DVTKfan írta:Ferencváros // Man Utd írta:DVTKfan írta:
"Fradinál szokás lózungokat puffogtatni."
-Folyamatos BL csoportkör.
-Szurkolókkal való együttműködés.
-Motivált focisták.
-Család.
"Sikeresség ellenére nevetség tárgya"
-Bajnok kupagyőztes csapat - beugró ellenfél ellenében kipotyog egy sörmeccsen a BL-ben.
-A 100 millió fradista országában szinte kongó stadion.
-Családias hangulat - Egymást ütik a szurkolók.
-Berki Krisztián (bár Ő miatt a mi fejünk is fájhatna, de hála istennek nem)
"Politikai színtér'
-Kubatov
-Állami dotáció
-Irányított szponzorok
-Átláthatatlan gazdálkodás
"Pszichopaták gyülekezete"
-Kokainos
-Ramirez
-Jenner
-Itt van most ez a Jova is.
-Lipcsei testvérek
Nálunk a gond nem kicsi, de nem lennék a helyetekben még a bajnoki címek ellenére sem.
Köszönöm a lózungbővítést, elég lett volna az eredeti is, de ha már ilyen kis szorgalmas vagy.
Amúgy érthető, hiszen a felsorolt elemek némely része (politika, pszichopaták, a hírnév ellenére vékony nézőszám) nálatok is simán fellelhető, ezt minek csak úgy elcserélni? De legalább szarok is vagytok, a keret névleges értékéhez képest nulla produkcióval.
Tehát nem cserélnél. Csak meglett az a pont, amiben egyetérthetünk.
Éreztem hogy fájni fog, párhuzamot felesleges vonni, mert mindamellett, hogy sikertelenek és szarok vagyunk, még pénz sem folyik ide annyi, nem mellesleg nem is vagyunk eladva az ország csapatának, és nincs országos lapunk sem, másrészt mindaddig amíg a Ferencváros csapatának országosan drukkolnak (elvileg) addig nekünk egy megyénk sincs.
Ellenben nálunk nem tudom hogy érted a politikát, LT-t ott fingatják ahol csak tudják. hírnevünk azért kanyarba sincs, az utolsó pszichopatánk pedig Jenner volt.
Én ismerek egyet Dunakeszin és egyet Győrben.
Egész jó fejek.