Maradonapoli írta:nyúl írta:sznot írta:
A hollandok mint felsőbbrendűsködők? Hány hollandot ismersz aki ilyen?
A 2010-es hollandokat középszerűnek titulálni van Nistelrooyjal, Sneijderrel, van Persievel, hát na.. :) A mostani keret szerintem gyengébb, ha a neveket nézzük, de ez az én véleményem.
Van Bommel vagy de Jong se finomkodott, de nekik ez volt a szerepük.
Személyesen egyet sem ismerek.
Nem nagyképű Van Gaal? Arjen Robben?
Nem volt nagyképű a Fradinak az a reménytelen néger edzője, akit Mongúznak gúnyoltunk? Meg az a dinófejű balszélsője (Jenner, ha nem tévesztem a nevet)?
Henk Ten Cate? Kijelentette, hogy bajnok lesz. Aztán a Pacsikirály megverte Dunaújvárosból mások levetett "szennyesével".
Van Bommel, ha már emlegetted. Öntelt türhő volt. Az apósa is.
Kluivert kurva szerénytelen volt. Aztán idővel úgy ment össze, mint lófasz a hidegvízben.
De tökre benne van és mindig benne volt a játékstílusukban is az arcoskodás, a menőzés. 1974-ben elnagyképűsködték a vb-címet.
A 2010-es válogatottjuk identitásidegen. Az egyik legprosztóbb MMA-s válogatott a történelemben. Régi játékosok fanyalogtak, milyen undorító a csapat. Cruyff egyenesen a spanyoloknak drukkolt, mert szégyellte őket.
hollandiában melózó magyaroktól úgy hallottam, hogy az átlag hollandok szintén elég nagyképűek, a kelet-európaiakat, köztük a magyarokat eléggé lenéző népség és ezt értésre is adják, érdekes ezt úgy külön olyan ismerősök, akik uk-ban, németben, osztrákiában, svájcban melóztak semmi ilyet nem említettek...
én csak itthon melóztam és melózok ezek közül mindegyikkel és még egy szakajtónyi egyébbel, szerintem a germánnàl rosszabb kolléga nincs