DVTK-belháború: Nono szerint Bódog fenyegetett

BlancoAgilon38

Re: DVTK-belháború: Nono szerint Bódog fenyegetett

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.01. 11:34

adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:És akkor mi van? A mi edzőfejedelmünk 7 éve van itt és egy rövid nyilatkozatot nem bír elmondani magyarul, amit azért sem értek, mert mindig ugyanazt mondja.

Ezt most nem értem Laci. Múltkor azt írtad, hogy tud magyarul.

Azt mondtam, hogy ért magyarul, de baszik megszólalni. Ugyan ez a buzi belga is. Szerintem gesztus értékű lett volna, mondjuk, ah 2 mondatot mond magyarul újév alkalmából. Majom is tud vagy 20 nyelvet, pedig van olyan okos mint a mi Vignjevicünk is! lol

Akkor rosszul emlékeztem. Valóban megszólalhatott volna, BUÉK és társai. De az új címer miatt akkor is utálná mindenki. Főleg az átlátszó megvalósítás miatt, ami Eszter tesóját gazdagította.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.02.01. 12:05

BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta:Ezt most nem értem Laci. Múltkor azt írtad, hogy tud magyarul.

Azt mondtam, hogy ért magyarul, de baszik megszólalni. Ugyan ez a buzi belga is. Szerintem gesztus értékű lett volna, mondjuk, ah 2 mondatot mond magyarul újév alkalmából. Majom is tud vagy 20 nyelvet, pedig van olyan okos mint a mi Vignjevicünk is! lol

Akkor rosszul emlékeztem. Valóban megszólalhatott volna, BUÉK és társai. De az új címer miatt akkor is utálná mindenki. Főleg az átlátszó megvalósítás miatt, ami Eszter tesóját gazdagította.

Vignjevicre gondoltam. Szerintem apró gesztusokkal lehetne csitítani a feszültséget, de ez a buzibelga is, mint ha abban lenne érdekelt, hogy mindig legyen valami gebasz! Olyan mint a vastyúk is talál szegetben a cowboy, amelyik belelő a saját lábába, majd elkezd sírni, hogy de fáj a lábam!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.01. 12:15

adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:Azt mondtam, hogy ért magyarul, de baszik megszólalni. Ugyan ez a buzi belga is. Szerintem gesztus értékű lett volna, mondjuk, ah 2 mondatot mond magyarul újév alkalmából. Majom is tud vagy 20 nyelvet, pedig van olyan okos mint a mi Vignjevicünk is! lol

Vignjevicre gondoltam. Szerintem apró gesztusokkal lehetne csitítani a feszültséget, de ez a buzibelga is, mint ha abban lenne érdekelt, hogy mindig legyen valami gebasz! Olyan mint a vastyúk is talál szegetben a cowboy, amelyik belelő a saját lábába, majd elkezd sírni, hogy de fáj a lábam!

Félreértettem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.02.01. 12:20

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Dzsotti írta:Teljesen jogos. Az skandinávok is az anyanyelvüket használják mindenhol. Ha akarják őket, hozzanak tolmácsot minden olyan csapatba, ahol játszanak. Semmi bonyolult dolog nincs ebben.

nem ismerem a skandik idegennyelv használati statisztikáit, de elhiszem neked, hogy ők pont jók ebben, nyilván utánajártál
de a kiindulási ponthoz visszatérve, még mindig nem érzem ezt az dolgot tiszteletlenségnek
téged, titeket tisztelt már meg valaki nem magyar és nem angol anyanyelvű embertárs azzal, hogy megtanult angolul? engem ez valahogy nem tisztel meg, de lehet, hogy én nem állok elég barátilag ehhez a nyelvhez
amúgy volt ilyen pont a szerződésében, hogy azt a nyelvet meg kell tanulnia?
Kleinheisler esetében egyetértett itt szinte mindenki, hogy a német nyelvi indokok csak fogási pontok voltak, itt is hasonló lehet ez a szál szerintem

Leragadtál ennél a tiszteletlenség jelzőnél, bár az egész ügy szempontjából sztem lényegtelen. (Valszeg onnan jön ez a kifejezés, hogy ha pl Pakisztánban pakisztániul szólok valakihez, akkor ezzel megtisztelem, azonban ebből még nem következik, hogy ha nem pakisztániul szólok hozzá, akkor tiszteletlen vagyok.) És szerintem sem tiszteletlen, hanem igénytelen, elsősorban saját magával szemben, ha 2018-ben futballistaként - amikor Európa számos helyén euróezreket tehet zsebre játékkal - arra nem képes, h megtanuljon angolul, esetleg németül. Nyáron a grúzt is azért küldte el Bódog, mert dagadt volt és nem tudtak kommunikálni (azóta sincs csapata). Alapvető dolog, h az edző tudjon beszélni a játékosával.

nyilván kezelhetetlen a szitu ha semmi esély a kommunikációra és nyilván ez csak sokadik csepp lehet, ha egy velejéig sportember és csapatjátékos lenne aki ráadásul húzóbika is ez nem lenne nagy probléma
az is igaz, hogy leragadtam a szóhasztnálatnál, nem akartam én mélyebben belemászni az ügybe de ez a szó, hogy tiszteletlenség elég balfék választás volt
buta vagy igénytelen, nagyjából ezt lehet a srácra mondani esetleg képtelen idegen nyelvre átpöccenteni az agyát (mint nekem) de ha jól tudom törökül tud szóval az sem valószínű, hogy alkalmatlan rá
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.02.01. 16:16

BEARGRYLLS írta:
Dzsotti írta:
Adamek írta:az életvitel magazin megcsinálja spanyolul az interjút ha érdekli a srác mondandója, nem egy elszeparált törzsi nyelv az sem

Teljesen jogos. Az skandinávok is az anyanyelvüket használják mindenhol. Ha akarják őket, hozzanak tolmácsot minden olyan csapatba, ahol játszanak. Semmi bonyolult dolog nincs ebben.

?

https://www.youtube.com/watch?v=zra5lcS0UCA

https://www.youtube.com/watch?v=WzieoPXOmWg

"I" betűnél keresd az iróniát. :)
Érted élek én!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.02.01. 18:38

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:nem ismerem a skandik idegennyelv használati statisztikáit, de elhiszem neked, hogy ők pont jók ebben, nyilván utánajártál
de a kiindulási ponthoz visszatérve, még mindig nem érzem ezt az dolgot tiszteletlenségnek
téged, titeket tisztelt már meg valaki nem magyar és nem angol anyanyelvű embertárs azzal, hogy megtanult angolul? engem ez valahogy nem tisztel meg, de lehet, hogy én nem állok elég barátilag ehhez a nyelvhez
Kleinheisler esetében egyetértett itt szinte mindenki, hogy a német nyelvi indokok csak fogási pontok voltak, itt is hasonló lehet ez a szál szerintem

Leragadtál ennél a tiszteletlenség jelzőnél, bár az egész ügy szempontjából sztem lényegtelen. (Valszeg onnan jön ez a kifejezés, hogy ha pl Pakisztánban pakisztániul szólok valakihez, akkor ezzel megtisztelem, azonban ebből még nem következik, hogy ha nem pakisztániul szólok hozzá, akkor tiszteletlen vagyok.) És szerintem sem tiszteletlen, hanem igénytelen, elsősorban saját magával szemben, ha 2018-ben futballistaként - amikor Európa számos helyén euróezreket tehet zsebre játékkal - arra nem képes, h megtanuljon angolul, esetleg németül. Nyáron a grúzt is azért küldte el Bódog, mert dagadt volt és nem tudtak kommunikálni (azóta sincs csapata). Alapvető dolog, h az edző tudjon beszélni a játékosával.

nyilván kezelhetetlen a szitu ha semmi esély a kommunikációra és nyilván ez csak sokadik csepp lehet, ha egy velejéig sportember és csapatjátékos lenne aki ráadásul húzóbika is ez nem lenne nagy probléma
az is igaz, hogy leragadtam a szóhasztnálatnál, nem akartam én mélyebben belemászni az ügybe de ez a szó, hogy tiszteletlenség elég balfék választás volt
buta vagy igénytelen, nagyjából ezt lehet a srácra mondani esetleg képtelen idegen nyelvre átpöccenteni az agyát (mint nekem) de ha jól tudom törökül tud szóval az sem valószínű, hogy alkalmatlan rá

Akkor Vona tudna tolmácsolni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.01. 19:52

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:nem ismerem a skandik idegennyelv használati statisztikáit, de elhiszem neked, hogy ők pont jók ebben, nyilván utánajártál

Balfék vagy te! Hülye Ádámka...

Vissza: “www.nb1.hu”