dingo írta:SuperDepor írta:dingo írta:
Nekem is vannak mezeim külföldi csapatoktól, játékosoktól, ennek ellenére soha nem vetődött fel még a gondolata sem, hogy magyar válogatott meccsre -mondjuk a magyar-brazilra Ronaldinho mezben-kimenni.
hét éves vagy te is ? (asszem írtad, h van diplomád, szal gondolom nem ) kicsit elvittétek az eredeti témát
Nem egy"' kicsit több". De 7 évesen sem mentem volna más csapat mezében válogatott meccsre, s nem csak azért mert akkoriban még nem lehetett itthon kapni. A magyar foci akkor is fos volt, mégis állt,iskolás korunkban mi még a Vác, Fradi, kecskeméti derby, Détári és hasonlók bűvöletében éltünk, nem a Real-Barcáéban.
szerintem gáz az ellenfél vagy a gigasztárok mezében parádézni és nem csak a meccseken, edzéseken/haveri focikon is ciki a sok Ronaldo, Messi és Neymar, akkor már legyen névtelen az is egy fokkal jobb
viszont hatalmas szívfájdalmam, hogy a rengeteg gagyi de ma már atom retro és ezáltal menő mezt/melcsit nem tettem el amikben játszhattam, edzhettem, halál jók lennének azok a nyolcvanas évekbeli gyárcsapatok mezei de sajnos nem vigyáztam rájuk