrekedt Szotyolai meg az erdőből kifelé tartó Gúla és Wilmos
szóval összegezve, szart se ér a topligás játékosok száma ha nincs mögötte folytonos szereplés lehetőleg focit játszó és nem lubickoló vagy menekülő csapatban, inkább legyen még 30 ligaszinten kiemelkedő játékosunk a holland-portugál-török vonalon mint még 10 bundásban alibiző időhúzó csere
centerek kérdésköre
Varga lehetetlen helyzetekből hoz ki pontosnak tekinthető megoldásokat, megfejel olyan beadásokat amiket csípőtorzulás nélkül nem lehet elérni, ezzel szemben Rőtszakáll három lépésről védő nélkül a 95%-ban üres kapus szituációt nem képes nemhogy sarokra de még irányított fejessel se lezárni
sajnos ő nem alternatíva oda, ennél még az is jobb megoldás volt amikor Torgyán Doki a Fradiban felküldette Mátyust centerbe ha égett a ház
ez egy olyan poszt, amit nagyon kevesen éreznek a világon nemhogy nálunk, ha itt cserélni kell akkor szerkezetet kell váltanunk mert ez 1/1 nem működik
ja és könyörgöm, ne égessük már tovább magunkat a Palkók hazahozatalával, ilyeneket bármelyik NB1-s csapatból tudnánk virítani és még a magasztos kamu háttérsztorit se kell lenyomni a nép torkán miszerint ez egy választásos helyzet volt nekik
- zaggar
- Kulcsjátékos
Egy percet nem néztem a tegnapi meccsből ( a 4 jégkorong x-em feletti örömömet nem akartam idegre cserélni), gondoltam majd ma elolvasom, h mit írtok arról, amit láttatok. Hát úgy tűnik, h nem maradtam le semmiről.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
- zaggar
- Kulcsjátékos
azért voltak érdekes eredmények tegnap: csúsztak az argentinok Kolumbiában, ez nem olyan nagy meglepetés talán, de a brazilok megint égtek, az uruk nem tudtak győzni Venezuelában, Bolívia idegenben győzőt (!!!!) és az ausztrálok teljesen meghülyültek.
(és Namíbia nem játszott döntetlent Kenyával)
(és Namíbia nem játszott döntetlent Kenyával)
Újpest-Munkás
Ezek a mohamedánok semmit nem akartak. Mi meg semmit nem tudtunk.Javier Arizmendi írta:Kőbaltás Fradi medálos tolódás mester nélkül semmilyen lista nem lehet teljes, végre befejezhetné, amit Nyugat Skócia ellen elkezdett.
Tényleg Vargát dicsérem én is. A manus két védővel a nyakán fejel veszélyesen és ha nincs a Dicsákcsicska mentése, lábbal rámol egyet.
Dikicsel tetszett, Nagy Zsolttal nem volt bajom. "Séfer" reménytelen, a Dárdáj gyerek bundáskettő alsóház.
Én elfogultan nem szeretem Szoboszlait, bár ő tényleg futballista. Az ő játéka jó csapatba való, ott beleférnek a fincsiskedései, a hímnős, azt a török ratyit idéző lábtartásai, mert szépen ér a labdához, érzi kicsiben a passzokat, csak hát a többi nem. S ettől tök meddő, amit csinál. Nem érdekel, hogy egy holt térben, hogy tartja meg vagy adja tovább szűken a labdát. Neki húznia kell, megiramodni, nem spanyolosan buzizni, mert ahhoz a többi is kell, de azok fogalmatlanok. S ezt pont nem tudja vagy elég rég nem tudja, esetleg nem akarja. Utazó nagykövet.
Igen, hiányzott Nagy Ádám, pedig hogy nem szeretem az egydimenziós játékát. De a mi szintünkön meg kell becsülni, aki legalább hátra és oldalra tud passzolni (lásd Séfer, aki bedobni se tud).
Ádám Martint meg hagyjuk. Majd ha változnak a szabályok és ijesztgetésre vagy élő súlyra megy a meccs. Semmi köze a labdarúgáshoz.