Televíziós futballprogram: Két szuperrangadó a BL-ben

Libritor
Aranylabdás

Re: Televíziós futballprogram: Két szuperrangadó a BL-ben

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.02.15. 23:08

cain írta:
Libritor írta:
Pető írta:
Adnám ha Münchenbe jönne. Abszolút kellene egy jó szélső és Thiago meg Vidal is elég jó spanja. :)

Amúgy a meccsen ha Xaka 1-1-nél berúgja az ajtó ablak ziccert....

Az Özil volt, nem? Mondjuk mindegy.

Azt nem értettem, hogy az első félidő végére elkezdett valamit játszani az Arsenal, erre a másodikra megint az elején látott fosos játék jön... Vicc, komolyan. Igazi ellenállást sem sikerült tanúsítani, egyedül csak Ospinának... :/

Azt se láttam, hogy Wenger mi a tökömet tervezett...

mindkettőnek volt helyzete 1-1nél.

Ja, a kapás lövés, megvan.

Ahogy kinézett a második félidő, akkor se nagyon lett volna esély, ha bemegy valamelyik...

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2017.02.15. 23:23

Libritor írta:
Pető írta:
Libritor írta:Ezután kérje Özil a nagy fizetést...

Sanchez meg nem csodálom ha lelép a faszba...

Adnám ha Münchenbe jönne. Abszolút kellene egy jó szélső és Thiago meg Vidal is elég jó spanja. :)

Azt nem értettem, hogy az első félidő végére elkezdett valamit játszani az Arsenal, erre a másodikra megint az elején látott fosos játék jön... Vicc, komolyan. Igazi ellenállást sem sikerült tanúsítani, egyedül csak Ospinának... :/

Svájcié volt a nagyobb, mert az szembe volt a kapuval. Özil azért kicsit ki volt szorítva, onnan egy Neuernek nem illik gólt kapnia.

Nekem kicsit olyan érzésem van az Arsenallal mint a 2001 utáni Bayernnel. Jók jók, de semmi extra. BL-ben a csoportkör megvan, de utána már a legjobb 8 közé kerülés is bravúrnak számít. Lelkes csapat, mennek előre de egyszerűen a nagyok ellen rendszeresen elbuknak, mert nincs meg a minőségi kezdő 11-se nem hogy egy minőségi keret. Ebben az Arsenalban sem sok értelmes játékos van szerintem. A kezdőt elnézve Bellerint jó, a két középvédő is elfogadható, de hát azért a 2000-es évek elején Keogwn meg Campebb futskosott ott hátul középen....A középpálya védekező része megint csak 0, A támadó szekcióban Alexis klasszis, Özil egy zseni, aki túlságosan ingadozik, nem tud jól játszani hosszútávon. A két gyors szélső meg csak futni tud kb. Ibowi fogalmam sincs mit keres az Arsenalban. + ami a nagyobb baj az Wenger. Nagyszerű edzőnek tartottam régen, de azt be kell látni, hogy elfáradt ez a Wenger-Arsenal kapcsolat. Egyszerűen nem tud már megújulni.
Bayern München
DVTK
Depower

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.02.16. 00:33

Pető írta:
Libritor írta:
Pető írta:

Svájcié volt a nagyobb, mert az szembe volt a kapuval. Özil azért kicsit ki volt szorítva, onnan egy Neuernek nem illik gólt kapnia.

Nekem kicsit olyan érzésem van az Arsenallal mint a 2001 utáni Bayernnel. Jók jók, de semmi extra. BL-ben a csoportkör megvan, de utána már a legjobb 8 közé kerülés is bravúrnak számít. Lelkes csapat, mennek előre de egyszerűen a nagyok ellen rendszeresen elbuknak, mert nincs meg a minőségi kezdő 11-se nem hogy egy minőségi keret. Ebben az Arsenalban sem sok értelmes játékos van szerintem. A kezdőt elnézve Bellerint jó, a két középvédő is elfogadható, de hát azért a 2000-es évek elején Keogwn meg Campebb futskosott ott hátul középen....A középpálya védekező része megint csak 0, A támadó szekcióban Alexis klasszis, Özil egy zseni, aki túlságosan ingadozik, nem tud jól játszani hosszútávon. A két gyors szélső meg csak futni tud kb. Ibowi fogalmam sincs mit keres az Arsenalban. + ami a nagyobb baj az Wenger. Nagyszerű edzőnek tartottam régen, de azt be kell látni, hogy elfáradt ez a Wenger-Arsenal kapcsolat. Egyszerűen nem tud már megújulni.

Ha posztokon megyünk végig:

Kapus: Cech szvsz már egyre rosszabb, de még elmegy. Ospina sem rossz. Itt nagy baj nincs.
Jobb védő: Bellerin támadásban remek, emiatt védekezésben bele-belehibázik, ráadásul nincs helyette senki.
Védelem közepe: Koscielny klasszis, de már öregszik, Mustafi nem rossz, de benne van a hiba, Gabriel egyszerűen buta, Mertesacker negatív sebességgel fut, Holding fiatal.
Bal védő: Monreal jó, csak már lassú, Gibbs ellenben gyors csak rossz. :D
Középpálya közepe: Cazorla rohadt mód hiányzik, ő képes letámadással szemben is megtartani a labdát, talán Wilshere képes hasonló játékra, ha végre egészséges marad. Xhaka nem rossz, csak még beilleszkedik, illetve a buta szabálytalanságai. Ramsey a lábtörés utáni énjét hozza, nagyon formán kívül jó ideje, és állandóan megsérül. Coquelin nagyon egydimenziós. Elneny jó, én Coquelin helyett pl őt favorizálnám.
Tkp: Walcott, Welbeck, Ox kb ugyanazt hozza a szélen, amit mondtál, gyorsak és... ennyi kb. Ox középen nem rossz. Iwobi tehetséges, de talán túlságosan is kedveli Wenger, illetve ő inkább 10-es lenne, mint szélső szerintem. Özillel egyetértek, egy zseni, csak ritkán hozza ezt az énjét. Nem képes magával ragadni a csapatot ha baj van. Márpedig azért a fizetésért, amit akar, ez lenne a minimum.
Támadók: Sanchez remek, klasszis, Giroud teljesen jó másik opciónak, teljesen más stílus, remek fejjáték. Lucas ígéretes, keretbe jó.

Igazából ahogy írod is, jó ez, de mégsem. Sehol sem lyukas igazán a keret, de mégsem az igazi. Illetve hiánycikk az igazi harcos mentalitás, vagy egy igazi vezér, vagy a fasz tudja mi.

Sanszosan ki kéne próbálni, hogy egy új edző mit hoz össze, Wenger papa meg kapjon valami főnöki pozíciót meg egy szobrot.

Depista
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Depista » 2017.02.16. 10:26

Pető írta:

középre rúgni 15 méterről,luxus volt,meg butaság is.

Depista
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Depista » 2017.02.16. 10:37

Hajdú Pista szépen ekézte végig az Arsenalt.mondjuk összeségében teljesen igaza volt.én is jobb meccsre számítottam...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.02.16. 10:45

Depista írta:Hajdú Pista szépen ekézte végig az Arsenalt.mondjuk összeségében teljesen igaza volt.én is jobb meccsre számítottam...

kritikán aluli volt a Arsenal is és Hajdú B is abban a 25-30 percben amit láttam
az durva, hogy 20 éve még mi kaptunk a legerősebbektől 4-5-6 gólokat, most lehet, hogy összejönne a kétszámjegyű vereség
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.02.16. 11:57

Depista írta:
Pető írta:

középre rúgni 15 méterről,luxus volt,meg butaság is.

Azért úgy kapásból nem olyan egyszerű (legalábbis nekem tuti nem lenne az :) ) de ja, ha bármelyik szélre rúgja, akkor gól.

De ez van, a Bayern sanszosan akkor is fordít, hacsak a második gól nem ad egy akkora önbizalom doppingot, hogy kitisztulnak a gatyák... Bár az első gólról is ezt hittem, de az csak az első félidőre tartott ki. :/

Vissza: “www.nb1.hu”