Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.06.27. 14:58

Adamek írta:
nyúl írta:Tanulság, hogy baromi sokat számít, mikor játszol a csoportfavorittal. A végén ugyanis inkább pihen és leadja a meccset vagy jó neki az iksz.

Egy katarzissal jövünk haza, nem 0-2-vel egy csaló ellen. Én nemcsak békében vagyok ezzel, hanem szinte tetszik is.
Az ukránok 4 ponttal estek ki. Az se semmi.

az utolsó pozitív kép sokat számít, nekem is a skótoknak bevitt gyomros marad meg innen leginkább
a csoportfavoritos kérdéskört is adom, az ideális a magunkfajta közepesen ingatagoknak az a forgatókönyv, ha az elsőkalapos nagyvad két győzelem után tuti csoportelsőként a gyúrókkal és szertárossal megerősített B csapatot küldi ki, valamint kerülni kell a házigizdát hacsak nem a skótok a rendezők
aztán ha jól belegondolunk így is úgy is a portugálok lába által estünk volna ki, max egy hetet nyaralhattak volna még Katáék a giccsparádé Bajorországban
2028 UK/Ír sziget jövünk, ezúttal az otthonotokban fogjuk a szoknya alá becsempészni a csípős kalbászt

nade a lényeges kérdések, mit szólnátok hozzá, kedves szagértő fórumtársak ha a jól megérdemelt átkokat kiosztanánk

mondjuk a kuzinkúró angolok ne nyerjenek újabb 100 évig semmi trófeát, 2060-ra legyen szénfekete csapatuk és még az edző is valami Shakaszerű gyapotszedő legyen és a korona is kerüljön indiai kobakra, minden továbbjutást tizikkel bukjanak el örökre, játékuk maradjon mindörökre olyan kreatív mint kedden volt

Nyugat-Európa cigányai sose szabaduljanak meg CR7-től, még vagy 3 sorozatban centerként, aztán szövetségi kapitányként boldogítsa őket a kokszos, soha többet senki ne akarjon portugál válogatott lenni a gyarmatokról

a szlovének és a csicskalelkű Cefre bukjanak le a centrumos acskóval fél éven belül, tiltsák őket ki minden rendezvényről 50 évre, Cefre pedig élete végéig áruljon Pick klottgatyákat, Stock '84 konyakot és hamis digó bőrjakókat a maribori kispiacon

a grúzokat küldjék vissza az ázsiai szövetséghez, olvadjanak vissza a Szovjetunióba, szakállukat szemöldökcsipesszel szedje ki szálanként egy kacskakezű kozmetikus tanonc

Csak helyeselni tudok.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.27. 17:11

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:nagyon helyes, sose voltam híve ezeknek az idegen kontinensről berángatott részvételeknek, legyen bármekkora kedvencem is a mexikói válogatott

az egész cirkusz usasztánban van.

Comore-szigetek megveri Zimbabwe-t? Te vagy a nagy afrika-mágus, mit mutat a gömböd?

szerintem nem, de ez betyáros roncsderbi ám

még jó, h lusta voltam elmenni megtenni
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.27. 18:25

nyúl írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Tanulság, hogy baromi sokat számít, mikor játszol a csoportfavorittal. A végén ugyanis inkább pihen és leadja a meccset vagy jó neki az iksz.

Egy katarzissal jövünk haza, nem 0-2-vel egy csaló ellen. Én nemcsak békében vagyok ezzel, hanem szinte tetszik is.
Az ukránok 4 ponttal estek ki. Az se semmi.

az utolsó pozitív kép sokat számít, nekem is a skótoknak bevitt gyomros marad meg innen leginkább
a csoportfavoritos kérdéskört is adom, az ideális a magunkfajta közepesen ingatagoknak az a forgatókönyv, ha az elsőkalapos nagyvad két győzelem után tuti csoportelsőként a gyúrókkal és szertárossal megerősített B csapatot küldi ki, valamint kerülni kell a házigizdát hacsak nem a skótok a rendezők
aztán ha jól belegondolunk így is úgy is a portugálok lába által estünk volna ki, max egy hetet nyaralhattak volna még Katáék a giccsparádé Bajorországban
2028 UK/Ír sziget jövünk, ezúttal az otthonotokban fogjuk a szoknya alá becsempészni a csípős kalbászt

nade a lényeges kérdések, mit szólnátok hozzá, kedves szagértő fórumtársak ha a jól megérdemelt átkokat kiosztanánk

mondjuk a kuzinkúró angolok ne nyerjenek újabb 100 évig semmi trófeát, 2060-ra legyen szénfekete csapatuk és még az edző is valami Shakaszerű gyapotszedő legyen és a korona is kerüljön indiai kobakra, minden továbbjutást tizikkel bukjanak el örökre, játékuk maradjon mindörökre olyan kreatív mint kedden volt

Nyugat-Európa cigányai sose szabaduljanak meg CR7-től, még vagy 3 sorozatban centerként, aztán szövetségi kapitányként boldogítsa őket a kokszos, soha többet senki ne akarjon portugál válogatott lenni a gyarmatokról

a szlovének és a csicskalelkű Cefre bukjanak le a centrumos acskóval fél éven belül, tiltsák őket ki minden rendezvényről 50 évre, Cefre pedig élete végéig áruljon Pick klottgatyákat, Stock '84 konyakot és hamis digó bőrjakókat a maribori kispiacon

a grúzokat küldjék vissza az ázsiai szövetséghez, olvadjanak vissza a Szovjetunióba, szakállukat szemöldökcsipesszel szedje ki szálanként egy kacskakezű kozmetikus tanonc

Csak helyeselni tudok.

Angoloknál nem vállaltatok túl sokat. Egy indiai vezeti most is az országot ( nem sokáig ), a következő edző valószínű feher lesz, de nem okozna meglepetest egy fekete sem, ahogy egy full fekete válogatott se lenne elképzelhetetlen. Nyerni továbbra se fognak valószínűleg.
Ha a milliárdos befektetők lelécelnének a ligából, na azt már megéreznék. Vagy ha kidobnák őket az EU-ból... ja, bocs.
Átok nélkül ki tudnak magukkal szúrni :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.27. 18:43

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:megérdemli, nem a kurvázást, hanem a kibaszást

Rossi baszta el az egészet - ha eltekintünk a matektól és szidunk mindenféle cigánynépeket (amúgy joggal, ha a sport alapvető értékeit vesszük figyelembe) - bármilyen minimális realitásérzékkel gondolkodó focikedvelő előtt nyilvánvaló volt, hogy ha nem szerzünk pontot Svájc ellen, kb. max. valami kurva nagy szerencse folytán mehetnénk tovább, még ha a skótokat le is nyomjuk.
Erre mi történt? Úgy küldte fel az első meccsre őket, hogy azt sem tudták milyen rendezvényen vannak. Fejben kurvára nem voltak ott - vagy túl pörögtek vagy lebénultak, mondják meg az okosok, de hogy pszichikailag közül nem volt ahhoz a dologhoz, amiért ott voltak az tuti. Szakmailag a kopasz ezt azzal védte, hogy ő baszta el, mert nem az volt a svejciek felállása, amit várt tőlük. Oké, magára vállalta. Ez vagy igaz vagy nem. Annyit azért megjegyeznék, hogy valamelyik régebbi válogatott spíler erre megjegezte, hogy kamuszagú, mert ha nem is az a felállás, amire számítottak, akkor is 2-3 perc alatt alkalmazkodnak az új taktikához. Talán még azt is hozzá tette, hogy még nb3-ban is.
Az, hogy a svejciek ellen fegyelmezett játékkal pontot lehetett volna szerezni, a skótok voltak rá a bizonyíték.

A németek ellen sok mindent nem várhattunk, csoda kategória lett volna a pontszerzés is.

A skótok ellen is a győzelem ellenére, utolsó pillanatos, bemákolt horror meccs volt.

... és akkor a bulgárok elleni kijutásról nem is beszéltem.
... sem a saját válogatási elveit szembeköpő kedvencek indokolatlan favorizálásáról

én az EB-t most kizárom és úgy mondom azt, Tunyának ideje ezt elengedni mert innen felfelé sehogyan nem vagyunk képesek már lépni, lefelé meg nem kellene, ezért kell egy új motivátor
a játékosaink Tunyával már nem lesznek képesek újra a felső határértékükön működni, taktikailag valami tök újat kellene húznunk mert már egy kőbunkó ír szintű csapat is kiismer minket, a válogatási és kezdőcsapatba állítási elveket meg hagyjuk mert azok inkább elvtelenségek
kell a frissítés meg kell a 30 bővebb keretbe jó 8-10 friss arc, gondolom az EB után amúgy is lesz pár lemondás - Fityula, Dibusz, Nego is esélyes, lesz aki nagyon leszállóban van és pótolni kell - a 3 Ádám és van akit épeszű ember többet nem hív be pl. Szalai Atatürk, Varga idénre valszeg off és jövőre már a fene tudja 30 felett mennyire meri majd beletenni a fejét a darálóba, Wilmos is kérdőjel és Botka is megy kifelé az erdőből

nem vonatkoztatunk el a tornától, faszkorbács jár a kopasznak!

Engem nem zavar, ha elkezdik keresni Rossi utódját, mert senki pozíciója nem lehet mindentől védett. Ezért az EB-ért jár a kritika, a benézett svájci meccsért, és a túl óvatos skót meccsért ( bár 4-0-ra sose vertük volna őket, de meg se próbáltuk ).
Mellékesen, a fentiekhez annyit, szerintem hogy 2-3 perc alatt nem tudsz átállni, ha hirtelen egy extra emberrel kell számolni a területeden és nincs elosztva ki kire figyeljen, ilyenkor jön a mutogatás, hogy te menj vele, és ilyenkor, ha az ellen nem statikus, akkor nem is tudják lekövetni a fiúk. A félidőben ezt át lehet beszélni, ott a pályán nincs rá idő, és jön az értetlenkedés, a bátortalanság ( lépjek ki rá, ne lépjek ki? ), ez pedig elég is a támadónak, hogy réseket találjon.

Rossihoz visszatérve, lehet hogy vele beleütköztünk egy padlóba. Labdadomináns játékra úgy néz ki nem alkalmas a keret, a deffenzív, második szándékból focizó játékunk kiismerhető. Lehet tényleg ideje váltani.
De!
Csakis akkor, ha jól megvizsgálva az opciókat, hosszútávra találunk olyat, akivel előre léphetünk. Akár egy másfajta deffenzív focival, akár egy teljesen új elképzeléssel, vagy akár Rossi stábjának elképzelésével - a labdaorientált játék erőltetésével, amiből az EB-n semmit se láttunk.
A lényeg, hogy jól nézzük meg az opciókat, és ha nincs egyértelműen jobb, ne lökjük félre Rossit.
Mert jelenleg egy darab magyar edzőt se akarok a helyén látni, se Dárdait, főleg nem Bognárt, de Lőwöt se. Egyik se lenne jobb opció Rossinál.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.27. 19:12

Ki lenne az ideális Rossi-utód? A másodedzője, akivel veretlenek vagyunk? Vagy visszatérne Dárdai? Esetleg random tájidegen külföldi? Vagy olyan, aki már bizonyított az NB I-ben?
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.06.27. 19:45

Savaria1919 írta:Ki lenne az ideális Rossi-utód? A másodedzője, akivel veretlenek vagyunk? Vagy visszatérne Dárdai? Esetleg random tájidegen külföldi? Vagy olyan, aki már bizonyított az NB I-ben?

A Ner lovagok dobjanak össze egy kis pénzt és hozzák ide a Tuchel - Cica párost. Meglátnank, hogy mennyivel jobb egy sztáredző, mint a Serie B. Lehet, hogy semmivel.
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.06.27. 19:58

Nem kell kirúgni a Tunyát.
Megpróbáltam összeszámolni, hogy csak az én életemben, aminek félútján bőven túl vagyok, hány kapitányunk volt. Valahol Glázer Róbert körül belezavarodtam (igen, Komorára és Bálint Lacira is emlékeztem, pedig nincs miért), s az is 30 plusz éve volt.
Tunya Baróti és Sebes után a legtöbb meccsen ült a magyar kispadon. Baróti óta az egyetlen, akivel egynél több tornára kijutottunk. Az egyetlen Baróti óta, akivel veretlenül csoportot nyertünk. Ő nem az elődeivel versenyez (Lékes, Magnetó, Pinyő, Pacsikirály - inkább hagyjuk is őket), hanem a magyar legekkel.
Nem tudunk ilyet vagy jobbat pecázni, hacsak Viktor nem nyomja még fullabba a kretént, s rátol még egy péklapáttal a büdzsénkből. Ne tegye. Enni köll, a fodball meg luxusjáték.
De Ata vagy Séfi nem lesz jobb futballista Guardiolától sem. Van egy plafonja a magyar focinak. Kb. EB 16. Ebbe a plafonba most nem ütöttük be a fejünket, maradt pár centiméter közte, s igen, Tunya kapott egy susztermattot Yakintól, de még Kaszparov sem volt veretlen.

Oké, stresszeljék, hogy remeg a pad alatta. De nem remeg. Nincs már feljebb? Szerintem sincs. Ebben a labdarúgásban ez sincs benne. Nagy Ádi 84-szeres válogatott, s úgy gondolunk rá, mint az egyik alappillérre, a korszak nagyjára. Még kedvelem is. De ne tréfáljunk. Éppen majdnem kiesett a digó kettőből. A kapanyél is többször sült el. Hány fontos mélységi passza van? Egy labdabiztos futsalos, aki 10-ből 9-szer oldalra és hátra passzol. Na most ő az egyik legjobbunk.
Szoboszlai Magyarországon világsztár. Köztünk jobb, finomabban ér a labdához, de már most kényelmes, elnyomható, hangulatfüggő. S amit tud, gyorsabban és hatékonyabban tudja a valós élmezőny. Sallait látom az egyetlen elitet alulról pedző formátumúnak. S persze Lajcsit, de ő koros és semmi közünk hozzá. Köszönet a francia utánpótlásnak.
A Kálmi, bocs, nevetséges. Angol kettes tucat futóbolond.

Én Tunya-párti vagyok. Szőlőből könnyű bort csinálni. Hogy Tunya miből csinálja, nem tudom, de iható.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.27. 19:59

Javier Arizmendi írta:
Savaria1919 írta:Ki lenne az ideális Rossi-utód? A másodedzője, akivel veretlenek vagyunk? Vagy visszatérne Dárdai? Esetleg random tájidegen külföldi? Vagy olyan, aki már bizonyított az NB I-ben?

A Ner lovagok dobjanak össze egy kis pénzt és hozzák ide a Tuchel - Cica párost. Meglátnank, hogy mennyivel jobb egy sztáredző, mint a Serie B. Lehet, hogy semmivel.

Biztos, h semmivel, mivel senki sem tudna nagyon más keretből dolgozni. Még a szinten tartás sem maradna meg, mert Rossi eredményei a korábban sikeres taktikájából és a csapattal kialakult kémiájából fakad, tényleg úgy néznek ki mint egy fater meg a kölykei. Ez a plusz nem lesz meg senki mással, akár Tuchel, akár Orsós Pityu a bivalybasznádi mennyei hős lesz a következő szövkap. Majd jön szépen a dominanciaharc az új mester meg a topjátékosaink között, volt már ilyen a világban, nálunk is ez lesz. Most ez senkinél fel sem merül a keretben.
Lehet,h elfáradt a történet és nem értünk oda ajrópa élcsapatai közé, de ha azt nézem, h a Rossi-éra előtt kb akkor voltunk legközelebb egy nemzetközi tornához, amikor Béla király elkezdte a rácok csekélyke 7 gólos előnyét faragni a Népstadionban, akkor azt hiszem, h sokkal nagyobb utat tettünk meg előre, mint amit egyáltalán remélni lehetett.
Egyszerűen nincs feljebb, ha elérünk pár bravúreredményt,mint ahogy sikerült is korábban, az akkor is csak dísz a karácsonyfán, aminek nincs gyökere. (Nyúl írta asszem korábban, h az egész futóhomokra épül. Telitalálatos észrevétel volt.)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2024.06.27. 21:02

én nem tenném ki Rossit, mert a végén belekerülnénk ilyen Matthäus-féle körforgásba

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.27. 21:39

várjunk még ezzel, mert kirúgni nem fogják a folyamatosan lebegtetett megkeresései meg leginkább a Fele sem igaz c. műsorba valók
magától lemondani senki nem szeret és bár Tunya előszeretettel pózol sértett mágus szerepben valamiféle árnyék ellenféltől üldöztetve ő sem kivétel és sose tenné meg ő sem
szerintem marad egy ciklust minimum, legfeljebb most már van priusza és talán jobban odafigyel majd a mocskos részletekre, hanyagol majd egy két csókost aki most megcsalta
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.27. 23:01

Adamek írta:

várjunk még ezzel, mert kirúgni nem fogják a folyamatosan lebegtetett megkeresései meg leginkább a Fele sem igaz c. műsorba valók
magától lemondani senki nem szeret és bár Tunya előszeretettel pózol sértett mágus szerepben valamiféle árnyék ellenféltől üldöztetve ő sem kivétel és sose tenné meg ő sem
szerintem marad egy ciklust minimum, legfeljebb most már van priusza és talán jobban odafigyel majd a mocskos részletekre, hanyagol majd egy két csókost aki most megcsalta

Úgy rémlik, 25.12.31-ig szól a szerződése. Talán ezt még kitölti, de a vb-re nem jutunk ki, és távozik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2024.06.27. 23:19

Grezlak, de szerintem is maradjon az olasz, ha még van benne motiváció.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.28. 07:55

A Vaskezű írta:

ha Géllakk az alternatíva akkor maradjon Rossi fater kétezerötvenig
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.28. 09:59

Javier Arizmendi írta:

Tuchel jó pénzert se jönne, ráadásul a csákó már agyonstresszelte magát az elmúlt években, kösz nem.
Lőw lehetett volna később egy jó jelölt, de ahogy régen írtam, ő szerintem nem is akar vezetőedző lenni.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.28. 10:01

minden ellenszenvem ellenére a nem zetisport elég reálisan értékelte az EB-szereplést egyénekre lebontva
se földbedöngölés, se elvtelen sztárolás mások hibáztatásával, kb ahogy én is értékelném az fickókat

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.06.28. 10:04

nyúl írta:Nem kell kirúgni a Tunyát.
Megpróbáltam összeszámolni, hogy csak az én életemben, aminek félútján bőven túl vagyok, hány kapitányunk volt. Valahol Glázer Róbert körül belezavarodtam (igen, Komorára és Bálint Lacira is emlékeztem, pedig nincs miért), s az is 30 plusz éve volt.
Tunya Baróti és Sebes után a legtöbb meccsen ült a magyar kispadon. Baróti óta az egyetlen, akivel egynél több tornára kijutottunk. Az egyetlen Baróti óta, akivel veretlenül csoportot nyertünk. Ő nem az elődeivel versenyez (Lékes, Magnetó, Pinyő, Pacsikirály - inkább hagyjuk is őket), hanem a magyar legekkel.
Nem tudunk ilyet vagy jobbat pecázni, hacsak Viktor nem nyomja még fullabba a kretént, s rátol még egy péklapáttal a büdzsénkből. Ne tegye. Enni köll, a fodball meg luxusjáték.
De Ata vagy Séfi nem lesz jobb futballista Guardiolától sem. Van egy plafonja a magyar focinak. Kb. EB 16. Ebbe a plafonba most nem ütöttük be a fejünket, maradt pár centiméter közte, s igen, Tunya kapott egy susztermattot Yakintól, de még Kaszparov sem volt veretlen.

Oké, stresszeljék, hogy remeg a pad alatta. De nem remeg. Nincs már feljebb? Szerintem sincs. Ebben a labdarúgásban ez sincs benne. Nagy Ádi 84-szeres válogatott, s úgy gondolunk rá, mint az egyik alappillérre, a korszak nagyjára. Még kedvelem is. De ne tréfáljunk. Éppen majdnem kiesett a digó kettőből. A kapanyél is többször sült el. Hány fontos mélységi passza van? Egy labdabiztos futsalos, aki 10-ből 9-szer oldalra és hátra passzol. Na most ő az egyik legjobbunk.
Szoboszlai Magyarországon világsztár. Köztünk jobb, finomabban ér a labdához, de már most kényelmes, elnyomható, hangulatfüggő. S amit tud, gyorsabban és hatékonyabban tudja a valós élmezőny. Sallait látom az egyetlen elitet alulról pedző formátumúnak. S persze Lajcsit, de ő koros és semmi közünk hozzá. Köszönet a francia utánpótlásnak.

Én Tunya-párti vagyok. Szőlőből könnyű bort csinálni. Hogy Tunya miből csinálja, nem tudom, de iható.

Ebben egy mondatot se lehet vitatni...
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.28. 10:16

Adamek írta:minden ellenszenvem ellenére a nem zetisport elég reálisan értékelte az EB-szereplést egyénekre lebontva
se földbedöngölés, se elvtelen sztárolás mások hibáztatásával, kb ahogy én is értékelném az fickókat

Zavaróan reális értékelés, nehogy a körmükre csapjanak érte.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.28. 10:16

SuperDepor írta:
nyúl írta:Nem kell kirúgni a Tunyát.

Ebben egy mondatot se lehet vitatni...

annyit még hozzátennék, hogy ha Baróti vagy Sebes akkora pluszt adott volna a korának válogatottjához mint Tunya a jelenleginek mondjuk 2021-23 között, akkor lenne már egy többszörös kelet-európai világbajnoka focitörinek
konkrétan mindkettő mínuszba módosította a csapatai erejét a valóshoz képest

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.28. 10:18

Szarka írta:
Adamek írta:minden ellenszenvem ellenére a nem zetisport elég reálisan értékelte az EB-szereplést egyénekre lebontva

Zavaróan reális értékelés, nehogy a körmükre csapjanak érte.

nyilván Sallait és Kleinit kicsit mosdatni kell, még egy Nagy Zsolt túl kevés lehetőséget kapott hiányzott, de nagyjából ez a bizonyítvány rendben volt, ahogy sajnos az EB számszerű végeredménye is a számunkra

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2024.06.28. 10:33

Adamek írta:
A Vaskezű írta:

ha Géllakk az alternatíva akkor maradjon Rossi fater kétezerötvenig

Nagyszerű motivátor és pedagógus. Fejlődőképes is.
Viszont taktikailag talán van egy kis lemaradása az olasztól.

Az a kérdés, hogy Rossi hisz-e abban, hogy van még feljebb is.

Vissza: “www.nb1.hu”