Hatalmas Vidi-bravúr: egy lépés a csoportkör

raab
Sztár

Re: Hatalmas Vidi-bravúr: egy lépés a csoportkör

HozzászólásSzerző: raab » 2017.08.04. 15:36

daneee írta:
challo írta:
daneee írta:Mondjuk szerintem is kifizetődőbb lenne egy pesti stadion, ha már a Sóstói 14214 éven át készül. Hiába, ki kell legyen használva a pancho

de miben lenne kifizetődőbb?

Több szurkoló beférne. Szerintem sokat jelent 10 + ember előtt játszani esetleg egy játékosnak - ez van, ilyenkor már nem csak vidisták mennének, hanem akik az utolsó talpon lévő csapatnak szurkolnának, mint anno a Trabzon ellen.

De belőlem a frusztráció is beszél, hogy ennyi ideje oda vagyunk száműzve

Jobb lesz Felcsúton a meccs, mert ott alig lesz vendégszurkoló míg mondjuk a Groupamába kellene nekik adni 2-3 ezer jegyet amit valószínűleg ki is használnának és annyian simán "otthon lennének idegenben" is.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.08.04. 15:37

ManBat írta:
HattoriHanzo írta:
ManBat írta:a körülmények, amelyeken könnyen lehetne változtatni
ha a kvázi futtballünnepeket is így elbasszák, zártkörűvé teszik, akkor ne várják, hogy egy november végi Paks vagy Balmaz meccsre egy szemernyivel is több ember döntsön úgy, hogy kimegy, mint általában

Aki csak a Partizan (vagy a csoportmeccsek) miatt menne ki, az nem a futball miatt megy ki. Tessék kimenni sok-sok Balmaz elleni meccsre, és kivívni azt, hogy magától értetődő legyen a jegy bárki ellen.

új embereket Balmaz-meccsekre nem nagyon fogsz tudni kirángatni, a régiek meg idővel el fognak kopni

Azok az új emberek, akik egyébként valós réteg, abban a pillanatban el is fognak tűnni, ahogy véget ér az "éjjel". Nem fogják felhúzni az nb1-es átlagot, de legalább stoppolják a jegyeket azok elől, akik mennek februárban a Balmaz ellen.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.08.04. 15:38

ManBat írta:
HattoriHanzo írta:
ManBat írta:mindenkinek szíve joga, hogy mi a véleménye az alkalmi meccsrejáróktól, viszont ha őket szarba veszi az ember, akkor ne csodálkozzon az egymás utáni nézőszám-mélypontokon

Továbbra is hangsúlyozom, adottak a körülmények. Ehhez kell igazítani minden mást. Legyen tele fehérvárival a stadion, jusson nekik jegy. Minden más leszarós.

a körülmények, amelyeken könnyen lehetne változtatni
ha a kvázi futtballünnepeket is így elbasszák, zártkörűvé teszik, akkor ne várják, hogy egy november végi Paks vagy Balmaz meccsre egy szemernyivel is több ember döntsön úgy, hogy kimegy, mint általában

Főleg, hogy kétlem, hogy csak 2-3000 fehérvári drukker van. Igen, a többiek nem hardcore meccsrejárók, ezért is pl egy bérletes nálam alapból elsőbbséget élvezne jegyvásárlásnál ( plusz kedvezményt is adnék ), de nem zárnám el a lehetőségét, hogy többen szeressék meg a klubot, és ne adj isten ezután akarjanak meccsre járni.

A Partizanra mondjuk nem hiszem, hogy sok divatdrukker akarna kimenni, majd egy Milan, vagy Sevilla ha befigyel a csoportkörben, akkor lehet igazán aggódni, hogy sok lesz a divat, de akkor is, figyelembe véve a hazai nézőszámokat, még őket is meg kell becsülni, és valahogy rávenni, hogy ne csak egy meccsre nézzenek ki.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.08.04. 15:42

HattoriHanzo írta:
ManBat írta:
HattoriHanzo írta:Aki csak a Partizan (vagy a csoportmeccsek) miatt menne ki, az nem a futball miatt megy ki. Tessék kimenni sok-sok Balmaz elleni meccsre, és kivívni azt, hogy magától értetődő legyen a jegy bárki ellen.

új embereket Balmaz-meccsekre nem nagyon fogsz tudni kirángatni, a régiek meg idővel el fognak kopni

Azok az új emberek, akik egyébként valós réteg, abban a pillanatban el is fognak tűnni, ahogy véget ér az "éjjel". Nem fogják felhúzni az nb1-es átlagot, de legalább stoppolják a jegyeket azok elől, akik mennek februárban a Balmaz ellen.

valóban ez a gyakoribb, de egyáltalán nem általános igazság
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.08.04. 15:45

HattoriHanzo írta:
ManBat írta:
HattoriHanzo írta:Aki csak a Partizan (vagy a csoportmeccsek) miatt menne ki, az nem a futball miatt megy ki. Tessék kimenni sok-sok Balmaz elleni meccsre, és kivívni azt, hogy magától értetődő legyen a jegy bárki ellen.

Azt kell kiharcolni, hogy a bérletesnek ilyenkor is legyen elővásárlási joga, mert ő a hűségével megszolgálta.
De ha ezt a stoppolást nézzük, veszélyesebb, hogy a kis stadionba előbb elkapkodják a divatok és jegyüzérek a jegyeket, mert ugyanúgy lesz 12000 ember, aki ki akarna menni, de csak 2-3000 jegy lesz, vagyis a törzsszurkolókból is kevesebb jut be.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

challo
Tartalék

HozzászólásSzerző: challo » 2017.08.04. 16:01

Szarka írta:
HattoriHanzo írta:
ManBat írta:új embereket Balmaz-meccsekre nem nagyon fogsz tudni kirángatni, a régiek meg idővel el fognak kopni

Azt kell kiharcolni, hogy a bérletesnek ilyenkor is legyen elővásárlási joga, mert ő a hűségével megszolgálta.
De ha ezt a stoppolást nézzük, veszélyesebb, hogy a kis stadionba előbb elkapkodják a divatok és jegyüzérek a jegyeket, mert ugyanúgy lesz 12000 ember, aki ki akarna menni, de csak 2-3000 jegy lesz, vagyis a törzsszurkolókból is kevesebb jut be.

előnyben lesznek azok, akik voltak a korábbi selejtezőkön

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2017.08.04. 16:15

HattoriHanzo írta:
Döglégy írta:
HattoriHanzo írta:Ne vicceljünk már. Aki fehérvári és ott akar lenni a következő meccsen, az ott lesz, pont elég rá a felcsúti stadion. Aki meg nem a Vidi miatt lenne kíváncsi a meccsre, az morzsoljon el egy könnycseppet. Ha nem pályán megy az ember, akkor Budapest meg pont kétszer annyi idő, mint Felcsút.

Szerintem éppenséggel viccelhetünk, mert nekem nem jutott jegy a kb 100 fős semleges szektorba, mert nincs hazai klubkártyám, pedig megígérhetem neked, hogy nem a Bordeaux miatt mentem volna ki szurkolni, meg a következő körben sem a Marseille miatt mennék ki.

De ha engem mint divatvidistát kiveszünk a játékból, akkor a fehérváriak sem fognak tudni ott lenni mind, mert Felcsúton minden jegy elkelt, szerintem még 1-2000 simán elment volna.

Viccelhetünk, de azok, akiknek ott kell lenni, ott lesznek. Neked meg azért nem jutott jegy, mert Bordó ide vagy oda, évente kimész egy meccsre. Ne is akarjál jegyet. Adottak a körülmények. Tessék rendszeresen Vidi meccsre járni, aztán ha így sem jut jegy, akkor lehet sírni.

Nézőpont kérdése, de ha ráérek, ott vagyok minden szaron ami nemzetközi, Aktobétól Beitaron át a moldáv bivalybaszókig, meg viszek is pár embert általában. Az nb1 nem érdekel, tény. Ettől még mind a fehérvári, mind én jobban járnánk a Groupamával, kb +20 perc utazás és mindenki bent lehet.
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.08.05. 00:50

Szarka írta:
challo írta:
ManBat írta:nem
én azt mondom, hogy ha már úgyis otthon is idegenben van a Vidi, akkor már igazán meglehetne az esély arra, hogy ne 3000 ember kiváltsága legyen a meccs, amire valószínűleg jóval többen kíváncsiak

a játékosok nagy része nem is játszott Sóstón, felesleges felvinni azért Pestre, ahol valóban idegebnben lennénk, hogy legyen 8 ezer néző. Igaza van HH-nak.

? Ezt nem értem, valóban idegenben? Mert Felcsút csak félidegen? A nézők adják a hazai pályát , nem a stadion formája, vagy a várostól való távolság kmben. Emellett 3000 vagy 8000 néző, azért nem mindegy, szvsz.
Persze, azt értem, hogy féltek, túl sok divatdrukker lesz, és nem lesz hangulat.

Én meg pont úgy gondolnám, hogy a csapatnak a legfontosabb a hazai pálya, amit nem az nyújt, hogy most 3500 néző van kint vagy 8000, hanem hogy ismeri az öltözőt, ahová belép, tudja hol van a helye, ismeri a pályát (szélességét, hosszát), a tizenhatosnak ennek a csücskétől vakon kb hova kell beadni stb. Játékos fejjel én ezt gondolnám a hazai pályának, amihez kétségkívül sokat hozzátesz a szurkolók biztatása.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.08.05. 07:09

Döglégy írta:
HattoriHanzo írta:
Döglégy írta:Szerintem éppenséggel viccelhetünk, mert nekem nem jutott jegy a kb 100 fős semleges szektorba, mert nincs hazai klubkártyám, pedig megígérhetem neked, hogy nem a Bordeaux miatt mentem volna ki szurkolni, meg a következő körben sem a Marseille miatt mennék ki.

De ha engem mint divatvidistát kiveszünk a játékból, akkor a fehérváriak sem fognak tudni ott lenni mind, mert Felcsúton minden jegy elkelt, szerintem még 1-2000 simán elment volna.

Viccelhetünk, de azok, akiknek ott kell lenni, ott lesznek. Neked meg azért nem jutott jegy, mert Bordó ide vagy oda, évente kimész egy meccsre. Ne is akarjál jegyet. Adottak a körülmények. Tessék rendszeresen Vidi meccsre járni, aztán ha így sem jut jegy, akkor lehet sírni.

Nézőpont kérdése, de ha ráérek, ott vagyok minden szaron, ami nemzetközi. Aktobétól Beitaron át a moldáv bivalybaszókig, meg viszek is pár embert általában. Az nb1 nem érdekel, tény. Ettől még mind a fehérvári, mind én jobban járnánk a Groupamával, kb +20 perc utazás és mindenki bent lehet.
Egy Döglégytől így természetes.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.08.05. 08:09

nyúl írta:
Döglégy írta:
HattoriHanzo írta:Viccelhetünk, de azok, akiknek ott kell lenni, ott lesznek. Neked meg azért nem jutott jegy, mert Bordó ide vagy oda, évente kimész egy meccsre. Ne is akarjál jegyet. Adottak a körülmények. Tessék rendszeresen Vidi meccsre járni, aztán ha így sem jut jegy, akkor lehet sírni.

Nézőpont kérdése, de ha ráérek, ott vagyok minden szaron, ami nemzetközi. Aktobétól Beitaron át a moldáv bivalybaszókig, meg viszek is pár embert általában. Az nb1 nem érdekel, tény. Ettől még mind a fehérvári, mind én jobban járnánk a Groupamával, kb +20 perc utazás és mindenki bent lehet.
Egy Döglégytől így természetes.

Személyesen a tábornok?
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.08.05. 10:44

Mantequilla írta:
Szarka írta:
challo írta:a játékosok nagy része nem is játszott Sóstón, felesleges felvinni azért Pestre, ahol valóban idegebnben lennénk, hogy legyen 8 ezer néző. Igaza van HH-nak.

? Ezt nem értem, valóban idegenben? Mert Felcsút csak félidegen? A nézők adják a hazai pályát , nem a stadion formája, vagy a várostól való távolság kmben. Emellett 3000 vagy 8000 néző, azért nem mindegy, szvsz.
Persze, azt értem, hogy féltek, túl sok divatdrukker lesz, és nem lesz hangulat.

Én meg pont úgy gondolnám, hogy a csapatnak a legfontosabb a hazai pálya, amit nem az nyújt, hogy most 3500 néző van kint vagy 8000, hanem hogy ismeri az öltözőt, ahová belép, tudja hol van a helye, ismeri a pályát (szélességét, hosszát), a tizenhatosnak ennek a csücskétől vakon kb hova kell beadni stb. Játékos fejjel én ezt gondolnám a hazai pályának, amihez kétségkívül sokat hozzátesz a szurkolók biztatása.

Én is így gondolom.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Vissza: “www.nb1.hu”