Az Anfield készen áll - elképesztő hangulatvideók a BL-elődöntő előtt
Re: Az Anfield készen áll - elképesztő hangulatvideók a BL-elődöntő előtt
Kurva jo a Pool. Nekem kicsit a Lovren Van Dijk paros log ki nem egy eletbiztositas. Van Dijk is annyi penzert amiert vettek nem tud mit kezdeni a labdaval konnyen zavarba hozzak. Szurkolok nagyon nekik hogy megnyerjek a BL-t.
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest
Nottingham Forest
-
BlancoAgilon38
Pauly D írta:Kurva jo a Pool. Nekem kicsit a Lovren Van Dijk paros log ki nem egy eletbiztositas. Van Dijk is annyi penzert amiert vettek nem tud mit kezdeni a labdaval konnyen zavarba hozzak. Szurkolok nagyon nekik hogy megnyerjek a BL-t.
Én is szorítok nekik. :)
-
BlancoAgilon38
Pauly D írta:Kurva jo a Pool. Nekem kicsit a Lovren Van Dijk paros log ki nem egy eletbiztositas. Van Dijk is annyi penzert amiert vettek nem tud mit kezdeni a labdaval konnyen zavarba hozzak. Szurkolok nagyon nekik hogy megnyerjek a BL-t.
Ja. Még egy dolog. Nálam ekkor lett Lovren igazi hős. Nyilván nem a kihagyott tizenegyes miatt, amivel kiestek az EL-ből. De ez az utolsó pillanatokban fejelt gól nálam mindent felülírt.
Nálam, számomra minden idők egyik legnagyobb meccse az isztambuli buli mellett.
https://www.youtube.com/watch?v=E7diI-fuRdY
HattoriHanzo írta:dingo írta:Sanyeey írta:vagy egy DVSC-Bordeaux. :)
A mai napig beleborzongok ha visszanézem, az szuper volt.
Az a kurva Pauleta...
Ha annál a szitunál, ami megelőzte Kerekes büntetőjét, kiszórja a bíró a francia kapust (talppal combon rúgta Böőr Zolit), komoly sanszot kapott volna a Loki.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.