adrenalin69 írta:Szarka írta:adrenalin69 írta:Akkor ennek mi értelme?
Semmi, tőlem beszánthatják az összes NB1-es pályát, és amatőr-szinten tolhatják a klubok, leszarom, engem csak a válogatott érdekel :)
De kár akkor fikázni a Fradit, amikor a tőle elvártat hozza, sőt, az első félidő talán az elmúlt 4-5 év legjobb teljesítménye volt a Fraditól nemzetközi porondon. Az eddigi teljesítmény volt gáz, a mostani csak ami ettől a kerettől várható.
Ennyi lenne az elvárt? A milliárdok dacára évente 40 perc és utána összeomlás? Akkor már értem, hogy a válogatott miért hoz lázba! Ök is tisztesen helytálltak a pékek ellen! ;)
Mivel a nemzetközi fociban több forog, mint 4 milliárd, ami a Fradi költségvetése, igen, sokkal többet nem lehet várni. Ez a pénz, mint írtam, arra elég, hogy itthon kiskirály legyen, nemzetköziben pedig amit kb ebben az évben elért. A Jeglavánál gazdagabb, a Midtylandnál szegényebb a költségvetése. Szóval a múltbeli teljesítményért, vagy a bajnoki helyezésért cikizhető, de a mostani nemzetközi szereplés pont nem égés, hanem a papírforma, illetve 40 percben többet is hoztak, mint várható volt.
Az utolsó mondatod csak szokásos felesleges szúrkálódás, főleg, mert nem azt mondtam, hogy a válogatott túlteljesítene, vagy egyáltalán elégedett lennék velük. Csak a válogatott érzelmi okokból érdekel, az NB1 egyik klubjával szemben sincs semmi érzelmi kötődésem, így felőlem meg is szűnhetnek, az se érdekel, ha amatőr foci lenne itthon, és az igazi tehetségeinket külföldön nevelnék.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében