Marco Rossi nem küld meghívót Dzsudzsáknak?

velasco
Tartalék

Re: Marco Rossi nem küld meghívót Dzsudzsáknak?

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.24. 00:57

Norby írta:
velasco írta:
Norby írta:
Ha annyira jó, akkor nem egy török középcsapatban játszik. Nem csillagászati összeg, de meg kell gondolni nekik az ilyen igazolásokat. "Helyette" egy 26 éves játékost igazoltak 2,5 millióért 100+ Bundesliga meccses múlttal.

tehát akkor kinek van igaza? :D

Miben?

csak viccelek. szétszedtek itt, hogy meg mertem kérdőjelezni beválogatásának jogosságát. Valaki már elmaradt Juventus-karriert és világklasszis szintet vizionált.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.24. 01:00

velasco írta:
nyúl írta:
velasco írta:nekem is az volt a lélektani pillanat, vmint az állítólagos Herth-átigazolás elmaradása.
Ha akkor odamegy 30 évesen, lett volna esélye hozni a Huszti-szintet, ami azért nem rossz.
Huszti klubkarrierje jelentősebb, de a válogatottban Dzsudzsák volt jobb. 21 gólt nem a szél fúj össze és számos gólpassza is volt. Az elmúlt 30 évben csak Kiprich és Gera szerzett több gólt a nemzeti csapatban.

Mielőtt megkapom, hogy debreceni vagyok ( bár 21 éve elköltöztem), sose volt a szívem csücske. Ugyanakkor kifejezetten divat lett belerúgni. Nélküle nem jutottunk volna ki az Eb-re.

Annyira gyönge a keret, hogy a kihagyása nem indokolt. De a digó Popeye-re bízom. Nem oszt, nem szoroz.

A német klubkarrier szempontjából írtam Husztit, hogyha összekapta volna magát, annyit ő is tudott volna talán hozni. Nem is emlékszem játszott e valamikor is kiemelkedően Huszti a válogatottban. Talán az első meccsein, skótoknak lőtt asszem egy nagy gólt. Egyik nap eszembe jutott, mi van, ha pl. románoknak nem rúgja be Dzsudzsák azt a szabit? Dárdai megítélése szempontjából is érdekes lett volna. Ahogy fentebb írtam, a szememben nagyon elvágta magát, hogy az EB után nem a Herthát választotta. Dinamo után még a Bursaspor-t is egy teljesen jó lépésnek gondoltam. Persze, ha semmi nem igaz az egészből, akkor vakvágányon vagyok.

Két gólt szerzett Skóciában, ha jól emlékszem.

Norby
Világsztár

HozzászólásSzerző: Norby » 2018.07.24. 01:02

velasco írta:
Norby írta:
velasco írta:
tehát akkor kinek van igaza? :D

Miben?

csak viccelek. szétszedtek itt, hogy meg mertem kérdőjelezni beválogatásának jogosságát. Valaki már elmaradt Juventus-karriert és világklasszis szintet vizionált.

Hát ebbe a válogatottba gond nélkül befér. Ami inkább a fiatal konkurencia kritikája, mint az ő dicsérete.

Meg nyugi. Te is szépen vizionálsz jövőt jó néhány játékosunknak.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.24. 01:08

BSTH írta:
velasco írta:
nyúl írta:Huszti klubkarrierje jelentősebb, de a válogatottban Dzsudzsák volt jobb. 21 gólt nem a szél fúj össze és számos gólpassza is volt. Az elmúlt 30 évben csak Kiprich és Gera szerzett több gólt a nemzeti csapatban.

Mielőtt megkapom, hogy debreceni vagyok ( bár 21 éve elköltöztem), sose volt a szívem csücske. Ugyanakkor kifejezetten divat lett belerúgni. Nélküle nem jutottunk volna ki az Eb-re.

Annyira gyönge a keret, hogy a kihagyása nem indokolt. De a digó Popeye-re bízom. Nem oszt, nem szoroz.

A német klubkarrier szempontjából írtam Husztit, hogyha összekapta volna magát, annyit ő is tudott volna talán hozni. Nem is emlékszem játszott e valamikor is kiemelkedően Huszti a válogatottban. Talán az első meccsein, skótoknak lőtt asszem egy nagy gólt. Egyik nap eszembe jutott, mi van, ha pl. románoknak nem rúgja be Dzsudzsák azt a szabit? Dárdai megítélése szempontjából is érdekes lett volna. Ahogy fentebb írtam, a szememben nagyon elvágta magát, hogy az EB után nem a Herthát választotta. Dinamo után még a Bursaspor-t is egy teljesen jó lépésnek gondoltam. Persze, ha semmi nem igaz az egészből, akkor vakvágányon vagyok.

Két gólt szerzett Skóciában, ha jól emlékszem.

és tényleg. ez volt a kezdőnk: Roland Juhász Csaba Fehér Zoltán Gera Gábor Király Sandor Torghelle Laszlo Bodnar Balazs Molnar Andras Toth Szabolcs Huszti Peter Stark Peter Simek

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.24. 01:10

Norby írta:
velasco írta:
Norby írta:
Miben?

Hát ebbe a válogatottba gond nélkül befér. Ami inkább a fiatal konkurencia kritikája, mint az ő dicsérete.

Meg nyugi. Te is szépen vizionálsz jövőt jó néhány játékosunknak.

na ja :D az örökös reménykedő szerepében

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2018.07.24. 06:25

Reginald McFreez írta:
velasco írta:
Reginald McFreez írta:Na jó, ez már azért megmosolyogtató. Na mesélj, a PSV-ből miért nem kellett? De oszt részletesen mesélj ám, ki ne hagyj egy részletet sem! Minden kulisszatitokra kíváncsiak vagyunk.

Felsoroltál az utóbbi napokban vagy húsz olyan játékost, amelyik várhatóan a tizedét nem fogja elérni annak, amit elért az az "egydimenziós balszélső csákó". Azoknak adnál esélyt a válogatottban, a nagy kibaszott semmire. Csak hogy a teljese képet lássuk a véleményeddel kapcsolatban. Értem én, hogy lelkes vagy, lihegsz a megújulásért, sokan vannak így, de azért amikor az elképzelt szakmaiságodból kikandikál a zsigeri gyűlölet, az már gáz.

hát azért nem kellett, mert teljesen egysíkú a játéka és szerény az eszköztára. mondjuk spanyolországban az nem elég, hogy néha megtolod a szélen és beadod, vagy olykor elsül a lábad. ha jól emlékszem a Lille-n kívűl nem nagyon hívta senki. 25 éves korától levezet az ember, azóta egy jó szezonja volt. válogatott csk lett, ennyi ésszel, és évek óta alig nyújt valamit. majd csak figyelj idén nyáron hova fog igazolni. basszus, katarban nem tartottak rá igényt, érzed?

azokat az embereket nem azért soroltam fel mert hiszek bennük vagy ilyesmi, hanem pont azért hogy itt kérjek véleményt mert nem ismerem behatóbban az aktuális mezőnyt, csak próbáltam keresgélni. ez nem lihegés, hanem az ember foglalkozik vmivel akkor próbál reálisan a jövőbe tekinteni, amikor azt látja, hogy varga r- szalai- dzsudzsák trióval állunk fel meccsek óta. amit gyűlöletnek nevezel, meg max. annyi, hogy sztem sokakat zavar az, hogy valamikor volt vkinek teljesítménye, azóta pedig körbe van nyalva.

Csak racionalizálod a zsigeri gyűlöletedet. Miközben tudjuk, mi az igazság. Az igazság pedig az, hogy alig huszonévesen magyar szinten durva rekordösszegért elvitte egy holland élcsapat, legtöbben azt jósolták, hogy bukni fog, mint a szar, de nem bukott, hanem a holland első osztály egyik sztárja lett. Majd a klub úgy döntött, hogy értékesíti, tudunk a Lille megkereséséről, akik kifizettek volna érte cirka 12 millát, de komolyan érdeklődött iránta a Pool, a Juve és német csapatok is, végül a mindenki jól jár alapon a Vörösbaranyi-PSV-Dzsudzsák trió meghozta azt a döntést, hogy menjen Mahacskalába, hatalmasat kaszált mindenki - csak épp Dzsudzsák karrierjét nem vette egyik sem figyelembe. Nagyjából ekkor volt ugye 25 éves. Ha ekkor elmegy egy másik bajnokságba, pl. Németországba, akkor lehet másképp alakulnak a dolgok. Lehet kiderült volna, amit ecsetelsz, hogy ő tulajdonképpen egy nüansznyival jobban sikerült Dombitibi, de ha az addigi fejlődését vesszük alapul, akkor inkább valószínű, hogy egy klasszis szélső támadó válik belőle. Sajnos nem így alakult.

Szóval lehet róla sok mindent mondani, de amikor valaki a képességeit fikázza, az gáz.

az a pool meg juve érdeklödés egy nagybetüs Lol.. max csere lett volna 20 percekre de még annyi sem. a képességeivel nem volt gond az tény de a válogatottba már régen nem meghatározó kéne oda egy olyan valaki mint ö volt amikor ment neki pl
"javulnék én édesanyám,de nem olyan könnyû az faluhelyen"

kubatov takarodj !!!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.07.24. 06:39

Ugyan ! :) Valami csapata biztos lesz addigra, mondjuk a vietnami 1. osztályú Ho Chi Minh City FC. Akkor meg már ismét ott lehet a csapatban.
Go Gunners Hajrá Videoton

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.24. 06:49

velasco írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Rendben, de ha a milliárdos fociribanc ismét jól teljesítene egy, az arabnál komolyabban vehető bajnokságban - amitől még ugyanúgy milliárdos fociribanc maradna, ha most annak titulálod -, akkor sem?

az esélyt természetesen meg kell adni neki, hogy ez összejön, csakúgy mint Hajszánnak, Kiprichnek vagy Lehotának, mert nagyjából egyforma esélyekkel indulnak

ő debreceniként rózsaszín szemüvegen keresztül közelíti meg a kérdést

Ha az ő szemüvege rózsaszín, akkor a tied kábé fossal van bekenve.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.24. 07:21

moszkvicsslusszkulcs írta:
Reginald McFreez írta:
velasco írta:
hát azért nem kellett, mert teljesen egysíkú a játéka és szerény az eszköztára. mondjuk spanyolországban az nem elég, hogy néha megtolod a szélen és beadod, vagy olykor elsül a lábad. ha jól emlékszem a Lille-n kívűl nem nagyon hívta senki. 25 éves korától levezet az ember, azóta egy jó szezonja volt. válogatott csk lett, ennyi ésszel, és évek óta alig nyújt valamit. majd csak figyelj idén nyáron hova fog igazolni. basszus, katarban nem tartottak rá igényt, érzed?

azokat az embereket nem azért soroltam fel mert hiszek bennük vagy ilyesmi, hanem pont azért hogy itt kérjek véleményt mert nem ismerem behatóbban az aktuális mezőnyt, csak próbáltam keresgélni. ez nem lihegés, hanem az ember foglalkozik vmivel akkor próbál reálisan a jövőbe tekinteni, amikor azt látja, hogy varga r- szalai- dzsudzsák trióval állunk fel meccsek óta. amit gyűlöletnek nevezel, meg max. annyi, hogy sztem sokakat zavar az, hogy valamikor volt vkinek teljesítménye, azóta pedig körbe van nyalva.

Csak racionalizálod a zsigeri gyűlöletedet. Miközben tudjuk, mi az igazság. Az igazság pedig az, hogy alig huszonévesen magyar szinten durva rekordösszegért elvitte egy holland élcsapat, legtöbben azt jósolták, hogy bukni fog, mint a szar, de nem bukott, hanem a holland első osztály egyik sztárja lett. Majd a klub úgy döntött, hogy értékesíti, tudunk a Lille megkereséséről, akik kifizettek volna érte cirka 12 millát, de komolyan érdeklődött iránta a Pool, a Juve és német csapatok is, végül a mindenki jól jár alapon a Vörösbaranyi-PSV-Dzsudzsák trió meghozta azt a döntést, hogy menjen Mahacskalába, hatalmasat kaszált mindenki - csak épp Dzsudzsák karrierjét nem vette egyik sem figyelembe. Nagyjából ekkor volt ugye 25 éves. Ha ekkor elmegy egy másik bajnokságba, pl. Németországba, akkor lehet másképp alakulnak a dolgok. Lehet kiderült volna, amit ecsetelsz, hogy ő tulajdonképpen egy nüansznyival jobban sikerült Dombitibi, de ha az addigi fejlődését vesszük alapul, akkor inkább valószínű, hogy egy klasszis szélső támadó válik belőle. Sajnos nem így alakult.

Szóval lehet róla sok mindent mondani, de amikor valaki a képességeit fikázza, az gáz.

az a pool meg juve érdeklödés egy nagybetüs Lol.. max csere lett volna 20 percekre de még annyi sem. a képességeivel nem volt gond az tény de a válogatottba már régen nem meghatározó kéne oda egy olyan valaki mint ö volt amikor ment neki pl

mindkét oldal túloz nyilván, Regi is és az Igi-klón is
a Juve és a Pool nagyjából annyira lehetett komoly vagy valós lehetőség mint amennyire túlzás, hogy az NB1-be se férne most be, elég megnézni milyen szélsők rohangálnak vagy rohangáltak az elmúlt 10 évben az ilyen gigacsapatokban, a másik meg az, hogy a holland élvonal akkor nagyjából ontotta a maszlagokat, sok többszörösen túlárazott besült bomba egymás hegyén-hátán, most már érthető miért volt ott és akkor akkora ász
én továbbra is azt mondom, egyetlen klasszis jegye a mára már pontatlanabb rugótechnikája volt, a foci egyetlen más elemében nem volt kiemelkedő még hazai szinten se nagyon, nem érzek elmaradt sztárcsapatot vele kapcsolatban reálisnak de egy egyenletes, iparos német karrier belefért volna valahol az él (Bayern nélkül értve) és középcsapatok közötti térben ingázva a keleti hódítások helyett
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2018.07.24. 07:36

Norby írta:
cain írta:
Szarka írta:Dzsudzsáknak már csak levezetés jutott, épp csak hogy nem jön haza, szóval ilyen tekintetben Rossi nem hibázna ha kihagyná. Azt viszont jogtalannak tartom, hogy mivel 25 évesen félrement a karrierje ( most mindegy is, hogy önmaga vagy klub-menedszer miatt ), nem lett volna helye a válogatottban. 2 éve se volt még senki, aki "letépje róla a magyar mezt". Most is olyanokat tennénk be helyette, akikbe csak belelátjuk a jövőt, és az elmúlt években ezekben is csak csalódtunk ( Koman, valahol Némethben is, Filkor, Simon András, már ide veszem Tajtit is ). Szóval max az EB óta mondanám, hogy kihagyható Balázs.

tajtit is ide veszed? még 20 sincs a srác, épphogy behívták az u21be.

19 évesen spanyol 4.-ed osztály. Annyira nem tartották a Malagánál, hogy 20 évesen kipróbálják a másodosztályban, vagy legalább a keretbe tartsák. Persze NB1-ben vagy valami környékbeli bajnokságban jó lehet. De hogy nem lesz egy Dzsudzsák-szint (holland-orosz időszakában) az biztos.

harmad. mert a fakó meg feljutott. remélem kádihoz hasonlóan a visszalépés csak ahhoz kellett, hogy lendületet kapjon. csak a keretben lenni sincs sok értelme fiatal játékosként, ha közben meg nem játszatják. a malaga gondolom most vissza akar jutni, szóval nem hiszem, hogy sokat fogják pesztrálgatni a fiatalokat.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2018.07.24. 07:57

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:Csak racionalizálod a zsigeri gyűlöletedet. Miközben tudjuk, mi az igazság. Az igazság pedig az, hogy alig huszonévesen magyar szinten durva rekordösszegért elvitte egy holland élcsapat, legtöbben azt jósolták, hogy bukni fog, mint a szar, de nem bukott, hanem a holland első osztály egyik sztárja lett. Majd a klub úgy döntött, hogy értékesíti, tudunk a Lille megkereséséről, akik kifizettek volna érte cirka 12 millát, de komolyan érdeklődött iránta a Pool, a Juve és német csapatok is, végül a mindenki jól jár alapon a Vörösbaranyi-PSV-Dzsudzsák trió meghozta azt a döntést, hogy menjen Mahacskalába, hatalmasat kaszált mindenki - csak épp Dzsudzsák karrierjét nem vette egyik sem figyelembe. Nagyjából ekkor volt ugye 25 éves. Ha ekkor elmegy egy másik bajnokságba, pl. Németországba, akkor lehet másképp alakulnak a dolgok. Lehet kiderült volna, amit ecsetelsz, hogy ő tulajdonképpen egy nüansznyival jobban sikerült Dombitibi, de ha az addigi fejlődését vesszük alapul, akkor inkább valószínű, hogy egy klasszis szélső támadó válik belőle. Sajnos nem így alakult.

a Juve és a Pool nagyjából annyira lehetett komoly vagy valós lehetőség mint amennyire túlzás, hogy az NB1-be se férne most be, elég megnézni milyen szélsők rohangálnak vagy rohangáltak az elmúlt 10 évben az ilyen gigacsapatokban, a másik meg az, hogy a holland élvonal akkor nagyjából ontotta a maszlagokat, sok többszörösen túlárazott besült bomba egymás hegyén-hátán, most már érthető miért volt ott és akkor akkora ász
én továbbra is azt mondom, egyetlen klasszis jegye a mára már pontatlanabb rugótechnikája volt, a foci egyetlen más elemében nem volt kiemelkedő még hazai szinten se nagyon, nem érzek elmaradt sztárcsapatot vele kapcsolatban reálisnak de egy egyenletes, iparos német karrier belefért volna valahol az él (Bayern nélkül értve) és középcsapatok közötti térben ingázva a keleti hódítások helyett

igen igy van. annyi a diffi hogy szerintem egy spanyol bajnokság jobban fekudt volna neki. de ez már nem derül ki

kubatov takarodj !!!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.24. 08:21

Adamek írta:
moszkvicsslusszkulcs írta:az a pool meg juve érdeklödés egy nagybetüs Lol.. max csere lett volna 20 percekre de még annyi sem. a képességeivel nem volt gond az tény de a válogatottba már régen nem meghatározó kéne oda egy olyan valaki mint ö volt amikor ment neki pl

igen igy van. annyi a diffi hogy szerintem egy spanyol bajnokság jobban fekudt volna neki. de ez már nem derül ki

Tény, hogy a dagesztáni szerződéssel félrecsúszott a karrierje.
A Liverpool FC érdeklődése nem volt komoly. Maximum fél év kölcsönbe, kivásárlási opcióval.
"Persze voltak, akik figyeltek, mert a világ egyik legnagyobb piacán játszottam a PSV-ben. Természetesen előtérbe kerültem, és minden nap benne voltam a hírekben. De amikor először eligazoltam, konkrét ajánlatot másik csapattól nem kaptam."

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2018.07.24. 08:42

BSTH írta:
Adamek írta:

A Liverpool FC érdeklődése nem volt komoly. Maximum fél év kölcsönbe, kivásárlási opcióval.
"Persze voltak, akik figyeltek, mert a világ egyik legnagyobb piacán játszottam a PSV-ben. Természetesen előtérbe kerültem, és minden nap benne voltam a hírekben. De amikor először eligazoltam, konkrét ajánlatot másik csapattól nem kaptam."

én is ezért irtam amit.. mert egyesek ezt máig készpénznek veszik hogy a juve meg a pool..

kubatov takarodj !!!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.24. 08:45

BSTH írta:
moszkvicsslusszkulcs írta:igen igy van. annyi a diffi hogy szerintem egy spanyol bajnokság jobban fekudt volna neki. de ez már nem derül ki

én is ezért irtam amit.. mert egyesek ezt máig készpénznek veszik hogy a juve meg a pool..

Most néztem az nso-t, még a Real Madrid is a megfigyelők között szerepelt.

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.07.24. 08:47

Lesz csapata és kap is majd meghívót, nem kérdés.Nem tudom Rossinál mennyire számít, hogy egy szélső középpályás tudjon védekezni de ha nagyon fontos szempont nála akkor majd szépen beviszi középre.Azt sokkal inkább el tudom képzelni, hogy három-négy rossz meccs után kirakja.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.24. 08:48

BSTH írta:
BSTH írta:Tény, hogy a dagesztáni szerződéssel félrecsúszott a karrierje.

Most néztem az nso-t, még a Real Madrid is a megfigyelők között szerepelt.

sőt, Vikidál Gyula és Som Lajos is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.07.24. 09:55

velasco írta:igen nagy kedvenced lehet neked ez az egydimenziós balszélső csákó. PSV-ből vajon mért nem kellett komolyabb helyre?

mint Toivonen a Toulouse-ba?
ETO

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.24. 09:56

Javier Arizmendi írta:
velasco írta:igen nagy kedvenced lehet neked ez az egydimenziós balszélső csákó. PSV-ből vajon mért nem kellett komolyabb helyre?

azaz?

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.07.24. 10:09

sznot írta:
Cselszky írta:
velasco írta:nagyobb összegben mernék fogadni rá, hogy ez nem fog megtörténni. már a bursasporban is egy fos volt.

Az egész klub a vezetőkkel együtt nevetséges volt, aranyról, de legalábbis dobogóról álmodoztak egy röhejes kerettel, közben nem fizették ki a játékosokat, stb. Dzsudzsák mélyrepülését is az oda történő igazolásától datálom.

Dzsudzsák a Mahacskalánál kezdte meg mélyrepülését. Vagyis választotta a pénzt a karrier helyett. Pedig mekkora ász volt a PSV-nél..
Kíváncsi leszek Rossi válogatottjára. Ha Lang nem lesz válogatott akkor talán visszaszokok a meccsnézésre.

ha végre elfogadná a magyar futballtársadalom, hogy az a PSV volt az igazi lejtmenet, akkor reálisabb értékelést kaphatna Zsuzsi. akikkel és akik ellen játszott, azokból sem lett semmi. épp jókor volt jó helyen, a holland futball megroppanásakor, és távolról úgy tűnt, mintha valami csodálatos játékos lenne. kb. Talmácsi világbajnoki címéhez hasonlítanám, amikor 125 kcm-ben 28 évesen verte a 16 éves csikókat.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.07.24. 10:12

velasco írta:
Javier Arizmendi írta:

azaz?

lásd lentebb. abból a PSV-ből még te is kitűntél volna :) a holland futball elmúlt 50 évének legrosszabb generációjával játszott együtt a jó Bazsi. ha jól figyelem, a 24 csapatos EB is túl nagy kihívás nekik. az akkor 18-20 éves játékosok alkotják a mai csoda narancscsapatot.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”