Horváth Ferenc megkérdőjelezte az NB I-es bajnokság tisztaságát

inreallife
Sztár

Re: Horváth Ferenc megkérdőjelezte az NB I-es bajnokság tisztaságát

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.06.03. 14:24

ManBat írta:
inreallife írta:
Dzsotti írta:Ú bazzzzz :) Ez fájt.
Csak kíváncsiságképpen: kinél szerepelhetne légiós, és milyen számban?

igazabol nem konkret szamra gondoltam, de akiknek az osszes celjuk a kieses elkerulese, oda mi a picsanak 6-8-10 legios?
nincs egy kurva balbekk a komplett 15-30 kozotti korosztalyban, aki elszaladgalna a palyan? te nem jobban orulnel egy sajat nevelesu, rosszabb esetben egy valhonnan vasarolt magyar gyereknek, mint az ilyen uzomanak es a klonjainak? ezeket tok felesleges magyarorszagra hozni. es midekozben a szovetsegi kapitany vakarja a fejet, hogy botka vagy lovre legyen a balbekk, ha teszem azt, leserul kadar?

nincs tét nélküli középcsapat, ergo senki nem fogja szerepeltetni azt a játékosát, aki ha rosszabb is, de magyar
én pedig leszarom hogy magyar vagy külföldi játszik egy adott poszton, legyen sikeres a klub oszt' helló

na en meg erre mondtam, hogy jobban szimpatizalok az olyan csapatokkal, aki felvallaljak a magyar fiatalok szerepleset, a "mindenaron benn akarok maradni" csapatok helyett. nalam ez egy fontos szempont, teged lathatolag nem erdekel, hogy legalabb 50 legios feleslegesen rontja a levegot az nb1-ben. tenyleg nincs szukebb kornyezetben egesz borsodban, tagabban nezve az eszaki regioban egy vallalhato balbekk? kozepafrikaig kell elmenni erte?
kubatov takarodj!

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.06.03. 14:29

inreallife írta:
ManBat írta:
inreallife írta:igazabol nem konkret szamra gondoltam, de akiknek az osszes celjuk a kieses elkerulese, oda mi a picsanak 6-8-10 legios?
nincs egy kurva balbekk a komplett 15-30 kozotti korosztalyban, aki elszaladgalna a palyan? te nem jobban orulnel egy sajat nevelesu, rosszabb esetben egy valhonnan vasarolt magyar gyereknek, mint az ilyen uzomanak es a klonjainak? ezeket tok felesleges magyarorszagra hozni. es midekozben a szovetsegi kapitany vakarja a fejet, hogy botka vagy lovre legyen a balbekk, ha teszem azt, leserul kadar?

nincs tét nélküli középcsapat, ergo senki nem fogja szerepeltetni azt a játékosát, aki ha rosszabb is, de magyar
én pedig leszarom hogy magyar vagy külföldi játszik egy adott poszton, legyen sikeres a klub oszt' helló

na en meg erre mondtam, hogy jobban szimpatizalok az olyan csapatokkal, aki felvallaljak a magyar fiatalok szerepleset, a "mindenaron benn akarok maradni" csapatok helyett. nalam ez egy fontos szempont, teged lathatolag nem erdekel, hogy legalabb 50 legios feleslegesen rontja a levegot az nb1-ben. tenyleg nincs szukebb kornyezetben egesz borsodban, tagabban nezve az eszaki regioban egy vallalhato balbekk? kozepafrikaig kell elmenni erte?

Minek a Fradiba légiós akkor?
Érted élek én!

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2018.06.03. 14:36

inreallife írta:
ManBat írta:
inreallife írta:igazabol nem konkret szamra gondoltam, de akiknek az osszes celjuk a kieses elkerulese, oda mi a picsanak 6-8-10 legios?

Egy paks szurkertől ez oké lenne. de kelet ejrópa legnagyobb selejttlepének szurkolójától kicsit erős.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.06.03. 14:45

inreallife írta:en egyebkent azt is megkerdojeleznem, hogy mi a fasznak kell a balmaznak mindenaron bennmaradnia? miert kell 6 db legiossal kezdeni, amikor helyi kolkokbol is ossze tudnak verbuvalni a csapatot? egyaltalan egy ilyen koltsegvetesu klub, miert kolt jatekosra? sokkal jobb lenne, ha kitermelnek a jatekosokat, es bellitananak egy toth pistit hatvednek az eke uzoma helyett. semmi szukseg ra, hogy az utolso fordulo elotti 5 kiesesre eselyes csapatban egyetlen kulfoldi is szerepeljen. az adott csapatnak lehet az az erdeke, de a magyar focinak biztos nem. barmennyire szidjak, en szivesebben nezem ellenfelkent a paksot, vasast, honvedot, mint a felcsut, dvtk, balmaz meg a tobbi legioskulonitmenyt...

Azt veted a szemükre, hogy bent akartak maradni? Természetes, hogy ha valaki elindul egy versenyben, akkor nem akar elvérezni. Az lenne furcsa, ha nem így lenne. Sajnos itthon erre is látunk példát, mert pl. az EL előli menekülés valami ilyesmiről szól.

Kevés és drága az elérhető magyar játékos, többek között az MLSZ áldásos munkájának is köszönhetően, a légiósokhoz könnyebben hozzá tudnak férni. A helyi kölkökkel szereztek volna 15 pontot összesen.

Egyébként elég fals pont Uzomába beleállni, a belét kihajtotta minden meccsen, és a Balmaz légiósainak mentalitása általában véve is teljesen megfelelő volt. Ami minket illet, sokkal találkoztam kiábrándító hozzáállású magyarokkal (pl. Holman, Tőzsér), mint lébecoló légiósokkal, náluk inkább képességbeli problémák szoktak lenni. De sokkal jobban tolerálom, ha valaki ügyetlen, mintha lélektelen.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2018.06.03. 14:50

Itt az egyetlen hiba amit ki lehet emelni az a kiírásban az a pont, hogy azonos pontszám esetén a több győzelem dönt. A Balmaz és a Diók ugyanannyi ponttal végeztek és hiába verte 3-szor is a Balmaz őket ez nem számított. Persze 3 körös bajnokságban nehéz az egymás ellenit is vizsgálni, mert valaki többször van otthon a másik ellen, ami alapból ferdévé teszi az egészet.

A mi szempontunkból jobban örültem volna az NB II-ben Diósgyőr-Barcika meccseknek :)
Hajrá Vegyész!!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.03. 14:57

ZotyeszKB írta:Itt az egyetlen hiba amit ki lehet emelni az a kiírásban az a pont, hogy azonos pontszám esetén a több győzelem dönt. A Balmaz és a Diók ugyanannyi ponttal végeztek és hiába verte 3-szor is a Balmaz őket ez nem számított. Persze 3 körös bajnokságban nehéz az egymás ellenit is vizsgálni, mert valaki többször van otthon a másik ellen, ami alapból ferdévé teszi az egészet.

A mi szempontunkból jobban örültem volna az NB II-ben Diósgyőr-Barcika meccseknek :)

Ez a 33. fordulós dolog egy rakat szar valóban, változtatni kellene rajta már most, de gondolom semmi nem fog változni.
Go Gunners Hajrá Videoton

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.06.03. 15:02

Gunners írta:
ZotyeszKB írta:Itt az egyetlen hiba amit ki lehet emelni az a kiírásban az a pont, hogy azonos pontszám esetén a több győzelem dönt. A Balmaz és a Diók ugyanannyi ponttal végeztek és hiába verte 3-szor is a Balmaz őket ez nem számított. Persze 3 körös bajnokságban nehéz az egymás ellenit is vizsgálni, mert valaki többször van otthon a másik ellen, ami alapból ferdévé teszi az egészet.

Ez a 33. fordulós dolog egy rakat szar valóban, változtatni kellene rajta már most, de gondolom semmi nem fog változni.

ha töke lenne a bmlsz-nek, holnap reggel le kellene ülniük és megváltoztani
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.06.03. 15:16

Minden ebből a 3 körös agyrémből adódik,ami már önmagában gátja a korrekt lebonyolításnak.
Van egyáltalán ilyen még valahol?A dánok és a szlovákok talán kipróbálták,de ha jól tudom egy-két szezon után ők is változtattak.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.03. 15:20

Maradonapoli írta:
Gunners írta:

2 kör, utána meg legyen akkor play off meg play out, ez így hülyeség. Az utolsó kiesik a végén, az utolsó előtti meg osztályozót játszik az NB2 második helyezett csapatával. Ez értelmesebb lenne mint ez a mostani baromság.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.06.03. 15:22

Dzsotti írta:
inreallife írta:
ManBat írta:nincs tét nélküli középcsapat, ergo senki nem fogja szerepeltetni azt a játékosát, aki ha rosszabb is, de magyar

mondj a kezdoben levo barmelyik helyett egy kulonbeta, amelyik magyar. meg pedrosot sem azert kuldjuk el, mert gyenge lenne, pedig voltak hibai is, hanem azert, mert draga, nem eri meg. a fradi kezdoben levok szerintem igenis hianypotloak a magyar fociban, de van meg par olyan legios mas csapatokbol is, akiket sajnalnek, ha tavoznanak. de huszadik senkikre semmi szukseg. meselj te melyik legiosotokert morzsolnal el egy konyycseppet is akar?
kubatov takarodj!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.06.03. 15:24

Gunners írta:
Maradonapoli írta:
Gunners írta:Ez a 33. fordulós dolog egy rakat szar valóban, változtatni kellene rajta már most, de gondolom semmi nem fog változni.

2 kör, utána meg legyen akkor play off meg play out, ez így hülyeség. Az utolsó kiesik a végén, az utolsó előtti meg osztályozót játszik az NB2 második helyezett csapatával. Ez értelmesebb lenne mint ez a mostani baromság.

magyar rendszer ősi módon 16 csapatos, sztem ahhoz kellene visszatérni, aztán ha van rá igény, azt meg lehet bolondítani rájátszásokkal, kijátszásokkal stb.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.06.03. 15:28

inreallife írta:
Dzsotti írta:
inreallife írta:na en meg erre mondtam, hogy jobban szimpatizalok az olyan csapatokkal, aki felvallaljak a magyar fiatalok szerepleset, a "mindenaron benn akarok maradni" csapatok helyett. nalam ez egy fontos szempont, teged lathatolag nem erdekel, hogy legalabb 50 legios feleslegesen rontja a levegot az nb1-ben. tenyleg nincs szukebb kornyezetben egesz borsodban, tagabban nezve az eszaki regioban egy vallalhato balbekk? kozepafrikaig kell elmenni erte?

mondj a kezdoben levo barmelyik helyett egy kulonbeta, amelyik magyar. meg pedrosot sem azert kuldjuk el, mert gyenge lenne, pedig voltak hibai is, hanem azert, mert draga, nem eri meg. a fradi kezdoben levok szerintem igenis hianypotloak a magyar fociban, de van meg par olyan legios mas csapatokbol is, akiket sajnalnek, ha tavoznanak. de huszadik senkikre semmi szukseg. meselj te melyik legiosotokert morzsolnal el egy konyycseppet is akar?

Ez tökmindegy, hiszem a nemzetköziben úgyis kizúgtok. Akkor miért nem magyarokat néztek? Nincs 11 magyar a szűkebb régiótokban, vagy az egész IX. kerben?
Érted élek én!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.06.03. 17:31

Dzsotti írta:
inreallife írta:
Dzsotti írta:Minek a Fradiba légiós akkor?

Ez tökmindegy, hiszem a nemzetköziben úgyis kizúgtok. Akkor miért nem magyarokat néztek? Nincs 11 magyar a szűkebb régiótokban, vagy az egész IX. kerben?

en arrol beszeltem, hogy melyik emeli a magyar bajnoksag szinvonalat, amikor feleslegesnek iteltem a legiosok tomeget. a nemzetkozinek ehhez mi koze? mar mashol is irtam, felesleges csoportkort varni a magyar csapatoktol, amig ekkora a lemaradas. a bajnoksag szinvanalanak az emelese hozhat valtozast, amihez a fradi hosszajarul, a kieses elol menekulok meg sullyesztik, mert a fiatalok helyett bena legiosokat hoznak. hozzatok lanzakat meg painstileket, arra enis azt mondom, hogy oke, de hurkale tolteleklegiosokat minek? ha nalatok ez a cel, akkor inkabb essetek ki a masodosztalyba, ott legalabb nem lehet legiosdomping, talan meg egyket focizni tudo gyereket is talaltok...
kubatov takarodj!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.06.03. 17:35

inreallife írta:
Dzsotti írta:
inreallife írta:mondj a kezdoben levo barmelyik helyett egy kulonbeta, amelyik magyar. meg pedrosot sem azert kuldjuk el, mert gyenge lenne, pedig voltak hibai is, hanem azert, mert draga, nem eri meg. a fradi kezdoben levok szerintem igenis hianypotloak a magyar fociban, de van meg par olyan legios mas csapatokbol is, akiket sajnalnek, ha tavoznanak. de huszadik senkikre semmi szukseg. meselj te melyik legiosotokert morzsolnal el egy konyycseppet is akar?

en arrol beszeltem, hogy melyik emeli a magyar bajnoksag szinvonalat, amikor feleslegesnek iteltem a legiosok tomeget. a nemzetkozinek ehhez mi koze? mar mashol is irtam, felesleges csoportkort varni a magyar csapatoktol, amig ekkora a lemaradas. a bajnoksag szinvanalanak az emelese hozhat valtozast, amihez a fradi hosszajarul, a kieses elol menekulok meg sullyesztik, mert a fiatalok helyett bena legiosokat hoznak. hozzatok lanzakat meg painstileket, arra enis azt mondom, hogy oke, de hurkale tolteleklegiosokat minek? ha nalatok ez a cel, akkor inkabb essetek ki a masodosztalyba, ott legalabb nem lehet legiosdomping, talan meg egyket focizni tudo gyereket is talaltok...

focizni tudó gyerek, aki az idióta szabályok miatt 5x annyit kér, mint a légiós, cserébe szarabb, totál megéri, nem?
egy klubnak a saját érdekét kell néznie, és ez így van rendjén
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.06.03. 17:44

ManBat írta:
inreallife írta:
Dzsotti írta:Ez tökmindegy, hiszem a nemzetköziben úgyis kizúgtok. Akkor miért nem magyarokat néztek? Nincs 11 magyar a szűkebb régiótokban, vagy az egész IX. kerben?

focizni tudó gyerek, aki az idióta szabályok miatt 5x annyit kér, mint a légiós, cserébe szarabb, totál megéri, nem?

nezze a sajat erdeket, nem vitatom ezt a jogat, en csak annyit jegyeztem meg, hogy unszimpatikus az osszes ilyen. es plane kiemelnem azokat, akiknek a celjuk a kieses elkerulese. szerintem a dvtk is jobban jart volna ha kiesik, igy es ilyenekkel felesleges az elso osztalyban jatszani, de mintha a szurkolotarsaid is ilyesmit mondogatnanak mar egy ideje...
kubatov takarodj!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.06.03. 17:49

inreallife írta:
ManBat írta:
inreallife írta:en arrol beszeltem, hogy melyik emeli a magyar bajnoksag szinvonalat, amikor feleslegesnek iteltem a legiosok tomeget. a nemzetkozinek ehhez mi koze? mar mashol is irtam, felesleges csoportkort varni a magyar csapatoktol, amig ekkora a lemaradas. a bajnoksag szinvanalanak az emelese hozhat valtozast, amihez a fradi hosszajarul, a kieses elol menekulok meg sullyesztik, mert a fiatalok helyett bena legiosokat hoznak. hozzatok lanzakat meg painstileket, arra enis azt mondom, hogy oke, de hurkale tolteleklegiosokat minek? ha nalatok ez a cel, akkor inkabb essetek ki a masodosztalyba, ott legalabb nem lehet legiosdomping, talan meg egyket focizni tudo gyereket is talaltok...

nezze a sajat erdeket, nem vitatom ezt a jogat, en csak annyit jegyeztem meg, hogy unszimpatikus az osszes ilyen. es plane kiemelnem azokat, akiknek a celjuk a kieses elkerulese. szerintem a dvtk is jobban jart volna ha kiesik, igy es ilyenekkel felesleges az elso osztalyban jatszani, de mintha a szurkolotarsaid is ilyesmit mondogatnanak mar egy ideje...

senki nem jár sehogy sem jól a kieséssel, mert az technikailag a megszűnéssel ér fel
az itteni eseményekért pedig pont, hogy a magyar hangadó réteg volt a felelős, nem a légiósaink
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.06.03. 17:57

Gunners írta:
Cselszky írta:Indulatból nyilatkozott, amin nem lehet csodálkozni. Mondott hülyeségeket, a lebonyolítás adott volt, hogy mi rangsorol pontegyenlőségnél, adott volt, hogy milyen eredményeik voltak a Diósgyőr ellen, érdektelen szempont; ezeket nem kellett volna felhozni. Amit az ifisták kapcsán mondott, abban viszont hajlok rá, hogy egyetértsek vele.

Ha leikszelünk akkor mit mondott volna ?

Ha meg ha.... Lehet egy kérdésem? Kibírnád mondani röhögés nèlkül, hogy a Videoton mindent megtett a győzelemért!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.06.03. 17:59

adrenalin69 írta:
Gunners írta:
Cselszky írta:Indulatból nyilatkozott, amin nem lehet csodálkozni. Mondott hülyeségeket, a lebonyolítás adott volt, hogy mi rangsorol pontegyenlőségnél, adott volt, hogy milyen eredményeik voltak a Diósgyőr ellen, érdektelen szempont; ezeket nem kellett volna felhozni. Amit az ifisták kapcsán mondott, abban viszont hajlok rá, hogy egyetértsek vele.

Ha meg ha.... Lehet egy kérdésem? Kibírnád mondani röhögés nèlkül, hogy a Videoton mindent megtett a győzelemért!

mert tán a Fradi igen
vagy a Loki, Paks duó az elmúlt 2 hétben
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.03. 18:15

adrenalin69 írta:
Gunners írta:

Amennyit ez a csapat tudott azt kihozta magából, ha nézted akkor láthattad hogy abszolút nem feltartott kézzel álltunk hozzá a meccshez. Simán x-es meccs volt, a végén szerencséje volt a DVTK-nak. Nem kell ebbe kurva nagy Balmaz elleni összeesküvést látni.

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2018.06.03. 22:03

John McClane írta:

Minden ebből a 3 körös agyrémből adódik,ami már önmagában gátja a korrekt lebonyolításnak.
Van egyáltalán ilyen még valahol?A dánok és a szlovákok talán kipróbálták,de ha jól tudom egy-két szezon után ők is változtattak.

Mindig az a szar, ami éppen van.
Lehet 10 csapat és 4 kör, az kb oké, de akkor azon menne a sírás, hogy miért nem több.
Lehet 14 csapat és 2 kör, 26 meccs viszont kevés.
14-nél több első osztályú csapat Magyarországon már erősen a minőség rovására megy, szerintem még 14 se kell.
Ha alsó/felsőházra bomlik a táblázat, csomó csapatnak tét nélkülivé válik a bajnokság idejekorán. Pont az NB1 az a liga, ahol bárki megverhet bárkit.

A végig "izgalmas" (csapatokat legalább elvileg motiváltan tartó) bajnokságért nem nagy ár, hogy páratlan kör van és így nem dönthet egymás elleni eredmény. Valahogy úgy képzelem, hogy akik a háromkörös bajnokság és az abból adódó pontazonosság eldöntésén problémáznak, azok lehetnek azok az emberek, akik próbafülkében felpróbálva vesznek alsónadrágot, felhívják a Danone zöld számot, ha nem ízlik a joghurt, fiúkra gerjednek stb.
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

Vissza: “www.nb1.hu”