ManBat írta:inreallife írta:Dzsotti írta:Ú bazzzzz :) Ez fájt.
Csak kíváncsiságképpen: kinél szerepelhetne légiós, és milyen számban?
igazabol nem konkret szamra gondoltam, de akiknek az osszes celjuk a kieses elkerulese, oda mi a picsanak 6-8-10 legios?
nincs egy kurva balbekk a komplett 15-30 kozotti korosztalyban, aki elszaladgalna a palyan? te nem jobban orulnel egy sajat nevelesu, rosszabb esetben egy valhonnan vasarolt magyar gyereknek, mint az ilyen uzomanak es a klonjainak? ezeket tok felesleges magyarorszagra hozni. es midekozben a szovetsegi kapitany vakarja a fejet, hogy botka vagy lovre legyen a balbekk, ha teszem azt, leserul kadar?
nincs tét nélküli középcsapat, ergo senki nem fogja szerepeltetni azt a játékosát, aki ha rosszabb is, de magyar
én pedig leszarom hogy magyar vagy külföldi játszik egy adott poszton, legyen sikeres a klub oszt' helló
na en meg erre mondtam, hogy jobban szimpatizalok az olyan csapatokkal, aki felvallaljak a magyar fiatalok szerepleset, a "mindenaron benn akarok maradni" csapatok helyett. nalam ez egy fontos szempont, teged lathatolag nem erdekel, hogy legalabb 50 legios feleslegesen rontja a levegot az nb1-ben. tenyleg nincs szukebb kornyezetben egesz borsodban, tagabban nezve az eszaki regioban egy vallalhato balbekk? kozepafrikaig kell elmenni erte?