Mi lesz a "Szar Videoton" nótánkkal?!
:(
Valóban nevet vált a Videoton!
Re: Valóban nevet vált a Videoton!
Vas bien Fidel
-
Sanyeey
- Világsztár
- Kapcsolat:
adrenalin69 írta:Sanyeey írta:Cselszky írta:Gari Pityut kell megkérdezni róla.
Nem szerettem nálunk az Ave Ásványvíz, meg TEVA maszlagokat a DVSC után írva, de ez bőven übereli azokat is. Fel is mentem gyorsan a Facebook-oldalukra. Egy topkommentelő tag ecseteli, hogy nincs probléma, mert a Videoton, mint cég lófasz pénzt nem tesz bele a fociba, nagyjából ez volt az érvelése. De bazzeg, ez a csapat neve. :D Nem egy gazdasági társasággal kötik össze az emberek a Videoton nevet, hanem a focicsapattal. Visszakozni nem igen fognak Garancsiék. Ultrák nem lesznek, a lé ömleni fog. A Juventusnál is átnyomták a címer-bohózatot, valószínűleg itthoni viszonylatban az Újpestnél is ez lesz.
Nem lesz! Vagy eladja vagy megbasszák a b.belgát!
Így legyen.
DEBRECENI VSC
-
BSTH
ETO írta:Mi lesz a "Szar Videoton" nótánkkal?!
:(
Átírjátok szaretóra.
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Sanyeey írta:Nem szerettem nálunk az Ave Ásványvíz, meg TEVA maszlagokat a DVSC után írva, de ez bőven übereli azokat is. Fel is mentem gyorsan a Facebook-oldalukra. Egy topkommentelő tag ecseteli, hogy nincs probléma, mert a Videoton, mint cég lófasz pénzt nem tesz bele a fociba, nagyjából ez volt az érvelése. De bazzeg, ez a csapat neve. :D Nem egy gazdasági társasággal kötik össze az emberek a Videoton nevet, hanem a focicsapattal. Visszakozni nem igen fognak Garancsiék. Ultrák nem lesznek, a lé ömleni fog. A Juventusnál is átnyomták a címer-bohózatot, valószínűleg itthoni viszonylatban az Újpestnél is ez lesz.
Teljesen más kategória, ha a klub neve mellé tesznek egy cégnevet - DVSC Teva, DVSC Ave, et cet -, mint amikor a cégnév mellé a klub becenevét illesztik. Ha pl nálunk a Borsodi tízszeresére emelné a támogatást és bajnokesélyes csapatként indulnánk neki, a faxomat se érdekelné, ha DVTK-Borsodi néven szerepelnénk, na de a Borsodi-Dió elég furcsa lenne :) Röhejes és elszomorító a fehérvári történet, utóbbi azért, mert ahogy Meklén is írta, a névkronológiát figyelembe véve nincs feltétlenül szükség a Videoton, illetve az erre utaló szóra a csapatnévben. A Fehérvár név is tökéletesen reprezentálja a csapatot, a MOL Fehérvár FC teljesen piacképes lenne. Az újpesti címerről annyit, h amikor hónapokkal ezelőtt a bíróság ítéletet hozott, h végrehajtás útján visszaállítható a régi címer, akkor megjegyeztem, h lófax lesz itt végrehajtva, nem a címer visszaállítás, le is lettem hurrogva.
te mindig is le leszel hurrogva mert a káposztaarcú Merkel kottájából játszó orrtúró germanista vagy
és még mindig nem kaptam ambulanciás galléros pólót pedig már jártam Miskócba'
igen, ennek a pólóügynek már pontot kellene tenni a végére, mert én is restellem, megpróbálom kidolgozni a projektet
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.