Savaria1919 írta:dingo írta:Savaria1919 írta:Nehéz lenne itt egyenes vonalat kötni, meg nyilván a címerekben szereplő évszám is sok esetben nem tükrözi a valóságot.
Hosszan lehetne írni a jelenségről, továbbra sem tetszik a 12 csapatos elosztás, talán a bővítés segíthetne. Másrészt a nagy létesítményfejlesztések is elkerülték a pécsieket, siófokiakat, kecskemétieket. Bezzeg pofás arénát kapott Kozármisleny és Tiszakécske
Kozmármislenyt nem tudom, de Tiszakécskén, "csak" felújítva lett, de az rendesen. Leszámítva, hogy a vendégszektoron még mindig fordítva van a tető :D
Kécskén volt a stadion túloldalán egy betonpálya meg lehetett gokartozni, azt ki is próbáltam. 19 éve... Akkor még a régi nyomvonalon járt a kisvasút, ötven forint volt egy jegy, és akár a mozdonyon is lehetett utazni. 2010-ben jártam legutóbb arrafelé, azt tudom, hogy a kisvasúton történt fejlesztés, meg a fürdő is bővült talán.
Én annyit láttam hogy a kisvasút végállomás kicsit odébb került 50-100 méterrel, de mivel a vonalat levitték a Tisza partra, így nem rövidebb ha nem hosszabb lett a nyomvonal. A stadion túloldalán meg edzőpályák vannak kétoldalt