Cselszky írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:igazából a csúti diktátor intézte ezt el - félreértés ne essék én is normalitás párti vagyok - de várható volt, hogy ez lesz, nem értem, hogy a fényestekintetű hogy nézhette ezt be, pedig általában ravaszan lavírozik... ahogy a 444-en utaltak rá, tökön lőtte magát, mert kénytelen volt kihagyni élete meccsét - a münchenit
de nyugi, így is kurva jól fog kijönni belőle a vezír, mert megint lehet min majd a prolikat hergelni soros meg a menekültek után brüsszel ellen, így az eb-vel nagyobbat dob ezen, mintha utána csinálta volna suttyomban, szóval nem is annyira biztos, hogy elszámolta magát
Tisztában vagyok vele, hogy egy professzionálisan megtervezett kampányfolyamat lépése volt. Épp ezért írtam Ruttera, hogy hasznos hülye, mert intézett pár ezer szavazatott OV nek.
Ez azonban nem relativizálja azt, hogy a német, skót, angol fütykoncert nem volt téma, ez pedig az lesz. A lényeg ugyanaz.
češi do toho
Nekem azzal van tele a tököm, hogy az Eb-t ezekkel szennyezik be, a csúti provokál az idióta törvényével (ráadásul pont most szavaztatja meg), válaszul jönnek az idióta müncheni szivárványos kivilágítók, van pályára rohanó provokátor, mennek a homokosjogi és antibuzi szövegek, vannak térdelők és térdelőket fütyülők, állítólagos huhogók és huhogás esetére előre fenyegetőzők, stb.
A futball érdekel, nem ez a sok baromság.
+1