_carlos_ írta:Most látom Varga megoldását ziccerben.. Ezt hol tanítják? Így szerintem senki sem születik.
Melyiket? :D
_carlos_ írta:Most látom Varga megoldását ziccerben.. Ezt hol tanítják? Így szerintem senki sem születik.
RC írta:ManBat írta:RC írta:Ez olyasmi, mintha pl Körmendnek elsőosztályú csapata lenne, míg a Hali az nb2-ben tengődne. Bizarr.
Körmenden legalább van valami sporttörténelem a kosárlabda révén, Mezőkövesd egy pörköltszaftot a bajszáról csöpögtető felfújt falu, aminek egyetlen érdeme a történelemben azon kívül, hogy tudnak virágokat hímezni, hogy oda született a NAV elnöke.
Jó, akkor mondom Büköt (ti is szoktatok ott edzőtáborozni). A vicc az, hogy volt is rá esélyük feljutni, pont a Hali ellenében, vagy 15 éve :)
BEARGRYLLS írta:Az egyetlen pozitívum annyi, hogy Páncél Józsi az NBI-ben focizik.
BEARGRYLLS írta:Az egyetlen pozitívum annyi, hogy Páncél Józsi az NBI-ben focizik.
ManBat írta:RC írta:ManBat írta:belegondolni is rossz, hogy mostantól egy évig a megye egyetlen csapata a Mezőkövesd lesz
Ez olyasmi, mintha pl Körmendnek elsőosztályú csapata lenne, míg a Hali az nb2-ben tengődne. Bizarr.
Körmenden legalább van valami sporttörténelem a kosárlabda révén, Mezőkövesd egy pörköltszaftot a bajszáról csöpögtető felfújt falu, aminek egyetlen érdeme a történelemben azon kívül, hogy tudnak virágokat hímezni, hogy oda született a NAV elnöke.
Savaria1919 írta:BEARGRYLLS írta:Az egyetlen pozitívum annyi, hogy Páncél Józsi az NBI-ben focizik.
még néhány hétig, aztán nyártól már valamerre nyugatabbra
ManBat írta:RC írta:ManBat írta:belegondolni is rossz, hogy mostantól egy évig a megye egyetlen csapata a Mezőkövesd lesz
Ez olyasmi, mintha pl Körmendnek elsőosztályú csapata lenne, míg a Hali az nb2-ben tengődne. Bizarr.
Gratula!kristof98.haladas írta:Megérdemelt győzelem egy undorító csapat ellen.
dingo írta:ManBat írta:RC írta:Ez olyasmi, mintha pl Körmendnek elsőosztályú csapata lenne, míg a Hali az nb2-ben tengődne. Bizarr.
Én megértem a csalódottságod és nagyon remélem, hogy nem estek ki, de miért kell suttyónak lenni a kövesdiekkel? Ez ugyanazon szint sőt rosszabb, mit mikor titeket cigányoznak. Körmendnek tényleg van első osztályú történelme. 76 óta előtte neki se volt. Egy csapatról sem hallottam amelyik úgy kezdett az első osztályban hogy komoly első osztályú hagyománya lett volna.
Adamek írta:dingo írta:ManBat írta:Körmenden legalább van valami sporttörténelem a kosárlabda révén, Mezőkövesd egy pörköltszaftot a bajszáról csöpögtető felfújt falu, aminek egyetlen érdeme a történelemben azon kívül, hogy tudnak virágokat hímezni, hogy oda született a NAV elnöke.
Én megértem a csalódottságod és nagyon remélem, hogy nem estek ki, de miért kell suttyónak lenni a kövesdiekkel? Ez ugyanazon szint sőt rosszabb, mit mikor titeket cigányoznak. Körmendnek tényleg van első osztályú történelme. 76 óta előtte neki se volt. Egy csapatról sem hallottam amelyik úgy kezdett az első osztályban hogy komoly első osztályú hagyománya lett volna.
mi orvosok ezt a jelenséget fellegvár-szindrómának hívjuk, durvább esetekben előfordulhat egészen Salgótarján, Eger vagy Sopron felemlegetése is a magas láz következtében, de szinte mindig állandó kísérőtünet a túl sok pesti, nyilvánvalóan nem fellegvártól való hányás
dingo írta:ManBat írta:RC írta:Ez olyasmi, mintha pl Körmendnek elsőosztályú csapata lenne, míg a Hali az nb2-ben tengődne. Bizarr.
John McClane írta:A Diósgyőr identitásának fontos része a sikertelenség,időnként ki kell esniük,hogy meglegyen az érzés,a Diósgyőr erről szól.
John McClane írta:A Diósgyőr identitásának fontos része a sikertelenség,időnként ki kell esniük,hogy meglegyen az érzés,a Diósgyőr erről szól.
nyúl írta:John McClane írta:A Diósgyőr identitásának fontos része a sikertelenség,időnként ki kell esniük,hogy meglegyen az érzés,a Diósgyőr erről szól.
Rosszmájú. Szólt az másról is.
Abban viszont van valami, hogy idén minimum a középmezőnyben kellett volna szerepelniük a keret és az anyagi feltételek alapján.
John McClane írta:nyúl írta:John McClane írta:A Diósgyőr identitásának fontos része a sikertelenség,időnként ki kell esniük,hogy meglegyen az érzés,a Diósgyőr erről szól.
Abban viszont van valami, hogy idén minimum a középmezőnyben kellett volna szerepelniük a keret és az anyagi feltételek alapján.
Semmi rosszmájúság nincs benne,a Diósgyőrnél ez egy tudatos imázsépítés.
Felismerték azt,hogy a középszerűsegnél nincs rosszabb,a sikeresség pedig túl sok macerával jár.
Ennek a filozófiának köszönhetően nem is átlagos klub a Diósgyőr.
A 100 éves kiesésük is ennek a stratégiának része és valószínűleg az új stadiont is az nb2-ben szerették volna átadni,de a Paks és az MTK közbeszólt.
Így folyamatosan fel lehet húzni a marketing-stratégiát erre az életérzésre,hogy "mi akkor is","soha nem adjuk fel","mer' a köcsög pestiek" és ez nagyon jól is működik,nincs az,mint sok helyen,hogy beleszürkülnek a középmezőny érdektelenségébe.
Szerintem van némi tudatosság ebben az arculatban.
ManBat írta:John McClane írta:nyúl írta:Rosszmájú. Szólt az másról is.
Felismerték azt,hogy a középszerűsegnél nincs rosszabb,a sikeresség pedig túl sok macerával jár.
A 100 éves kiesésük is ennek a stratégiának része és valószínűleg az új stadiont is az nb2-ben szerették volna átadni,de a Paks és az MTK közbeszólt.
Így folyamatosan fel lehet húzni a marketing-stratégiát erre az életérzésre,hogy "mi akkor is","soha nem adjuk fel","mer' a köcsög pestiek" és ez nagyon jól is működik,nincs az,mint sok helyen,hogy beleszürkülnek a középmezőny érdektelenségébe.
Szerintem meg egy hergelő kis fasz vagy.
John McClane írta:ManBat írta:John McClane írta:Semmi rosszmájúság nincs benne,a Diósgyőrnél ez egy tudatos imázsépítés.
Szerintem meg egy hergelő kis fasz vagy.
Más logikus válasz nincs a szereplésetekre.
Szarkazmusnak elmegy.John McClane írta:nyúl írta:John McClane írta:A Diósgyőr identitásának fontos része a sikertelenség,időnként ki kell esniük,hogy meglegyen az érzés,a Diósgyőr erről szól.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég