A kiesés ellen küzdő csapatok hátralévő meccsei

SuperDepor
Moderátor

Re: A kiesés ellen küzdő csapatok hátralévő meccsei

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 11:19

Savaria1919 írta:
SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:Sziviccsel szerződést bontott a Zsóry. Állítólag már ma délután kinevezik az utódot.

jól rábaszott Tomiszlav otthagyta a jól fizető állást Belgrádban

A mezőkövesdi állás lehet mégjobban fizetett. Meg télen úgy nézett ki, hogy komolyabb megerőltetés nélkül el lehet ott lébecolni a középmezőnyben, viszonylag korrekt kerettel. Hát nem így lett. Az útódra kíváncsi leszek. Horváth Feri, esetleg Véber?

durva négy meccse lesz a Kövesdnek, hétvégén Honvéd - a Kispestnek a bajnoki címébe kerülhet a pontvesztés -, utána DVTK - Mezővövesd Debrecenben, bár a magyar edzői kar tele van olyanokkal akik rögtön ugranak bármilyen lehetőségre
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.02. 11:34

SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:
SuperDepor írta:jól rábaszott Tomiszlav otthagyta a jól fizető állást Belgrádban

A mezőkövesdi állás lehet mégjobban fizetett. Meg télen úgy nézett ki, hogy komolyabb megerőltetés nélkül el lehet ott lébecolni a középmezőnyben, viszonylag korrekt kerettel. Hát nem így lett. Az útódra kíváncsi leszek. Horváth Feri, esetleg Véber?

durva négy meccse lesz a Kövesdnek, hétvégén Honvéd - a Kispestnek a bajnoki címébe kerülhet a pontvesztés -, utána DVTK - Mezővövesd Debrecenben, bár a magyar edzői kar tele van olyanokkal akik rögtön ugranak bármilyen lehetőségre

A Honvéd és ti is megveritek őket szerintem, mindét csapat nagyon összeállt. Nem tudnék mondani itthonról olyat, aki biztosan bent tudná tartani ezt a morálisan is szétesőfélben lévő társaságot. Molnárt elhozhatnánk a nyáron. Ha már a Halinál tartunk, 2 éve nekünk is az utcsó 4 meccsre jött Mészöly, és tartott benn minket, igaz a Zsórynál könnyebb sorsolással. Mentünk Győrbe (v 3:2-re de nagyságrendekkel jobban játszottunk mint Lázár, vagy Kutya bármelyik meccsén), fogadtuk a Nyír1et (Radó magára talált, és a második felesben bedaráltuk a Szparit), aztán mentünk az MTK-hoz (v 2:0-ra, pedig brutáltámadó módban álltunk ki, elöl Rocchi, Radó, Martínez trió támadott), majd otthon elintéztük a Felcsutat, (Radó itt is nagyot játszott). Nekik meg még van az említett kettőn kívül egy hazai meccsük a Paks ellen, az hozható, aztán mennek a Vasashoz, azok meg valszeg a dobogóért küzdenek. Szóval szép feladat áll az új edző előtt.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.02. 11:51

Kép
Szabad a pálya. Szívesen mennék, de a vizsgaidőszak sajnos nem teszi lehetővé. Bár fix, hogy az 5 meccs alatt megkeresném a diplomáig hátralévő tandíj egy elég nagy részét.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.02. 11:58

Savaria1919 írta:Sziviccsel szerződést bontott a Zsóry. Állítólag már ma délután kinevezik az utódot.

tudtam, hogy másnak is feltűnik majd, de aki tőlünk hármat képes kapni annak mennie kell
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.02. 12:07

Adamek írta:

tudtam, hogy másnak is feltűnik majd, de aki tőlünk hármat képes kapni annak mennie kell

Mészöllyel évek óta megkapjuk a szokásos 3:1-et az Üllőin (2015 október, 2016 július, 2017 március) aztán mégse volt edzőváltás. Bár a kivétel erősíti a szabályt.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.02. 12:16

Savaria1919 írta:
Adamek írta:

Mészöllyel évek óta megkapjuk a szokásos 3:1-et az Üllőin (2015 október, 2016 július, 2017 március) aztán mégse volt edzőváltás. Bár a kivétel erősíti a szabályt.

kivételesen belecsempésztem egy kis túlzást a móka kedvéért
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.02. 14:32

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:tudtam, hogy másnak is feltűnik majd, de aki tőlünk hármat képes kapni annak mennie kell

kivételesen belecsempésztem egy kis túlzást a móka kedvéért

Ja, miután kiderült, hogy nem ül a mondandód, bebököd, hogy csak mókáztál... ismerjük ezt a kutyafajtát... höhhö...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.02. 15:16

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Lehet Mikulás Radványit nevezik majd ki matyóéknál.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 15:17

Maradonapoli írta:A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Lehet Mikulás Radványit nevezik majd ki matyóéknál.

Elnézést, Dániel Zolival mi van?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.02. 15:18

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Lehet Mikulás Radványit nevezik majd ki matyóéknál.

Elnézést, Dániel Zolival mi van?

Őt már elengedtük.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”