SuperDepor írta:Szarka írta:SuperDepor írta:A BL győztes kategória teljesen mást jelent manapság, mint 20 évvel ezelőtt, számomra nem viszonyítási alap. 4-5 klubbal lehet BLt nyerni. Egész jó generáció, ha együtt szarok voltak és utalták egymást. Láttad a Gerets féle csapatot?
Nem, nem láttam.
Attól még kiemelkedő generáció, mert egyedileg kiemelkedtek az elődeiktől, de nem tudtak együttműködni. Lasd Lampard, Gerrard, Terry féle generáció.
Persze, hogy kiemelkedő, nem vitattam
De ki mernéd mondani hogy Gerets jobb játekos volt mint Kompany? Vagy Scifo mint Hazard? Persze én vakon vagyok ezzel, mert csak utóbbiakat láttam, de már elnézést, de Geretdről nem is hallottam, csak Sciforol, róla se többet, mint válogatottról. Hazardék Van Bastenek, Platinikkel versenyeztek eredményben , hírnévben és tehetségben.
Épp az "aranygeneráció" szégyene, hogy bár több volt bennük, azt se tudták teljesíteni amit az elődeik. Ez edzői kérdés is főleg, meg emberi is. Lukaku pl minden nagytörnára elfelejt befejezni. De Bruyne, Hazard rendre alulteljesített a válogatottban és nagyon bele se tették a szívüket.Courtois, Kompany, és még páran azért hozták a szintjüket, de ez csapatszinten kevés volt.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében